ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

90χρονη γιαγιά που είχε κορωνοϊό θυσιάστηκε για τους νεότερους – Η κίνησή της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης
Saturday
21/11/2020
16:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR:   Είναι η Suzanne Hoylaerts Ηλίθιε!   Η καραντίνα κατά του covid-19, αφορά, ήρωες (Suzanne) και μη, υγιείς και ευπαθείς ομάδες, μικρούς και μεγάλους, φοβισμένους και μη φοβισμένους, λαμβάνοντες μέτρα προστασίας και μη λαμβάνοντες μέτρα προστασίας, πολιτευόμενους και μη πολιτευόμενους, πολιτικά κόμματα και απλό λαό.

._

 

 

 

athensmagazine.gr, 1 Απριλίου 2020

 

 

 

 

«Εγώ έζησα τη ζωή μου, σώστε νεότερους»

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η αυτοθυσία μιας 90χρονης γιαγιάς, που ενώ είχε κορωνοϊό αρνήθηκε τη βοήθεια αναπνευστήρα «γιατί τον χρειάζονται οι νεώτεροι». Ενώ, συγκλονιστική είναι μια μαρτυρία γυναίκας να αποχαιρετάει τη μητέρα της μέσω facetime

Η Suzanne Hoylaerts από το Μπίνκομ κοντά στο Λίμπεκ, εισήχθη σε νοσοκομείο στις 20 Μαρτίου με συμπτώματα ανορεξίας και δύσπνοιας, και διαγνώστηκε θετική στο νέο κορωνοϊό. Την έβαλαν αμέσως σε καραντίνα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την επισκέπτεται η κόρη της. Όταν οι γιατροί της πρότειναν να της τοποθετήσουν αναπνευστήρα εκείνη απάντησε: «Δεν θέλω μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Κρατείστε τη για νεώτερους ασθενείς. Εγώ έζησα τη ζωή μου»!

 

Η 90χρονη πέθανε τελικά μόνη της δύο 24ωρα αργότερα, στις 22 Μαρτίου, τη μέρα που το Βέλγιο αποφάσισε να επιστρατεύει ρομπότ για να κρατούν συντροφιά σε ηλικιωμένους, που βρίσκονται σε καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού.

«Δεν μπόρεσα να πω το στερνό αντίο στη μητέρα μου, ούτε καν να παραστώ στην κηδεία της», δήλωσε συντετριμμένη η κόρη της Τζούντιθ στην ολλανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 705 θάνατοι από το νέο κορωνοϊό στο Βέλγιο, ενώ το νεότερο μέχρι στιγμής θύμα είναι μια 12χρονη, που κατέληξε χθες προκαλώντας ανησυχία λόγω του νεαρού της ηλικίας της στις υγειονομικές Αρχές της χώρας.

 

 

Πηγή: athensmagazine.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.