ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εξάρχεια: Ένταση τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο – Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά μεταξύ κουκουλοφόρων – ΜΑΤ
Saturday
25/03/2023
12:00 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Στη συνέχεια, οι άγνωστοι επέστρεψαν στο Πολυτεχνείο.

“Άγνωστοι”, με διεύθυνση γραφείου-κέντρου επιχειρήσεων, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΑ οδός ΠΑΤΗΣΙΩΝ 42

Όποιος ενδιαφέρεται για προβοκάτσια κατά ενδεχόμενης λαϊκής-ταξικής εξέγερσης κατά χρεοκρατίας-έξωθεν εξάρτησης, μπορεί να επικοινωνήσει με αυτό το γραφείο.

Να σημειωθεί, πως το γραφείο τηρεί εχεμύθεια, με την συνδρομή έμπειρων δικηγόρων και με την κοινωνική υποστήριξη και προώθηση του έργου του από γνωστούς πολιτευομένους και πανεπιστημιακούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξυπηρέτηση, αποτανθείτε στην ΚΥΠ.

_.

 

 

 

 

newpost-ΕΛΛΑΔΑ, 25 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

Ένταση επικράτησε νωρίτερα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου.

 

Ομάδα ατόμων βγήκε από το Πολυτεχνείο, έβαλε φωτιά σε κάδους ενώ επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Στη συνέχεια, οι άγνωστοι επέστρεψαν στο Πολυτεχνείο.

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Εισαγγελική έρευνα, μετά από καταγγελία Κρανιδιώτη, για το αν οι Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης τέλεσαν αδικήματα στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Wednesday
25/11/2020
16:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Φαήλος Κρανιδιώτης
0

Σχόλιο GMR: Παραθέτουμε την καταγγελία Φ. Κρανιδιώτη τόσο προς εξαγωγή συμπερασμάτων επί των ένθεν και ένθεν καταγγελλομένων, όσο και για την τύχη της καταγγελίας μας μας, της G-M-R, για την οποία “τύχη” θα σας ενημερώσουμε.

._

 

 

 

Φαήλος Κρανιδιώτης, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αδικήματα από τους πολιτικούς αρχηγούς Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργήσει την έρευνα η Κρατική Ασφάλεια η οποία θα πρέπει να διακριβώσει αν προκύπτει, κατά περίπτωση, η διάπραξη των αδικημάτων της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Αφορμή για την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας αποτέλεσε καταγγελία του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, προέδρου του κόμματος Νέα Δεξιά, η οποία θα διαβιβαστεί στην Βουλή εφόσον αφορά πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Κρανιδιώτης ανήμερα της επετείου σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατέκρινε την κυβέρνηση αναφέροντας πως ήταν «κάκιστο παράδειγμα ηγεσίας η ανοχή στα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ», «υπάρχουν δύο έννομες τάξεις: Για την Αριστερά και για τους άλλους», ενώ αναφερόμενος στην Εισαγγελία έγραφε: «Εκεί στην Εισαγγελία, συγγνώμη για την ενόχληση, όλα καλά πώς πάει;».

 

 

Πηγή: bigbusiness.gr

 

 

Συνταγματική Νομιμότητα και Προβλήματα της Υγειονομικής Απαγόρευσης Συναθροίσεων
Wednesday
25/11/2020
15:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ανδρ. Δημητρόπουλος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

 

 

ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, 17 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

“Η επιστήμη χρειάζεται χρόνο και η Δημοκρατία επαγρύπνηση”

 

Το Σύνταγμα προβλέπει τρία επίπεδα λειτουργίας των θεσμών και της άσκησης των Συνταγματικών Δικαιωμάτων, την συνταγματική κανονικότητα, την έκτακτη κατάσταση ανάγκης  άρθρ.44 παρ.1Σ)  και την εξαιρετική κατάσταση ανάγκης (άρθρ.48Σ.) Και στα τρία επίπεδα και κατά συστηματική ερμηνεία των συνταγματικών διατάξεων  πραγματοποιείται ι η θεσμική εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων. 

Α. Συνταγματική κανονικότητα

1. Είναι η κατάσταση κατά την οποία υπάρχει κοινωνική οικονομική και πολιτική ομαλότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ιδανική κατάσταση στην οποία δεν υπάρχουν προβλήματα και κίνδυνοι. Σημαίνει όμως ότι οι κίνδυνοι δεν έχουν εξελιχθεί ώστε να δημιουργηθεί εκτροπή από την συνταγματική κανονικότητα, Δεν υπάρχει δηλαδή έκτακτη ανάγκη  όπως απαιτείται από το άρθρο 44 ούτε και εξαιρετική ανάγκη όπως απαιτεί το 48. 

 

2. Τα συνταγματικά δικαιώματα προσαρμόζονται με την είσοδο του ατόμου στους διάφορους θεσμούς  όπως  π.χ. στον γάμο στα διάφορα σωματεία κλπ κατά συστηματική πάντοτε ερμηνεία των σχετικών διατάξεων. Η ρύθμιση και ειδικότερα η απαγόρευση των συναθροίσεων κατά το άρθρο 11 Σ αφορά το πλαίσιο συνταγματικής κανονικότητας. Ειδικότερα:

(more…)

INFO-VIDEO: Πόσο επικίνδυνες είναι οι διαδηλώσεις;
Sunday
22/11/2020
21:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Αντί σχολίου : Είναι η Suzanne Hoylaerts Ηλίθιε!

._

 

 

 

 

 

Info-war, 16 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

Με αφορμή την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου, αναρωτιόμαστε πόσο υγειονομικά επικίνδυνες είναι οι διαδηλώσεις μελετώντας έρευνες από άλλες χώρες και παρατηρώντας πώς οι ίδιες οι αρχές αμελούν τα υγειονομικά μέτρα.

Μια παραγωγή σε κείμενα-έρευνα Χρήστου Αβραμίδη και μοντάζ Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη για το info-war.gr

 

 

 

Πηγή: info-war.gr

 

 

 

 

Χαμός στη Βουλή για τα επεισόδια – Νέα απαγόρευση από Χρυσοχοΐδη
Sunday
22/11/2020
19:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Χρυσοχοϊδης ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: “Η απάντηση Χρυσοχοΐδη

«Ανέλαβα την ευθύνη. Διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις με τα μέτρα προστασίας και μετά έφυγαν. Δεν υπήρχε λόγος για πρόστιμο» είπε για να προσθέσει: «Είναι πολιτικά κόμματα με πολιτικές εκδηλώσεις. Οφείλαμε να το ανεχτούμε, σήμερα που είναι μια ξεχωριστή ημέρα»!”

Καλά η ανοχή, η πλήρης ΚΑΛΥΨΗ της παρανομίας, πως δικαιολογείται;

Μα πρόκειται περί “ΑΝΩΤΕΡΑΣ τάξης” όπου σφουγγοκωλάριος και το “κόμμα της εργατικής τάξης” (των Μπελογιάννηδων όχι των Παπαρήγων). 

Αυτή η ΑΝΩΤΕΡΗ (πολιτική) τάξη, ΔΕΝ είναι ανώτερη με την έννοια της ηθικής ανωτερότητας.

Αυτή η τάξη, διακρίνεται για την ηθική κατωτερότητά της και την ποινική της ευθύνη για τα μνημόνια (κυβερνώντες 2010-2020), την ηθική και ποινική της ευθύνη για την ανοχή-συνενοχή των μνημονίων (αντιπολίτευση 2010-2020) και την ηθική και πολιτική ευθύνη για την παροχή δημοκρατικής επίφασης στα πολιτικά και ποινικά εγκλήματα των προηγουμένων (“Τι κι αν είναι Κατοχή” αλληλοσφαζόμενοι επίδοξοι αναρριχητές στον κοινοβουλευτικό και ευρώτοιούτον θώκο).

._

 

 

 

 

 

SLpress_Σύνταξη, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Κριτική στο ΚΚΕ και προαναγγελία ότι δεν θα γίνουν ούτε οι πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ήταν η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Η ένταση μεταφέρθηκε το απόγευμα και στη Βουλή, όπου καταγράφηκαν απίστευτοι διάλογοι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε «απογοητευμένος» από την στάση του ΚΚΕ, το οποίο είπε ότι τιμά, ενώ αναφερόμενος στα γεγονότα στα Προπύλαια τόνισε ότι με δική του εντολή «ο αξιωματικός που ήταν παρών, ζητούσε από την ηγεσία της συγκέντρωσης, να αποχωρήσουν». Κάτι που, όπως υποστήριξε, «δεν συνέβη».

«Μη μου πείτε ότι συγκεντρώθηκαν στην Πανεπιστημίου για να αποχωρήσουν τελείως» διερωτήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διαλύσουμε τη συγκέντρωση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διερευνηθούν ευθύνες για την πορεία του ΚΚΕ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι σήμερα δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις, αλλά οι πορείες και οι συναθροίσεις και ανέφερε ότι τόσο η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με 50 άτομα όσο και η εκδήλωση του ΚΚΕ με 200 έγιναν και τηρήθηκαν σε αυτές όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Πολυτεχνείο: Τέσσερις μήνες με αναστολή στον 40χρονο καταδικασμένο για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα»
Saturday
21/11/2020
11:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Όποιον καλό άνθρωπο τον βγάλουν κάποια στιγμή από τα ρούχα του τα μνημόνια και “οπλοφορήσει” με λόγια, μπορεί να φάει και τρία χρόνια με αναστολή.

Αυτός ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να εκτελέσει (αυτό το λένε οι ίδιοι και οι νομικοί τους σύμβουλοι, “ταξικό αγώνα”), ή να απειλήσει αντιμνημονιακούς διαδηλωτές βγάζοντας σιδεροσφυρί από το μπουφάν είτε εξαπολύοντας πέτρες κατά πάντων ανεξαιρέτως,   Το σφυρί και το χαρτί, τέσσερα μηνάκια (πάντα με αναστολή).

Η δε ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΑ (των Μνημονίων που εξόντωσαν βιολογικά-οικονομικά-ψυχολογικά-σωματικά κόσμο και κοσμακη) κα Καtina https://greek-market-research.com/clink/katina-stin-proedria-tis-dimokratias/ , ναι αυτή που με το ΧΑΡΤΙ της δικαιολογούνται τα μνημονιακά εγκλήματα, έγινε και “Κυρία” της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

._

 

 

 

Newpost_gr, 19 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκαν κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, στυλιάρια και ένα μαχαίρι.

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή και 200 ευρώ χρηματική ποινή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 40χρονο, καταδικασμένο στο παρελθόν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», τον οποίο έκρινε ένοχο για παράνομη οπλοφορία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης, συνελήφθη την Τρίτη σε έλεγχο της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της απαγόρευσης δημόσιων συναθροίσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκαν κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, στυλιάρια και ένα μαχαίρι.

 

Η καταδίκη του από το δικαστήριο αφορά το μαχαίρι που είχε πάνω του.

Απολογούμενος στο δικαστήριο , ο 40χρονος είπε ότι μετέφερε σε συντρόφους του διάφορα αντικείμενα και σημαίες λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, επειδή είχε άδεια μετακίνησης και τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας. Για το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω του υποστήριξε ότι είναι ένα μικρό εργαλείο, φαλτσετάκι, που το χρησιμοποιεί στην εργασία του, σε εταιρεία επίπλων, για να συναρμολογεί γραφεία.

δείτε ΦΩΤΟ της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου νίκησε – Αποτιμήσεις της επόμενης μέρας
Friday
20/11/2020
01:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) Κώσ. Παπαδάκης ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR:  Διαβεβαιώνει τους Έλληνες ο πολιτευόμενος (με την ανταρσυα) Δικηγόρος Κ.Παπαδάκης εντός αυτής της ανάρτησης της G-M-R:

Όσον αφορά την υγειονομική αναγκαιότητα της απαγόρευσης:

Το άδειασμα της κυβέρνησης στην συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊου Covid-19 κ. Γκίκα Μαγιορκίνη στις 16/11/2020, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά για την γνώμη – φάντασμα της επιτροπής που φέρεται σύμφωνα με τον αρχηγό ΕΛΑΣ να τον οδήγησε στην λήψη της απαγορευτικής απόφασης απάντησε ότι δεν υφίσταται, διαψεύδοντας την ύπαρξή της και απαντώντας ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση των κυβερνώντων. Αυτά τα είπε ο άνθρωπος που έχει διοριστεί από την ίδια την κυβέρνηση ως μέλος και εκπρόσωπος της επιτροπής που επικαλούνται.

Το να λέει αρλούμπες κάποιος στο καφενείο, δεν είναι δα και κανένα έγκλημα.

Το να λέει αρλούμπες ένας νομικός για θέματα εκτός της επιστήμης του, εντάξει, μπορεί να είναι άκομψο, δεν είναι όμως και προς καταδίκη.

Το να λέει πράγματα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ αλλά δεν “καίνε” όμως και κανέναν, ένας νομικός, άντε μπορεί να συμβεί.

Όμως, το να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και μάλιστα τα ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, αυτό λέγεται, αυτό ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, για την εξυπηρέτηση των κομματοσκοπών που ΥΠΗΡΕΤΕΙ αυτός ο κάποιος.

Παραθέτουμε 1)τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, και ακολούθως 2)την ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ:

ΓΕΝΟΝΟΤΑ:

1) —- Παραθέτουμε, υπογραμμίζοντας, από τον σύνδεσμο https://m.tribune.gr/politics/news/article/705591/magiorkinis-gia-polytechneio-apofasi-tis-politeias-kai-ochi-ton-loimoxiologon.html , το ΤΙ ΕΙΠΕ ο κος Μαγιορκίνης (μπορείτε να διαβάσετε και ολόκληρο το σκηνικό):

“Και ο Γκίκας Μαγιορκίνης απάντησε:

«Η επιτροπή το μόνο που έχει πει κατ’ επανάληψη και το λένε όλοι οι επιστήμονες, είναι ότι πρέπει να αποφεύγουμε το συγχρωτισμό πολλώ δε μάλλον στη φάση αυτή που είμαστε με πολύ αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

»Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τα υπόλοιπα αφορούν αποφάσεις της Πολιτείας».”

Όπως βλέπουμε, ο κος Μαγιορκίνης επεσήμανε την κεντρική θέση της Επιτροπής και όλων των επιστημόνων, όχι αυτών των επιστημόνων που επέλεξε,…

ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

2) —- … ο κος Παπαδάκης αφού παράλληλα διαστρέβλωσε ΚΑΤΑΦΩΡΑ τα ειπωμένα από τον κύριο Μαγιορκίνη, μιλώντας (για την γνώμη της επιτροπής),  τα μετάβαλε στο κυρίως ψέμα, “απάντησε ότι δεν υφίσταται“.

 

Συγκρίνουμε τα παραπάνω και δη τα υπογραμμισμένα που είπε ο κος Μαγιορκίνης με το, “απάντησε ότι δεν υφίσταται” και διαπιστώνουμε παραπλάνηση των αναγνωστών, των νομικών, των δικαστικών λειτουργών (ενδεχόμενα…).

Και φυσικά τα μέτρα που διασφαλίζουν την “αποφυγή του συγχρωτισμού, πολλώ δε μάλλον στην φάση αυτή “, τα λαμβάνει η πολιτεία , σύμφωνα και με την εδώ(*) https://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ ανάρτηση της G-M-R, για να ικανοποιήσει την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Και φυσικά, η ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ παρεμπόδιση του συγχρωτισμού στα πλαίσια της Ιατρικής Εκτίμησης του Δημόσιου Κινδύνου, καλύπτει το ” ‘Η ήταν υπαρκτή, αλλά δεν είχε καμμία αναφορά στο μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων… “, διότι μόνον αδαείς ή κακόβουλοι περί Δημόσιας Υγείας αλλά και Υ.Α.Ε. θεωρούν πως η ανάγκη μη συγχρωτισμού και εδώ που φθάσαμε (Μαγιορκίνης: πολλώ δε μάλλον στη φάση αυτή) ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ μπορεί να εξαιρεί την αφεντιά τους.

Ο μη δημόσιος τονισμός (με όλους τους τόνους πέρα από όσα ευκρινώς δήλωσε ο κος Μαγιορκίνης, με παράθεση της γραπτής ιατρικής εκτίμησης της δημόσιας υγείας) της σύνδεσης της εκτίμησης της σύστασης της Επιτροπής με τα ληφθέντα μέτρα έλειψε, αλλά όχι και να παίζει ο κάθε κος Παπαδάκης το παιχνίδι του κάθε κου Πετράκου (τουλάχιστον αυτός ο έρμος το ‘κανε ανιδιοτελώς).

Όσο για την “έγκυρη απόφαση της ΕΔΕ ας δει ο κος Παπαδάκης στον εδώ https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ σύνδεσμο στο “4)” τα περί της τυχοδιωκτικής στάσης της ΕΔΕ και του Προέδρου της, που η ΕΔΕ και η “επίσκεψη Κλίντον” , δεν είναι λόγος ΑΜΑΣΗΤΗΣ (αγωνιστικό/δικαιϊκό/πολιτικής) ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ, με αντίδωρο την επετειακή επαναστατική πολυτεχνειακή γυμναστική, με ταυτόχρονη επίθεση μπαχαλάκηδων (**) επί δικαίων και αδίκων προς χαράν των τελευταίων, με “τήρηση αποστάσεων-μάσκας” από τους υπεράνω του απλού λαού ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ τύπους όπως Κανέλλη-Παπαδάκης-Κουτσούμπας-Βαρουφάκης-Τσίπρας, τι ωραία επαναστατική κολλεγιά!

Ο κος Παπαδάκης, επέλεξε επίσης να παρουσιάσει ως έγκυρες, “γνώμες εκατοντάδων” (να του αντιλέξει κανείς “γνώμες χιλιάδων κατά αυτών που λέει”;) ιατρών και νομικών και των οποίων η γνώμη κρίνεται από τους πολίτες εφ’ όσον όμως τις διαβάζουν (και ΟΧΙ όπως ο κος Παπαδάκης “διαβάζει” τις δηλώσεις του κου Μαγιορκίνη), αλλά και αυτές οι γνώμες αποτελούν εκ του πλαγίου όχι προσωπική, θέση του κου Παπαδάκη για τα επί της συγκεκριμένης πανδημίας οφειλόμενα στην Δημόσια Υγεια. Εκτός αν ο νομικός-πολιτευόμενος της ανταρσυα συμπλέει στα ιατρικά και νομικά θέματα επί της σχεδιαζόμενης σχετικά με τον covid-19 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της Δημόσιας Υγείας, με τον κο Γρηγόρη Πετράκο εδώ ).

Τέλος, ας ρίξει μια ματιά στον σύνδεσμο της G-M-R

https://greek-market-research.com/clink/ergasia-dikaio/ και ακολούθως στους συνδέσμους

https://greek-market-research.com/clink/taiped-organo-ekpoiisis-tis-perioysias-kai-katargisis-tis-ethnikis-kyriarchias-tis-elladas/ , https://greek-market-research.com/clink/oie-synenocho-to-dnt-kai-oi-oikonomikoi-thesmoi-se-paraviaseis-anthropinon-dikaiomaton/ και https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ , και μετά ας ασχοληθεί και αγωνιστικά (πεζοδρομιακά αλλά όχι με την χύδην σημασία)-δικαιϊκά (και όχι “δικολαβίστικα”)-πολιτικά (αλλά όχι κομματικοκαπηλευτικά), με το μήνυμα του Πολυτεχνείου εν μέσω Χρεοκρατίας-Πανδημίας.

 

(*) Ίσως ο κος Παπαδάκης θέλει να εντάξει και τον Καθηγητή κο Ανδρέα Δημητρόπουλο στην

“επιστράτευση των συνταγματολόγων του κόσμου της εξουσίας”, όμως η ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά, βλέπετε τον δυναμικό συνδυασμό των δύο αναρτήσεων, https://andreasdimitropoulos.blogspot.com/2014/07/blog-post_16.html?m=1  και   https://andreasdimitropoulos.blogspot.com/2014/07/blog-post_7985.html?m=1 του κου Α. Δημητρόπουλου κατά των Μνημονιακών Εγκλημάτων, δεν έχει σχέση με την αντίστοιχη νομικοπολιτική αφασία έως “Τι κι αν είναι Κατοχη” αντιπροσωποκοινοβουλευτική “ανταρσυακή” ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

 

(**) Ο κος Παπαδάκης έχει ΠΛΗΡΗ και “δικαιολογητική” ΓΝΩΣΗ των συνεπειών των μπαχαλοσυνεργατών της ανταρσυα:

Διαφορετικά, πρόκειται για μία αυθαιρεσία πολύ μεγαλύτερη από εκείνου του «μπάχαλου» που πετάει μία πέτρα στην αστυνομία, ύστερα τρυπώνει στο κοινό μπλοκ των διαδηλωτών για να κρυφτεί και εξαιτίας της ενέργειάς του αυτής το κοινό μπλοκ των διαδηλωτών που δεν ρωτήθηκε ούτε συναίνεσε για αυτήν την πράξη, αντιμετωπίζει τα χημικά και το ξύλο.”

Πέρα από το ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για πέταγμα μιας πέτρας, αλλά για συστηματική-χρονια διάλυση κάθε διαδήλωσης ιδιαίτερα από 2011 ως 2014, σε συνεργασία με την αστυνομία, προσθέτουμε:

Εμείς ενημερώνουμε τον κο Παπαδάκη, πως το “μπάχαλο” με την “μικρότερη της αστυνομικής αυθαιρεσία” που τυγχάνει της ιδεολογικονομικοπολιτικής στήριξης του ευρύτερου πολιτικού χώρου του ως και μέχρι ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ (σε αντίθεση με το ΚΚΕ), δεν κρύβεται, μπλέκεται με διαδηλωτές απειλώντας τους με γυαλισμένο μάτι και με σιδεροσφυριά κάτω από τα μπουφάν.

 

 

 

Κώστας Παπαδάκης, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Και το 1973 τα τάνκς μπήκαν μέσα στο Πολυτεχνείο. Αλλά η ανυπακοή νίκησε και σε λίγους μήνες η χούντα αποτελούσε παρελθόν – Οσο πιο βαθύ γίνεται το σκοτάδι, τόσο πιο κοντά πλησιάζει το ξημέρωμα

Ο απολογισμός των ημερών του Πολυτεχνείου και της κυβερνητικής απόπειρας να απαγορεύσει τις εκδηλώσεις τιμής της μνήμης του λήγει με ολέθρια ήττα για την κυβέρνηση.

Παρά την εξακολουθητική και πολύπρακτη προσπάθεια των τηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. και των συνταγματολόγων περιωπής που έσπευσαν να την υποστηρίξουν δεν έπεισε για τη  νομιμότητα, ούτε για την υγειονομική αναγκαιότητα της απαγόρευσης, παρά μόνο για την πυγμή της εξουσίας της και των κατασταλτικών της μέσων.

Οσον αφορά τη νομιμότητα:

 

Πληθώρα νομικών κειμένων με προεξέχον αυτό της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αναδείκνυε τα σημεία αντισυνταγματικότητας της παραπάνω απαγορευτικής απόφασης και καλούσε στην ανάκλησή της. Η ανακοίνωση αυτή, στην οποία προστέθηκαν και οι ανακοινώσεις δύο μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών και της Πρώην Προέδρου της, αποτέλεσε μία σοβαρότατη τομή στον δικαστικό χώρο, που για πρώτη φορά θεσμικοί του εκπρόσωποι (αντίθετα δυστυχώς με εκείνους των δικηγόρων) υπερασπίστηκαν με αρχές το θεμελιώδες συλλογικό συνταγματικό δικαίωμα των συναθροίσεων, δημιουργώντας ρήγμα και αποποιούμενοι το ρόλο που τους επιφυλάσσει το σύμπλεγμα των φορέων εξουσίας να είναι εκείνοι, οι οποίοι το καταστέλλουν.

(more…)

Γιάνης, ο άνθρωπος με τα 2+2 πρόσωπα
Tuesday
17/11/2020
20:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Εδώ (στην παρούσα ανάρτηση) 2 πρόσωπα + άλλα δύο εξόχως εγκληματικά πρόσωπα:

https://greek-market-research.com/article/g-varoyfakis-syllipsi-ton-voyleyton-toy-mera-25-proaniggeile-o-chrysocho-dis/

._

 

 

G-M-R, 17 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Όταν ο Βαρουφάκης συμφωνούσε με όλες τις απαγορεύσεις για την 25η Μαρτίου

 

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, αναλόγως τη γιορτή για τον Βαρουφάκη; Αυτό προκύπτει αν συγκρίνει κανείς την αντίδραση του για την πορεία του Πολυτεχνείου και την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του για όλους τους περιορισμούς που είχαν αποφασιστεί για την 25η Μαρτίου.

Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει τότε:

«Σήμερα, 25η Μαρτίου του 2020, μετά από την ορθή απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση της κυκλοφορίας, και όσο απαγορεύεται στο λαό μας να συμμετέχει σε γιορτινές καταθέσεις στεφάνων, όλοι μας, πολιτικοί και πολίτες, μένουμε – ή έπρεπε να μένουμε – σπίτι προστατεύοντας αλλήλους από μία περαστική αλλά σημαντική απειλή.»

Σχετικό και το συνημένο video

 

 

 

Πηγή: dailypost.gr

 

Τραυματισμοί και συλλήψεις μελων του ΚΚΕ, με σκισμένο πουκάμισο ο Παφίλης
Tuesday
17/11/2020
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΚΕ κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Είναι αυτό που λέμε, “σκίζει τα ιμάτιά του”, για την δημοκρατία ο άνθρωπος!

Περισσότερα στην παράγραφο 4), του συνδέσμου της G-M-R:  https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ .

._

 

 

 

slpress_news, 17 Νοεμβρίου 2020

 

 

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνα κατά την πορεία του ΚΚΕ, όπου η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και εκτοξευτήρων νερού, αλλά και μάλλον χρήση χεριών, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Νωρίτερα οι αστυνομικές δυνάμεις απέρριψαν το αίτημα του Δημήτρη Κουτσούμπα που βρίσκεται στο σημείο για να γίνει πορεία απαντώντας στον γγ του ΚΚΕ ότι είναι παράνομο.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε την απελευθέρωση των προσαχθέντων. Καταγγέλλει ότι τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και πως προπηλακίστηκαν και βουλευτές του ΚΚΕ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Παφίλη να δείχνει ότι έχει σκιστεί το πουκάμισό του.

Στην πορεία συμμετείχαν 1.500 μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ.Οικονόμου καταγγέλλοντας τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και ζήτησε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Ο κ. Παφίλης ήταν μεταξύ των στελεχών του ΚΚΕ που δέχτηκε και προσωπικά την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών.

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Το άρθρο – παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας για το Πολυτεχνείο.
Monday
16/11/2020
22:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Καλό! Τα καλά, να τα λέμε!

._

 

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 16 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τοποθετήθηκε με άρθρο της που δημοσιεύθηκε στο Freedomtv.gr.

Το άρθρο της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν μια πηγαία κι ακηδεμόνευτη φοιτητική εξέγερση ενάντια στη Χούντα, χωρίς κομματική αναφορά ή χροιά, χωρίς κομματική ή άλλη πειθαρχία, χωρίς σιγουριά και υπογραφές, μια εξέγερση με αναφορά στην Ελευθερία, που η Χούντα είχε βίαια αφαιρέσει. Μια εξέγερση που πνίγηκε στο αίμα και που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να εμπνέει όσους αγωνίζονται για δημοκρατία κι ελευθερία.

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε τους όψιμους «πατέρες» του Πολυτεχνείου, να επιζητούν την προσοχή των πολιτών, διεκδικώντας δήθεν να τιμήσουν την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, μιας εξέγερσης που τα Κόμματα της εποχής όχι απλώς δεν την στήριξαν, αλλά αρχικά την κατήγγειλαν. 

(more…)

12