ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το SLpress.gr συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς που προκήρυξαν οι δημοσιογραφικές ομοσπονδίες
Wednesday
01/05/2024
20:06 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Απεργίες ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ Μνημόνια
0

Σχόλιο GMR: Οι δημοσιογραφικές Ομοσπονδίες επιμένουν και μάλιστα “αγωνιστικά”, πως “βγήκαμε από τα μνημόνια”: [Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια,…] .

Όμως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δημοσιογραφική δόλια παραπλάνηση, από το να απεργούν (κιόλας!) ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, στο όνομα ενός ψέματος (“…μετά την έξοδο από τα μνημόνια…”.

Σε αυτή την δόλια παραπλάνηση, απαντάει ο Νίκος Ιγγλέσης. Ζητάμε δημοσίως, αυτή η απάντηση να εξεταστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως εξαπάτηση πολιτών από δημοσιογράφους και εκλογέων από πολιτικά κόμματα (οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) , κατά το πρότυπο της εξαπάτησης εκλογέων-πολιτών από κόμμα των Σπαρτιατών https://www.protothema.gr/politics/article/1492176/se-diki-ton-iounio-oi-vouleutes-ton-spartiaton-kai-o-ilias-kasidiaris-gia-exapatisi-eklogeon/).

 

 

_.

 

 

 

 

SLpress|Ειδήσεις, 1 Μαϊου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Το SLpress.gr συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς που προκήρυξαν οι δημοσιογραφικές ομοσπονδίες, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ, από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 1/5/2024 έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2/5/2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απεργία της Πρωτομαγιάς:

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ «ΠΑΡΩΝ»

ΣΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια (highlight χαρακτήρων από GMR), βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με  έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με ανυπαρξία Συλλογικών Συμβάσεων, αμφισβήτηση και καπήλευση των συλλογικών μας δικαιωμάτων και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας.

Σε μια άνευ προηγουμένου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και της διαβίωσης, η ακρίβεια, η φτώχεια, οι ανισότητες, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναδεικνύονται σε κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Με  κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, ως εξής:

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Ασφαλιστικό και “επαναστατική γυμναστική” πριν τον νόμο για τις πορείες
Friday
21/02/2020
02:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress Απεργίες
0

Σχόλιο GMR: Το άρθρο 120Σ μπορεί να βρει άπειρους τρόπους απελευθερωτικής αντίστασης, όσα εμπόδια και αν βάζουν οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας.

Όμως αυτοί οι τρόποι, δεν “αφορούν”(;), δεν αγγίζουν(;), τον εγωκεντρισμό (1) της ιντελιγκέντσιας (εδώ), η οποία ιντελιγκέντσια, στη θέση της αφαιρετικής σύνοψης(2), δηλαδή του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ της παντοειδούς εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, τοποθετεί την κάθε μια εβδομαδιαία εκτοξευόμενη επί μέρους μεγαλογνωσία, συνήθως μεγαλογνωσία μακράν του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και ΜΑΚΡΑΝ της “δ.ά.δ.α.” της δημοκρατικής-αλληλέγγυας-δικαιϊκής-ανιδιοτελούς ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑΣ.

(1) Αυτόν τον εγωκεντρισμό που θέλει να παραμείνει στα χαρτιά και μετά θάνατον ως επιβεβαίωση άξιας ζωής, ζωής όμως που ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ εις το ΔΙΗΝΕΚΕΣ πιο άξιοι, ταυτοχρόνως απείρως ΑΘΛΙΟΙ.

(2) και την επί της ΚΑΤΑΦΑΝΟΥΣ σύνοψης ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ανάλυση/ τεκμηρίωση/ πρόταση/ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ.

 

 

 

 

 

SLpress σύνταξη, 18 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με αιχμή την απεργία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλες τις μεγάλες πόλεις, οι απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό το οποίο κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή από το υπουργείο Εργασίας. Το νέο ασφαλιστικό και κυρίως οι  αντιδράσεις των εργαζομένων μεταφέρθηκαν και στην Ολομέλεια της Βουλής, προκαλώντας νέες έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στην Αθήνα, από το πρωί, χιλιάδες εργαζόμενοι είπαν «Όχι στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης» και ζήτησαν για άλλη μία φορά την «κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων». ΑΔΕΔΥ, Εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες, καθώς και οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τη Βουλή. Χωριστή, μεγάλη, συγκέντρωση στα Προπύλαια οργάνωσε το ΠΑΜΕ, ενώ κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στα Χαυτεία.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr