ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιατί ο Μόσιαλος προσβάλλει την “ιερότητα” κάνοντας καλαμπούρι!
Thursday
06/01/2022
00:10 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ηλ. Μόσιαλος Θανάσης Κ. κορωνοϊός (Covid-19) Χριστιανισμός
0

_.

 

 

 

Θανάσης Κ., 01 Ιαν. 2022

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Είναι παρατηρημένο πλέον: Τα τελευταία χρόνια, σε κάθε μεγάλη θρησκευτική ή εθνική εορτή, κάποιοι θα βγουν να ειρωνευτούν ή να απαξιώσουν το βαθύτερο περιεχόμενο, την “ιερότητα” και τον συμβολισμό της. Ανήμερα την 25η Μαρτίου, κάποιοι θα βγουν να αμφισβητήσουν τον μεγάλο ξεσηκωμό, αποδίδοντας με περίσσιο κυνισμό την απελευθέρωση της Ελλάδας στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου!

Ξεχνώντας βέβαια, ότι η Επανάσταση άρχισε το 1821, η Ναυμαχία του Ναβαρίνου έγινε το 1827, κι αν οι επαναστατημένοι Έλληνες δεν είχαν καταφέρει να επικρατήσουν πλήρως στο Μωριά και στο μεγαλύτερο μέρος της Ρούμελης και στα περισσότερα νησιά, δεν θα υπήρχε καμία “παρέμβαση” των τριών στόλων υπέρ τους! Ξεχνώντας ακόμα ότι, αν ο Ιμπραήμ είχε καταφέρει να υποτάξει πλήρως τους Έλληνες στο Μωριά, από το 1825, όταν αποβιβάστηκε εκεί, μέχρι το 1827, δεν θα γινόταν ποτέ η Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Ξεχνώντας τέλος, ότι και η Αμερικανική Επανάσταση του 1776 κατά της Μεγάλης Βρετανίας στηρίχθηκε από δύο μεγάλες δυνάμεις της εποχής, την Γαλλία και την Ισπανία. Και μάλιστα πολύ πιο αποφασιστικά και επί σειρά ετών κι όχι μόνο “στιγμιαία”, όπως έκαναν οι τρείς στόλοι στο Ναβαρίνο. Κι όμως, οι Αμερικανοί ποτέ δεν σκέφτηκαν να απαξιώσουν τη δική τους Επανάσταση, αποδίδοντάς την πλήρως στην “παρέμβαση” των Γάλλων και των Ισπανών.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Περί χρεών
Friday
24/12/2021
17:00 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Dept-Χρέος Αιμίλιος Αυγουλέας κορωνοϊός (Covid-19)
0

 

 

Αιμ. Αυγουλέας, 30 Μαρ. 2021

 

Hχητικό όπου ο Αιμίλιος Αυγουλέας προτείνει το εξής (με αφορμή ερώτηση περί των συσσωρευμένων χρεών από covid) ότι μερικά από αυτά (οκ, να έχουμε και το νού μας…μια και γνωστές γενικότερα οι απόψεις του κυρίου Α.Α.) δεν θα πρέπει να εξυπηρετηθούν,  διότι είναι χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν, .. , θα ήταν άδικο να εξυπηρετηθούν, όλα τα χρέη πρέπει να πληρώνονται αλλά εδώ μιλάμε για χρέη  τα οποία δημιουργήθηκαν όταν τους έκλεισαν οι κυβερνήσεις διότι ήταν απροετοίμαστες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και δεν είχαν κανένα άλλο αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

Το σωστό θα ήταν κ. Καλαρρύτη ……………

(εν τω μεταξύ λίγο πιο κάτω αναφέρει πως “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα” κάτι που έχει βεβαίως αποδεχθεί επισήμως η τράπεζα της Αγγλίας (εκεί όπου εργάζεται ο κύριος), ότι δηλαδή το χρήμα είναι “αέρας κοπανιστός“)

 

Είναι κάποιοι που ευνοήθηκαν (πχ super market) και άλλοι που θίχτηκαν, οπότε οι πρώτοι θα πρέπει να συμμετάσχουν σε κάποια αναδιανομή

Δεν μπορείς να πετάξεις τους ανθρώπους στο ρέμα λέγοντας ότι χρωστάς. Ναι χρωστάω αλλά εσύ με ανάγκασες να χρωστάω. 

Το ερώτημα που αβίαστα τίθεται σύμφωνα με το πιο πάνω σκεπτικό είναι αν θα μπορούσε αυτό να έχει εφαρμογή, και αν όχι γιατί(;)  για τα δάνεια και προς τις τράπεζες.

Ναι χρωστάω αλλά εσύ με ανάγκασες να χρωστάω γιατί εσύ μου έκοψες την σύνταξη, εσύ παράλληλα μου αύξησες την φορολογία, κλπ, κλπ.

 

Επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες
Thursday
21/10/2021
15:53 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αλ. Τσίπρας κορωνοϊός (Covid-19) Παύλ. Πολάκης
0

Σχόλιο GMR: Ο “κύριος” (με συμπεριφορά τσογλανιού, στην οποία συμπεριφορά σύρει ολόκληρο το κομματικό-δημοσιογραφικό κοπαδαριό) Πολάκης λησμονεί πως για να βαφτίζουμε πλεονάσματα τις άμεσα αναγκαίες σε χρήμα κρατικές πρόνοιες (τις οποίες διαγράφουμε από τον προϋπολογισμό) για υγεία, άμυνα, πολιτική προστασία (βλεπε πχ πολλαπλάσιο αριθμό εναέριων και επίγειων μέσων πυρόσβεσης), έχει ο ίδιος και το υπέρτερο αυτού Τσογλάνι, ΣΥΝ-ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ.

_.

 

 

 

 

Π. Πολάκης, 21 Οκτ. 2021

 

 

 

 

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη», γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Στον Σωτήρη Τσίοδρα, επιτέθηκε με ανάρτησή του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη. Αφορμή η δήλωσή του ότι γλιτώσαμε 8.400 θανάτους από κορωνοϊό στην πατρίδα μας με τους εμβολιασμούς.

Με το γνωστό του ύφος, απευθυνόμενος στον Σωτήρη Τσίοδρα, του λέει ότι «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες».

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορονοϊό!! Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!(φωτο1-2) ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει λέγοντας, ότι «αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!! Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4) Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…».

 

Πηγή: protothema.gr

 

Αποκάλυψη για τον κορονοϊό: Κινέζοι επιστήμονες τον δημιούργησαν και μετά προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους
Wednesday
02/06/2021
16:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
6

 

Σχόλιο GMR: Με αφορμή την είδηση:

Αυτό είναι ένα άρθρο σχετικά με την άποψη περί κατασκευής του ιού. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, ή ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθεί αυτό προκύπτουν πέντε πράγματα:

1) Πρέπει η επιστημονική έρευνα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ και ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από το σύνολο του επιστημονικού κόσμου και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οπωσδήποτε και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (τα πάντα εις γνώση όλων των πολιτών) και προληπτικά και απολογιστικά.

2) Ανεξάρτητα από το 1, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να υπάρξει η καταλληλότερη θεραπεία και εμβόλιο (αυτά σχετίζονται και με την ενδελεχή διερεύνηση του 1.

3) Όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να υπόκεινται σε ειδικώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ μέτρα προστασίας, φυσικά, και για την μεταξύ τους διασπορά (να ληφθεί υπ όψιν πως μεταδίδουν και σε παιδιά που δεν εμβολιάζονται).

4) Οι “αρνητές” των 2,3, μπορούν να έχουν την γνώμη τους, όμως η πέραν ορίων συστηματική προπαγάνδα τους συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων (εν προκειμένω επικινδύνων, ενδεχόμενα και δολίων αν υποκρύπτεται συμφέρον, για την δημόσια υγεία, όπως θέλουμε να επιλαμβάνεται Δικαιοσύνη για τυχόν κατασκευή του ιού άλλο τόσο θέλουμε Δικαιοσύνη για συστηματική διασπορά ψευδών και επικινδύνων θεωριών). Σε περιπτώσεις πολιτικής εκμετάλλευσης μέσω διασποράς ψευδοθεωριών, εξετάζεται η ΔΟΛΙΑ (λόγω “προσπορισμού ίδιου οφέλους/κόμμα δι’ εαυτόν ή οφέλους προς τρίτους/οπαδοί δια κόμμα”) παραπλάνηση.

5) Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με το ΕΠΑΡΚΕΣ νομικό πλαίσιο: https://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ .

_.

 

 

 

 

 

 

newsbeast_gr, 29 Μαίου 2021

 

 

 

 

Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από μία έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, ο κορονοϊός φαίνεται πώς δεν δημιουργήθηκε φυσικά και πώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών Κινέζων επιστημόνων, οι οποίοι στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορονοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με “ανάστροφη μηχανική” να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες. Η εν λόγω μελέτη υποστηρίζει ακόμα ότι Κινέζοι επιστήμονες που ήθελαν να μοιραστούν τα ευρήματά τους δεν ήταν σε θέση να το πράξουν ή έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που συνέγραψαν την μελέτη, στην προσπάθειά τους να αναλύσουν τον κορονοϊό ώστε να παρασκευάσουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, εντόπισαν «αποτυπώματα» που, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, δείχνουν ότι ο ιός έχει εργαστηριακή προέλευση. Μάλιστα δηλώνουν ότι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά συνάντησαν την αντίδραση μεγάλων επιστημονικών περιοδικών, καθώς η κυρίαρχη άποψη ήταν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση.

«Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI6) Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, πλέον όλο και περισσότεροι επιστήμονες και πολιτικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο ιός να «ξέφυγε» από το εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού.

Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» – η οποία απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Ομπάμα. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η βασικότερη ένδειξη για την εργαστηριακή προέλευση του ιού ήταν μια σειρά αμινοξέων που βρήκαν στην ακίδα του SARS-Cov-2.

Μιλώντας στην DailyMail.com, ο Νορβηγός καθηγητής ιολογίας Sørensen είπε ότι όλα τα αμινοξέα έχουν θετικό φορτίο, το οποίο προκαλεί τον ιό να προσκολληθεί στα ανθρώπινα κύτταρα, όπως ένας μαγνήτης . Αλλά επειδή, όπως οι μαγνήτες, τα θετικά φορτισμένα αμινοξέα απωθούν το ένα το άλλο, είναι σπάνιο να βρεθούν ακόμη και τρία στη σειρά σε φυσικούς οργανισμούς, ενώ τέσσερα στη σειρά είναι «εξαιρετικά απίθανο», είπε ο επιστήμονας. «Οι νόμοι της φυσικής λένε ότι δεν μπορείτε να έχετε τέσσερα θετικά φορτισμένα αμινοξέα στη σειρά. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι εάν το κατασκευάσετε τεχνητά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε σχετικούς πίνακες και διαγράμματα στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γιώργος Τράγκας : Τα ήξεις αφήξεις των λοιμωξιολόγων
Saturday
15/05/2021
02:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Video κορωνοϊός (Covid-19)
0

περί λαθών

https://www.youtube.com/watch?v=iNQp2032Z9Y

Γρηγόριος Ζ. Πεπόνης : “Ακαταδίωκτον” έναντι ποίου;
Sunday
09/05/2021
23:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR:    Το αμέσως παρακάτω απόσπασμα του άρθρου αφορά ευθέως και το άρθρο 86Σ: “Είτε προστατεύει, είτε τιμωρεί, ο νόμος πρέπει να είναι ο ίδιος για όλους.

Και βεβαίως, όποιος παρανομεί, πρέπει να υφίσταται, υπό τους αυτούς όρους, τις προβλεπόμενες έννομες συνέπειες.

Στην Συντεταγμένη Δημοκρατική Πολιτεία δεν νοείται να υπάρχουν περιχαρακώσεις «απυρόβλητου» έναντι της νομιμότητος.

Ούτε να τίθεται κάποιος, δια νόμου, υπεράνω του νόμου.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μη διεγείρουν προβληματισμό και έντονο σκεπτικισμό οι υφιστάμενες στην Ελληνική έννομη τάξη πλείονες περιπτώσεις θεσπισμένου «ακαταδίωκτου».”

Και το επόμενο απόσπασμα θέτει την χρήση η μη του άρθρου 86Σ στην Εισαγγελική Κρίση:

“Δεν αρκεί η ισότητα ενώπιον του νόμου να προβλέπεται ως δικαίωμα.

Πρέπει να είναι και αδιαμφισβήτητο, αψεγάδιαστο, «ακηλίδωτο» και ακίβδηλο γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση, του τελευταίου τούτου θεσμικός φύλακας, κριτής και εγγυητής είναι, φύσει και θέσει, η Δικαστική Αρχή.

Αυτή και μόνον αυτή θα κρίνει εάν η άσκηση του δικαιώματος «της διαφορετικής νομοθετικής ρύθμισης», για λόγους γενικότερου κοινωνικού ή δημοσίου συμφέροντος, δεν εκδηλούται προφασιαστικώς, αλλά κινείται στα επιτρεπτά και επιβεβλημένα νόμιμα πλαίσια.

Η ίδια, τέλος, ex post facto πάντα, θα αποφασίσει την υπαγωγή ή μη στην ειδική ρύθμιση συγκεκριμένης εκδηλωθείσας πράξης ή παράλειψης, της εξ υποκειμένου και εν δυνάμει ενδεχομένης δολιότητος τιθεμένης απολύτως, κατηγορηματικώς και σε κάθε περίπτωση εκτός πάσης συζητήσεως και εκτός πεδίου του συναφούς προβληματισμού.”

_.

 

 

 

Γρ. Πεπονής, 6 Μαίου 2021

(με αφορμή την ψήφιση ακαταδίωκτου επιτροπών για covid 19)

 

 

 

 

Δεν είναι πρωτόφαντο, δεν είναι πρωτόγνωρο.

Ούτε η υπερψήφισή του από την συμπολιτευτική πλειοψηφία συνιστά, επ’ αυτού, πρωτουργία της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας.

Η πνευματική του «μήτρα», ως προς τα καθ’ ημάς, ανάγεται στο απώτερο παρελθόν και σε βάθος χρόνου, αφού πλειστάκις έχει προωθηθεί νομοθετικώς και έχει  υπερψηφισθεί και υπέρ άλλων κατηγοριών δημοσίων λειτουργών ή δημοσίων προσώπων.

Απλώς, ο δημόσιος θόρυβος της υπερψήφισης της σχετικής τροπολογίας, συντελούσης σχετικώς και της συγκυρίας της τρεχούσης δραματικής επικαιρότητος, το επανέφερε στο προσκήνιο κατά «τυρβώδη» τρόπο.

Ο λόγος για το θεσπισθέν «ακαταδίωκτον» των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

«Ακαταδίωκτον», όμως, έναντι ποίου;

Προδήλως και όλως αυτονοήτως έναντι του «διώκοντος», έναντι του αρμοδίως και θεσμικώς τεταγμένου τον έλεγχον τήρησης της νομιμότητος και τον κολασμό κάθε έκνομης εκτροπής, άλλως έναντι της Εισαγγελικής και Δικαστικής Αρχής.

(more…)

Εξιτήριο από το νοσοκομείο με αυξημένα ποσοστά πολυοργανικής δυσλειτουργίας για ασθενείς με Covid-19
Sunday
04/04/2021
22:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR: Εξαιρετικά αφιερωμένο στους διαδηλωσίες-αρνητές του κορωνοϊού ( https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ )

_.

 

 

 

newsbeast.gr (newsroom), 1 Απριλίου 2021

 

 

 

 

Αυξημένα ποσοστά βλαβών σε διάφορα όργανα του σώματός τους («πολυοργανική δυσλειτουργία») σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό εμφανίζουν άνθρωποι που παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία λόγω Covid-19 σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική μελέτη. Ο αυξημένος κίνδυνος δεν αφορά μόνο τους ηλικιωμένους.

Μολονότι η νόσος Covid-19 είναι πιο γνωστή για τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει, μπορεί, επίσης, να επηρεάσει άλλα όργανα, όπως την καρδιά, τους νεφρούς και το ήπαρΑρκετά ανεξήγητα συμπτώματα που συνεχίζονται για αρκετούς μήνες μετά την αρχική λοίμωξη θεωρούνται μέρος του λεγόμενου «συνδρόμου μετά-Covid-19» ή «μακράς Covid», όπως επισημαίνει το ΑΜΠΕ.

Οι ερευνητές της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL) και του Πανεπιστημίου του Λέστερ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Αμιτάβα Μπάνερτζι του UCL, οι οποίοι έκαναν τη δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό British Medical Journal (BMJ), ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 47.800 άτομα με μέση ηλικία 65 ετών, που νοσηλεύτηκαν λόγω κορονοϊού στα βρετανικά νοσοκομεία και πήραν εξιτήριο μετά τη βελτίωση της κατάστασής τους.

Διαπιστώθηκε ότι μέσα στους επόμενους πέντε μήνες από το εξιτήριο σχεδόν ο ένας στους τρεις ασθενείς είχε εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας στους δέκα είχε πεθάνει. Η πιθανότητα επανεισαγωγής στο νοσοκομείο και θανάτου μετά το εξιτήριο ήταν τετραπλάσια και οκταπλάσια, αντίστοιχα, για τους ασθενείς με Covid-19 σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό.

Η «ψαλίδα» στις πιθανότητες πολυοργανικής δυσλειτουργίας ανάμεσα στους ασθενείς με Covid-19 και στον υπόλοιπο πληθυσμό ήταν μεγαλύτερη στους ανθρώπους κάτω των 70 ετών, σε σχέση με τους άνω των 70 ετών. Οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών ήταν μικρές.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Παραίτηση από την επιτροπή του ΕΟΦ: «Δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων»
Sunday
04/04/2021
22:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΟΦ κορωνοϊός (Covid-19)
0

 

 

 

 

newsbeast.gr (newsroom), 1 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον Βασίλη Κικίλια

 

Την παραίτησή του από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ, η οποία μελετά τα περιστατικά τα οποία συμπίπτουν χρονικά με εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, ζήτησε καθηγητής ανοσολογίας, αφήνοντας σε επιστολή του αιχμές για τη λειτουργία της.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο καθηγητής Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η Επιτροπή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο».

Παράλληλα περιγράφει την περίπτωση θανάτου μιας γυναίκας, χαρακτηρίζοντας εξοργιστική την απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει.

Ο ίδιος δηλώνει ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, αναφέροντας ακόμα ότι πρέπει «να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα». Επισημαίνει ακόμα ότι «στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση».

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών
Thursday
01/04/2021
14:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR: Οι 632 διαδηλώσεις https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/, έχουν ή δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα;;;

_.

 

 

 

 

Newsbeast.gr, 23 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Γιαννακός καταγγέλλει λίστες αναμονής διασωληνωμένων ασθενών με covid και non covid εκτός ΜΕΘ

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), σχετικά με παραμονή, όπως αναφέρει, «βαρέως πασχόντων διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους και σε πρόχειρους αναπνευστήρες».

Στο έγγραφο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αναφέρεται επίσης το πρόβλημα «στελέχωσης πτερύγων νοσηλείας ασθενών πασχόντων από COVID με γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων».

Λίστες αναμονής διασωληνωμένων ασθενών με covid και non covid εκτός ΜΕΘ καταγγέλλει και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Τι θα μας κληροδοτήσει η πανδημία – Οι προβλέψεις του Μπιλ Γκέιτς
Saturday
27/03/2021
18:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Bill Gates κορωνοϊός (Covid-19) ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

Σχόλιο GMR: Όσοι βγάζουν σπυράκια ακούγοντας το όνομα του Μπιλ Γκέϊτς, καλό θα ήταν να σκεφτούν, σε ποια τάξη ανήκουν και τι προβλέπουν και τι (αναλόγως των δυνάμεών τους έκαστος, ΑΛΛΑ και ΜΑΖΙ πράγμα προς το παρόν ανύπαρκτο) κάνουν οι ίδιοι για την τάξη τους.

Διαφορετικά, κρέμες για τα σπυράκια πωλούνται στα φαρμακεία.

_.

 

 

 

 

Νεφέλη Λυγερού, 22 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αναδείχθηκε και σ’ ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της πανδημίας. Ήταν από τους ελάχιστους, ίσως ο μοναδικός, που είχε προβλέψει την έλευση κάποιου ιού, σχεδόν πέντε χρόνια νωρίτερα. Το 2015, στη σκηνή του TED-Χ, είχε αναφερθεί σε μία επικείμενη πρωτοφανή υγειονομική κρίση που θα ταλανίσει τον πλανήτη.

Χάρη σε εκείνη την ομιλία, αναδύθηκε σε μια από τις προφητικές φωνές της παγκόσμιας αυτής κρίσης. Επέκρινε τις κυβερνήσεις για κωλυσιεργία σε σχέση με την παραγωγή του εμβολίου. Το ίδρυμά του χρηματοδότησε αρκετές έρευνες για την ανάπτυξή του. Συνέδραμε στον αγώνα κατά του Covid-19 συνολικά με 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια. Με διαφορά, χρίστηκε ο σημαντικότερος χορηγός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το όνομά του, όμως, ενεπλάκη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε κάθε θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών, κυριάρχησαν οι ισχυρισμοί ότι ο Γκέιτς δημιούργησε την πανδημία, προκειμένου να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Να βγάλει κέρδος από την εξάπλωση του ιού και να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για να εισάγει τσιπάκια ανίχνευσης στο ανθρώπινο σώμα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

123..