ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ολοταχώς προς νέα θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας ο Γιάννης Στουρνάρας
Tuesday
21/01/2020
03:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βασ. Σκουρής Γιάννης Στουρνάρας ΤτΕ
0

Σχόλιο GMR:    Στην εδώ (περί ειδημοσύνης κλπ) πρόταση μας, θεωρούμε πως δυο οικονομολόγοι “πχ Θ. Μαριόλης, Σ. Λαβδιώτης” μπορούν να συν-εργαστούν και για την οικονομική αλήθεια και για την υπέρ λαού-πατρίδας αξιοποίηση της.

Ελλείψει απαντήσεων-συνεργειών, Στουρνάρας και ξερό ψωμί.

 

 

 

Βασ. Σκουρής, 20 Ιανουαρίου 2020

 

 

 

Τόσο ο ίδιος, όσο κυρίως ο πρωθυπουργός, αποφεύγουν να πουν στην παρούσα φάση το παραμικρό για το θέμα, ιο πληροφορίες, όμως, των «Παιχνιδιών Εξουσίας», επιμένουν πως η σχετική απόφαση έχει ήδη ληφθεί

Ολοταχώς προς μια θητεία στη θέση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος οδεύει ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο Γιάννης Στουρνάρας διατηρεί άριστη σχέση με τον πρωθυπουργό (πολλοί πρώην συνεργάτες του, άλλωστε, εργάζονται ήδη στο στενό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου), ενώ την ανανέωση της θητείας του νυν Διοικητή στηρίζει και η ηγεσία της Φρανκφούρτης και άλλων θεσμών από το εξωτερικό.

Τόσο ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας, πάντως, όσο κυρίως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγουν να που το παραμικρό στην παρούσα φάση, καθώς οι σχετικές συνεννοήσεις θα ξεκινήσουν το πιθανότερο μετά το Πάσχα, όλα δείχνουν πως οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί. Και –σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας»- για Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος θα προταθεί εκ νέου ο Γιάννης Στουρνάρας.

(more…)