ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Παγίδα για την Ελλάδα το νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης – Τι προβλέπει
Monday
15/03/2021
00:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Σιδεράτος Μεταναστευτικό
0

 

 

Γιάν. Σιδεράτος, 14 Μαρτίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Με το νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης θα προκύψουν λύσεις ή νέα προβλήματα στον γόρδιο δεσμό της μετανάστευσης; Mία γρήγορη απάντηση θα ήταν, ότι αυτό εξαρτάται από την γεωγραφία της κάθε ευρωπαϊκής χώρας. Για τις βόρειες χώρες είναι σαφέστατα ευνοϊκότερο, για τις χώρες του Νότου που είναι πύλες εισόδου μεταναστευτικών ροών είναι δυσμενέστερο. Για την χώρα μας η οποία έχει μεγάλης έκτασης ευρωπαϊκά σύνορα και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από την περιοχή που προέρχονται και υποκινούνται οι ροές (Τουρκία) είναι στην κυριολεξία καταστροφικό.

Το περίεργο είναι ότι για ένα θέμα ύψιστης σημασίας από ελληνικής πλευράς, που έχει ξεσηκώσει κατά τόπους όλη την Ελλάδα και έχει φτάσει επανειλημμένα στα όριά τους τις κοινωνίες των νησιών και τον Έβρο, πολύ λίγα στοιχεία είναι γνωστά. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι ‘έχει εξαφανιστεί ο πολιτικός διάλογος. Ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ και επισπεύδων για το νέο σύμφωνο (συνάντηση με τους τρεις δημάρχους από Βόρειο Αιγαίο-3 Μαρτίου). Άραγε δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένος ή ήταν γνώστης και απόκρυπτε την πραγματικότητα;

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι δύο μέρες αργότερα στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, ο εισηγητής της ΝΔ για το σύμφωνο και όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές τοποθετήθηκαν σφόδρα ενάντια; Μέχρι και ο υπουργός Μετανάστευσης κ. Μηταράκης  εξέφραζε τους έντονους προβληματισμούς του! Γενικά οι βουλευτές από όλα τα κόμματα τάχθηκαν κατά του νέου συμφώνου,  πάντα υπό το πρίσμα της ιδεολογίας του κάθε ενός. Τι πρόκειται όμως να συμβεί, ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του νέου συμφώνου και ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που εισαγάγει;

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Real estate για μετανάστες – Από τον Παπαδημούλη στον Μηταράκη
Monday
01/06/2020
19:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Παπαδημούλης Μεταναστευτικό Νότης Μηταράκης
0

Σχόλιο GMR:    Όσοι γνώριζαν και τα ‘λεγαν, για πρόσωπα και πράγματα (αποφυγή, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ρήξεων με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Σύστημα, δηλαδή πολιτική εξουσία-κρατικό μηχανισμό-δικαστική εξουσία και αποφυγή συνεργειών με την εργατική βάση), τόσο σε ταξικά ζητήματα, όσο και σε ζητήματα εθελοεκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, απλά επιβεβαιώνονται στα μάτια των “μη γνωριζόντων”.

Στην κλίκα της “ΜΗ ΡΗΞΗΣ” περιλαμβάνονται ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΥΡΩΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΩΝ, (βέβαια για να πούμε την μαύρη αλήθεια, ο φίλος Γιάννης Τόλιος έβγαζε αρκετά στο μέτρο του από τον Τσίπρα επιτρεπτού, αντιευρωπαϊκά “κιχ”, αλλά όμως και αυτό το παρακάτω είναι ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ να το παθαίνεις από φίλο, την κρίσιμη στιγμή Σεπτέμβριος/2016/ΜΑΧΟΜΕ ο Γιάννης Τόλιος αναποδογύρισε την καρδάρα με το γάλα της συσπείρωσης οικονομολόγων και νομικών υπέρ του Εθνικού νομίσματος), ως “συμπαίκτες” και οι φίλοι της ΛΑ.Ε., που στήριξαν ολόκληρη τη ζωή τους στην υποστήριξη, της δια του κομματικού μηχανισμού κατάληψης της εξουσίας (γράψτε λάθος, κατάληψη προνομιακών εδρών σε βουλή/ευρω-συνδικαλισμό-τοπική αυτοδιοίκηση-επιστημονικά σωματεία-και πάει λέγοντας).

Η αποχώρηση της ΛΑ.Ε. από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ αποφυγής της πολιτικής εξαέρωσης της μέσα στον κλίβανο του συριζοπασόκ (ομοίως της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά αυτή η περίπτωση είναι ιδιαζόντως Sui generis).

Και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της πέραν του ΚΚΕ αριστερής δηθενιάς, υπογραμμίζουμε την ηρωοποίηση του επίσης φίλου Παναγιώτη Λαφαζάνη από επίσης φίλο (Ν.Π.) μέλος της βιβλιοσυνδικαλιστικής ανταρσύα(ς) και ορκισμένο αντίΕΕ (αλλά ΝΑΙ στην συμμετοχή στην ευρωβουλή), επειδή αυτός αρνήθηκε αξιώματα (κατ’ εμάς την εξαέρωση του).

Μύλος η αριστεροδηθενιά. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, πώς έχουμε στηρίξει ΑΠΑΝΤΕΣ τους προαναφερόμενους και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε, πάντα όμως με βάση αρχές ταξικής και πατριωτικής στόχευσης και ποτέ με βάση κομματικοπροωθητικούς συμψηφισμούς.

._

Γιάννης Σιδεράτος, 31 Μαίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Επίκαιρο, αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές: Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!” Αυτό είχε αναρτήσει στο twitter στις 23 Δεκεμβρίου 2018 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Την ίδια χρονιά που έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση, κάποιους μήνες πριν, ο ίδιος αγοράζει οκτώ ακίνητα σε υποβαθμισμένες περιοχές των Αθηνών με τιμή σχεδόν στο μισό των αντικειμενικών αξιών. Νοικιάζει μέρος αυτών, στην περίφημη ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος Solidarity Now για την εγκατάσταση μεταναστών που είναι συμβεβλημένη με το πρόγραμμα ESTIA.

Δηλαδή εν μέσω πλήρους οικονομικής κατάρρευσης και απαξίωσης των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων διαφαίνονται επιχειρηματικές ευκαιρίες, από ανθρώπους που ασκούν πολιτική και γνωρίζουν πρώτοι τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις. Το θέμα μπορεί να πήρε διαστάσεις αλλά προβλήθηκε και για κομματική εκμετάλλευση. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε προ ημερών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “Κόκκινο” ότι τέτοιου είδους μισθώσεις «συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

=========================

Δείτε επίσης τα δημοσιεύματα

14 Ιουνίου 2020 – Δυσαρέσκεια Τσίπρα για Παπαδημούλη – Τι θα του ζητήσει να κάνει με τον μισθό του

 

 

Το λαθρεμπόριο του διεθνισμού και ο δημοκρατικός πατριωτισμός
Wednesday
06/05/2020
04:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διεθνισμός Λουκάς Αξελός Μεταναστευτικό
0

 

Λ. Αξελός, 5 Μαΐου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τριάντα εννέα χρόνια πριν, το 1981, ευρισκόμενος στην Κύπρο είχα επισημάνει ότι «θα πρέπει κάποτε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα εθνικά σύμβολα και την καπηλεία τους από τη μεριά των ατριδοκάπηλων, όπως κάποτε θα πρέπει να γίνει και ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στο λαθρεμπόριο του διεθνισμού και τον διεθνισμό τον ίδιο.

»Στον βαθμό που η πραγματική σοσιαλιστική προοπτική είναι ακόμη πολύ μακριά, το κεφάλαιο, μπορεί να μην έχει πατρίδα, αλλά το προλεταριάτο και η αγροτιά δυστυχώς έχουν ή ευτυχώς οφείλουν να έχουν. Αυτό φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν όχι μόνο οι Ιρλανδοί πατριώτες, αλλά και οι Πολωνοί εργάτες που επανέφεραν τα ξεχασμένα από το 1882 λόγια του Ένγκελς. Τόνιζε πως “μέχρι να λυθεί το εθνικό πρόβλημα της πατρίδας τους έχουν όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να είναι πρώτα απ’ όλα εθνικιστές και ύστερα διεθνιστές”- στο άμεσο πολιτικό προσκήνιο, δίνοντάς τους το πιο βαθύ πατριωτικό και σοσιαλιστικό περιεχόμενο».

Δεν έχω να προσθέσω ούτε ένα “ν” στην παραπάνω άποψή μου, γιατί, δυστυχώς, το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει. Ο Ιρλανδός ή ο Ιρακινός “εθνικιστής” που υπερασπίζεται την πατρίδα του δεν είναι το ίδιο με τον Βρετανό και Αμερικανό εθνικιστή που εισέβαλε σε αυτή. Ο Ελληνοκύπριος ή Παλαιστίνιος “εθνικιστής, καταδιωκόμενος, ή ξεριζωμένος από τα πατρογονικά εδάφη, δεν είναι το ίδιο με τον Τούρκο ή Ισραηλινό “εθνικιστή” που εισέβαλε στα εδάφη αυτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Παγανιά Μηταράκη για εξαγορά νησιωτών – Το Αιγαίο σε βαριά υποθήκη
Sunday
03/05/2020
13:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μεταναστευτικό Νότης Μηταράκης
0

 

Γιάννης Σιδεράτος , 3 Μαΐου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Σε μία μακροχρόνια σχέση είναι δύσκολο να αντιληφθείς τον κατήφορο, έστω και αν τίποτα δεν πηγαίνει σωστά σε αυτήν. Ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος της σχέσης όταν τίποτα δεν βαδίζει κατ’ ευχήν. Όμως, εξαιτίας του εθισμού στη μιζέρια, δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό το μέγεθος του κατήφορου. Αν δηλαδή τίποτα δεν πάει καλά και δεν υπάρχει η βούληση για προσπάθεια ριζικής αλλαγής, τότε το πρόβλημα γίνεται σιγά σιγά αποδεκτό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το μεταναστευτικό φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με μία διαπροσωπική σχέση. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα νησιά της πρώτης γραμμής, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, έχουν δημιουργήσει μία σχέση σχεδόν παντρειάς με το μεταναστευτικό, ευρισκόμενα εντός ενός καθοδικού σπιράλ, στο οποίο το μέλλον τους φαίνεται να είναι προαποφασισμένο, για την ακρίβεια υποθηκευμένο.

 

Πηγαίνοντας πίσω, τρία χρόνια πριν, την 20η Μαρτίου 2017, δύο ημέρες μετά την Κοινή Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό (18 Μαρτίου 2016), οι ΜΚΟ πρότειναν κάτι “καινοτόμο”, επειδή από τότε φαινόταν ότι η συμφωνία δεν τραβούσε. «Η πρόταση που έχει υποβληθεί στην ελληνική κυβέρνηση από μεγάλη ευρωπαϊκή μη κυβερνητική οργάνωση που είχε την πατρότητα της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας είναι να δημιουργηθεί ένα κέντρο υποδοχής στη Χίο –το νησί με το μεγαλύτερο πρόβλημα– το οποίο θα λειτουργεί σαν “πιλότος” και θα ολοκληρώνει τις απαντήσεις στα αιτήματα των αφικνουμένων για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου εντός τεσσάρων εβδομάδων. Το κέντρο αυτό θα πληρώνεται από τη Γερμανία και θα απασχολεί υπαλλήλους από τις Κάτω Χώρες».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Ο φράχτης, τα ανοικτά σύνορα και οι δικαιωματιστές – Για να μην ξεχνάμε
Sunday
08/03/2020
21:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μεταναστευτικό Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Για να μην ξεχνάμε!

Ατράνταχτο το επιχείρημα της καλής (και αδέσμευτης) δημοσιογραφίας!

Εάν, όμως, οι κάτοικοι των χωρών του Τρίτου Κόσμου είχαν δικαίωμα να εγκατασταθούν ελεύθερα στην Ευρώπη, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι υπό το βάρος των τεράστιων ροών θα κατέρρεαν όχι μόνο τα ευρωπαϊκά κοινωνικά συστήματα, αλλά οι ίδιες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες. Επειδή, προφανώς, οι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αυτοκτονήσουν, ήταν εξαρχής δεδομένο πως τουλάχιστον από ένα σημείο και πέρα θα άρχιζαν να κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό.

Βεβαίως, στην Ελλάδα, οι αυτοκτονίες (εδώ) σημείωσαν όχι ευκαταφρόνητη αυξησούλα, όχι βεβαίως για τις “τεράστιες μεταναστευτικές ροές” .

Εξ αρχής το πήραν ψύχραιμα οι Έλληνες. Σου λέει, προκειμένου να καταρρεύσω, όπως ο γείτονας που έχασε σπίτι και δουλειά (με αντίστροφη χρονική σειρά) δεν τραβάω μια αυτοκτονιούλα να ‘χω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα από τη ζωή μου.

Ενώ οι Ευρωπαίοι;

Βεβαίως, οι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ Ευρωπαίοι (πχ υπάλληλοι της ΕΕ, δημοσιογράφοι χωρών της ΕΕ, κλπ,κλπ που λέει κι ο Αυτιάς), “θα άρχιζαν να κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό“!

Θα ξεσηκωνόντουσαν με την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ (ναι μην γελάτε) πέννα τους, (οι δημοσιογράφοι καλέ), θα ασκούσαν την επιρροή τους οι υπάλληλοι, θα κατέβαιναν στους δρόμους ισότιμα και αλληλέγγυα με τον λαό οι αμειβόμενοι ευρωπολιτευόμενοι (εκ του πολιτεύομαι αμειβόμενος με ευρώ), κατά των Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων δολοπλοκιών και επεμβάσεων, σε βάρος των λαών του Τρίτου Κόσμου (και Βαλκανίων και Βαλκανίων και Κύπρου και Κύπρου, και Ελλάδας και Ελλάδας κλπ κλπ)!

._

 

Στ. Λυγερός, 8 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη η μάχη του Έβρου, κατά γενική ομολογία αποφασιστικό ρόλο στην ανάσχεση της προσπάθειας μαζικής εισόδου μεταναστών στην ελληνική επικράτεια έπαιξε ο περιβόητος φράχτης. Γι’ αυτό και τώρα αποφασίσθηκε να κατασκευασθεί φράχτης και σε αρκετά ακόμα σημεία της συνοριακής γραμμής. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι.

Στις αρχές του 2011, τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας είχαν αποφασίσει να κατασκευάσουν φράχτη μήκους 12,5 χιλιομέτρων στην περιοχή της Νέας Βύσσας (βόρειο τμήμα του νομού Έβρου), εκεί που τα ελληνοτουρκικά σύνορα παύουν να είναι το ποτάμι και γίνονται χερσαία. Ο φράκτης αυτός, που συνδυάζεται και με μια πλατιά τάφρο, κατασκευάστηκε με διπλό σκοπό:

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Σάλος με τον «Σύλλογο Κυνηγών Λαθρομεταναστών» στο Facebook
Sunday
08/03/2020
02:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Μεταναστευτικό
0

Σχόλιο GMR: Ένθεν και ένθεν οι φάλαγγες που εμποδίζουν την πατρίδα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να απελευθερωθεί από την υποτέλεια, είναι χρόνια ολάκερα εδώ. Είναι οι ίδιοι ακροδεξιοί (βλ. Χ.Α.) που κατέβασαν από το βήμα τον καθηγητή του Δημοκρίτειου Παν. Θράκης Γιώργο Παύλο όταν από μικροφώνου στο Σύνταγμα στην εκδήλωση κατά του λαθρομεταναστευτικού διατράνωνε πως η κομματοκρατία μας έφερε ως εδώ. Τους χαλούσε την σούπα και όφειλε να μην ομιλεί.

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ!  (το’πε κι η Εισαγγελέας)

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΚΑΚΟ(-)ΠΟΙΟΙ!

ΔΕΝ-ΕΙΝΑΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

ΔΕΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ-ΣΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ(το ‘πε κι η Εισαγγελέας, το ‘πε κι η Εισαγγελέας)!

ΟΙ-ΚΑΚΟΙ-‘ΝΑΙ-ΦΥΛΑΚΗ!

ΟΙ-ΚΑΛΟΙ-‘ΝΑΙ-ΣΤΗ-ΒΟΥΛΗ!

(Με την σφραγίδα ΚΑΙ του αποσυρόμενου ΚΑΙ της επελαύνουσας (*), ΠτΔ!

ΕΔΩ και τα επί του ανώτατου συμμοριακού επιπέδου/ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (του Β. Ασημακόπουλου), ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ(*) .

(*) — Από το link βλ. Σχόλιο, βλ. ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, βλ. Links 1,2,3

._

 

 

newsbeast, 6 Μαρτίου 2020

 

 

Τα μέλη πόζαραν με στιλέτα και μαχαίρια – Τι είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της σελίδας

Σάλος έχει προκληθεί με την κλειστή διαδικτυακή ομάδα «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» στο Facebook, η οποία δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου και έγινε γνωστή όταν άρχισε να αποκτά πολλά μέλη, που ξεπέρασαν τα 300.

Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος κατά των προσφύγων και τα μέλη της πόζαραν με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας αναφέρει το e-thessalia.gr.

 

Οργάνωναν μάλιστα αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για χθες (05.03) στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο και ο διαχειριστής καλούσε τα μέλη στις 6 το απόγευμα για οργάνωση. Επίσης οργάνωναν ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους, για να φυλάξουν τα σύνορα.

Μετά τις προσαγωγές άλλαξε το όνομα της σελίδας και ονομάστηκε σε Σύλλογο Πατριωτών Βόλου, ενώ μέσα από την Ασφάλεια ο διαχειριστής με ανάρτησή του ζητούσε να ακυρωθεί η αντισυγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο, που οργάνωνε γιατί ήταν παράνομη.

«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας, δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος». Με αυτά τα λόγια εκλιπαρούσε χθες τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Βόλου ο 34χρονος διαχειριστής της σελίδας.

Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθής αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες
Saturday
07/03/2020
22:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Μεταναστευτικό
0

Σχόλιο GMR: Ποιες οι ταξικές ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, ποιές οι πατριωτικές Παρεμβολές (καλά αυτό αφήστε το πρόκειται περί αστεϊσμού…), των συλλ-αλητηρίων;

Ωραία!

Ας μείνουμε, στο “ποιές οι ταξικές παρεμβολές;”.

Στο σημείο αυτό ας κάνουμε μια μικρή παρέκβαση.

Ως ΓΝΩΣΤΟΝ, η Ελλάδα έχει καταντήσει, ιδιαίτερα από το 2010 και μετά, το παιδί για όλες τις (βρωμο)δουλειές της ΕΕ.

Έτσι μετέτρεψαν την Ελλάδα οι εγχώριοι εκπρόσωποι της Χρεοκρατίας.

Βέβαια, για τους υπέρ-(άνω χρεοκρατίας)-πατριώτες “ελληναράδες”, και τους δημοσιογραφικά συνδιαλεγόμενους (μέσω σοβαρών προτάσεων πάντα διανθισμένων με ψήγματα κριτικής αβροφροσύνης) με το Κατοχικό πολιτικό προσωπικό, για όλα φταίνε οι μιαροί λαθρομετανάστες.

Ανοίγουμε μία παρένθεση για το ζήτημα των “λαθρο”

Μήπως αγαπητοί ευπάτριδες ελληναράδες και δημοσιολογούντες, δεν είμαστε εμείς (μήπως είναι κάποιοι άλλοι;), που ενισχύουμε την δημιουργία των αιτιών (φτώχεια-πόλεμος) της μετανάστευσης μέσω συνεισφοράς μας  στην Ατλαντική Συμμαχία, στην ΕΕ, στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ, Τριλάτεραλ, κλπ, με ομίλους υψηλών ιδανικών τύπου “ΑΚΤΙΔΑ” ή  “ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ” {ο οποίος “κύκλος ιδεών” διαθέτει την εδώ https://greek-market-research.com/article/sakellaropoyloy-etsi-apofasisame-gia-ta-mnimonia/  πανύψηλη   ευγενική υποστήριξη, για την οποία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ μπορείτε να δείτε περισσότερα στο tag Καtina στην Προεδρία της Δημοκρατίας της στήλης της G-M-R “ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ”};

Εδώ κλείνει η παρέκβαση.

Συνεχίζουμε.

Απέναντι λοιπόν στους ελληναράδες και στην ΑΒΡΟΠΡΕΠΗ (από το αβροδίαιτος) τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙ αντιτάσσουν οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ;

Μήπως αντιτάσσουν κάτι, ενάντια στο Κατοχικό πολιτικό προσωπικό (εντολοδόχους ΕΕ, ΝΑΤΟ, λεσχών Μπίλντερμπεργκ κλπ) ;

Μήπως, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ για το Κατοχικό πολιτικό προσωπικό;

Μήπως απειλούν την εδώ κυριαρχία των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΛΕΣΧΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

Για ρωτήστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος των Αλληλέγγυων. Αν πάρετε την οποιαδήποτε απάντηση, κερδίζετε ένα αυτοκίνητο (έστω και από τα καμμένα από τους αλληλέγγυους και τους μπαχαλοσυνεργάτες τους).

Η πιο συνηθισμένη αντίδραση τους είναι, να στρέφουν την πλάτη και να απομακρύνονται σιωπηλά.

Όλη η οργή τους, εξαντλείται στους εύφλεκτους εντυπωσιασμούς και στην καταστροφή κοινόχρηστων και ιδιωτικών χωρών αδιακρίτως.

Αναζητείστε τους γνωστούς και κρυφούς ινστρούχτορες, τους γνωστούς νομικούς υποστηρικτές (ιδεολογικούς υποστηρικτές-ταυτόχρονα νομικούς), αναζητείστε τελικά τους ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΥΣ της   επαναστατικοεπιχειρηματικής λειτουργίας των “αλληλέγγυων” (και των πολιτικών συν-αλητηρίων, όπως βλέπετε στην νεότερη είδηση που προσθέτουμε: ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΕΙΟΣ ΔΕΞΙΟ-ΑΙΣΧΥΝΗ).

._

 

In_gr, 5 Μαρτίου 2020

 

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, το οποίο διοργανώνουν αντιρατσιστικές συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κάλεσμά τους οι ομάδες αναφέρουν πως στήνουν «οδόφραγμα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων και μεταναστών κόντρα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, στην ΕΕ, στον ρατσισμό, στον φασισμό, στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο».

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Απέναντι σε όλους αυτούς που κρατάνε άοπλους, αβοήθητους και εγκλωβισμένους ανάμεσα σε αντίπαλους στρατούς, μπροστά από φράχτες και μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν από τα βάσανα και τις κακουχίες και αναζητούν ελάχιστη ελπίδα για να ζήσουν.

Υψώνουμε ασπίδα προστασίας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες και βάζουμε μπλόκο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφασισμού της κοινωνίας, που επιβάλλεται από τους ισχυρούς προς άγραν εξιλαστήριων θυμάτων.

Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.

Να βγούμε μαζί στον δρόμο και να σημάνουμε αντιφασιστικό συναγερμό απέναντι στα πογκρόμ και την ρατσιστική βία, στα νησιά, στον Έβρο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ!

Καλούν μεταξύ άλλων οι:

(more…)

Κάνουμε πόλεμο στα θύματα, αδιαφορούμε για τους θύτες!
Friday
06/03/2020
20:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Χρήστου Μεταναστευτικό ΣΥΝΟΡΑ
0

Σχόλιο GMR: “Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Χώρα”, θέλει την Ελλάδα ο κος Δημήτρης Χρήστου (Σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα Αυγή). Και καλά κάνει. Δικαίωμά του. Δικαίωμά του και ο Συγχρονισμός και ο Εκσυγχρονισμός με τις εντολές της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Και το slpress; Αα,.., απ’ όλα έχει ο Μπαξές. Και σεις, πατριωτικά λουλούδια του μπαξέ, δύσκολο σας πέφτει να δημιουργήσετε έναν e-μπαξέ για την Πατρίδα, για τον Λαό της, για τον Ελληνισμό;

Μα, τόσο πολύ σας γοητεύει η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ δημοσιολογική ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, με τον μπαξέ της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Τέλος πάντων,…. .

Στα αορίστως, για την ακρίβεια ανυπάρκτως αντιιμπεριαλιστικά υπονοούμενα, του κου Δ. Χρήστου, απαντάμε με το εδώ σχόλιό μας.

._

 

 

Δημήτρης Χρήστου, 6 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Ερντογάν οργάνωσε σε πρώτη δόση τη μεταφορά περίπου 10.000 προσφύγων στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα. Μια άκρως επιθετική και απάνθρωπη επιχείρηση πίεσης στη χώρα μας. Η Τουρκία έχει σύνορα και με μια άλλη χώρα μέλος της ΕΕ, τη Βουλγαρία. Εκεί όμως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έστειλε κανέναν πρόσφυγα.

Και εμείς, αντί να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα, στοχοποιήσαμε τα θύματα των πολέμων και των παράνομων τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων στο έδαφος της Συρίας. Επιλέξαμε τον εύκολο στόχο, υποθάλπτοντας τον ρατσισμό και το μίσος απέναντι στους πρόσφυγες, απέναντι σε απελπισμένους ανθρώπους.

Το ντοπάρισμα του ρατσισμού, όπως εκείνο της πατριδοκαπηλίας στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν αφορά τα συμφέροντα και την εικόνα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Αφορά μόνον την ακροδεξιά κομματική πελατεία. Αφορά μόνον τις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να παραμείνει πάση θυσία στην εξουσία. Στην εξουσία μιας χώρας σε απειλητική ύφεση, ανοδική ανεργία, επισφαλή εργασία, μηδενικές επενδύσεις, περιορισμό των δημόσιων παροχών στην υγεία, την παιδεία και την ασφάλιση. Με πολίτες οργισμένους και διχασμένους.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Διαμαρτυρία για την αστυνομική βία κατά πολιτών
Saturday
29/02/2020
22:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μεταναστευτικό
0

Σχόλιο GMR: Μια τέτοια διαμαρτυρία στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι ΜΟΝΟ η ΚΑΛΗ (αγωνιστικά-δικαιϊκά) και με εξαιρετικό ΗΘΟΣ ΑΡΧΗ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά της ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Αυτή η αρχή, ή θα κλιμακωθεί βαθμιαία και με επιχειρησιακό σχέδιο (εδώ ένα υπόδειγμα βαλε την πρόταση) με τρόπο τριπλοσυνδυασμένο (αγωνιστικά/δικαιϊκά & επιστημονικά/πολιτικά [δημοκρατικό ζητούμενο]) και εφ’ όλης της ύλης της παντοειδούς εκχώρησης Εθνικής κυριαρχίας, ή θα επικρατεί πάνω σε λαό-πατρίδα, εις το διηνεκές, η παντοειδής εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.

Που είναι η διάθεση των ΕΠΩΝΥΜΩΝ και συστηματικά ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ σε slpress, “δρόμος της αριστεράς” κλπ, να ηγηθούν ως πρώτοι μεταξύ ίσων μετά του λαού;

Η Πατρίδα ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ, ούτε με ιδιοτελείς προσβλέψεις στον κατοχικό αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό, ούτε με τον ναρκισσισμό της ιντελιγκέντσιας.

 

 

 

Οι ανθρωπιστές από τα lidl εναντίον των ανθρώπων
Saturday
08/02/2020
17:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet Μεταναστευτικό ΜΚΟ
0

 

 

IthacaNet, 8 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

 

Τώρα, που οι αντικαπιταλιστές ταυτίζονται με τους καπιταλιστές, ήρθε η ώρα εμείς οι Ορθόδοξοι και ανΟρθόδοξοι Έλληνες να μιλήσουμε για ταξική πάλη.

Βγήκε η κυβέρνηση της ΝΔ να μας πει ότι θα βάλει τάξη στις ΜΚΟ. Την ίδια ώρα, τα μηνύματα από τα νησιά του Αιγαίου και από τον ξεσηκωμό των επενδυτών της Μόριας λένε ότι ΜΚΟ, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες καθοδήγησαν τους φιλοξενούμενους. Και μάλλον, έχουν δίκιο. Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε πρόσφατη “ειρηνική” ανθρωπιστική διαδήλωση αντιφασιστών / αντιεξουσιαστών και στη δεύτερη, μια παλιότερη ανθρωπιστική αντίληψη του ίδιου χώρου:

 

 

Αν είχαμε δημοκρατία, θα ξέραμε πόσοι από αυτούς μισθοδοτούνται ως εθελοντές σε ΜΚΟ.

(more…)

12