ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Φυλάκιση 15 μηνών για έναν άνδρα στην Τουρκία που αποκάλυψε τη σχέση ρύπανσης και καρκίνου.
Friday
27/09/2019
10:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μπουλέντ Σικ
0

Σχόλιο GMR: Ότι ακριβώς συνέβη και στην ΔΕΗ Πτολεμαΐδας με την ρύπανση της ατμόσφαιρας από την εναέρια διασκόρπιση της τέφρας του λιγνίτη. Αλλά στη Ελλάδα το θέμα πνίγεται πιο δεξιο-τεχνικά. Πως; Το έπνιξαν αριστ(ερ)οτεχνικά συνδικαλιστές και κόμματα από ΚΚΕ μέχρι ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, που δεν έβλεπαν-δεν άκουγαν.

Και ας έκανε προσφυγές και ας δικαιώθηκε στο δικαστήριο της Comission το Ι.Μ.Δ.Α. της αείμνηστης Κυρίας των Δικαιωμάτων Αλίκης Γιωτοπούλου Μαραγκοπούλου, η οποία πείστηκε από τον εργαζόμενο και διωκόμενο (από την Συνασπισμικη και λοιπή συστημική ηγεσία της ΔΕΗ) συνδικαλιστή Νίκο Στεφανή (εδώ η ιστοσελίδα του) πως πρόκειται για έγκλημα.

Όταν αριστερά κόμματα καταπίνουν εργοδοτικα εγκλήματα για να μην χαλάσουν τις καλές σχέσεις εργοδοτών με τους ελέω εργοδοτών επικρατούντες συνδικαλιστές τους, είναι “φυσική” η δεκάχρονη Μνημονιακή Κατοχή, χάριν της καλής οικονομικής σχέσεως κομμάτων-αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

 

 

 

Μπουλέντ Σικ , 27 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Σε φυλάκιση 15 μηνών καταδικάστηκε ένας Τούρκος επιστήμονας, επειδή αποκάλυψε τους κινδύνους του καρκίνου που προκαλεί η τοξική ρύπανση στα δυτικά της χώρας.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης καταδίκασε τον Μπουλέντ Σικ για «αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών», μια ετυμηγορία που χαρακτηρίστηκε «δικαστική παρωδία» από τη Διεθνή Αμνηστία.

Ο Σικ δημοσιοποίησε τον περασμένο χρόνο τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διενεργήθηκε το διάστημα μεταξύ 2011 και 2015 μαζί με άλλους επιστήμονες για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας, βάσει της οποίας διαπιστώθηκε μια σχέση μεταξύ της τοξικότητας των εδαφών, του νερού και της τροφής με τα υψηλά επίπεδα καρκίνου σε επαρχίες της δυτικής Τουρκίας.

Ο ίδιος έγραψε σχετικά άρθρα στην εφημερίδα Cumhuriyet, αφού αντιλήφθηκε πως η κυβέρνηση δεν λάμβανε μέτρα.

(more…)