ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κώστας Καραμανλής: Ο κόσμος ψηφίζει όχι λόγω πεποιθήσεων, αλλά λόγω απόρριψης – Δεν χωρεί το αφ΄ υψηλού στην πολιτική
Monday
15/04/2024
09:25 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κώσ. Καραμανλής Πολιτική
0

Σχόλιο GMR: Προσθέτουμε και την βίαιη εσωτερική υποτίμηση (εργασίας-ακίνητης περιουσίας) που επέβαλαν τα μνημόνια, την εθελόδουλη αναγνώριση του δημόσιου χρέους και την σχεδιασμένη υφαρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, την αύξηση της φορολογίας ιδιαίτερα της έμμεσης και την μείωση της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών λόγω του επιβαλλόμενου πληθωρισμού και των “υποχρεώσεων” προς την “σύμμαχο” (φιλοναζιστική) Ουκρανία χάριν της οποίας ξεσαλώνει (περαν του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού) και η κερδοσκοπία.

Μόνοι βολεμένοι παραμένουν όσοι κατορθώνουν, ως Τιμωροί των Ηλιθίων (ψηφοφόρων), να πουλούν αριστεροσύνη, πατριωτισμό και Ορθόδοξη Πίστη, κερδίζοντας ψήφους εισόδου στον “τι κι αν είναι Κατοχή αντί-προσώπου Σου” κοινοβουλευτισμό και στο υπό τις διαταγές αντιλαϊκών πολιτικοοικονομικών ελίτ Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Απάντηση σ’ αυτή την δυστοπία, αποτελεί μια στάση που εφαρμόζεται σύμφωνα με την επιστολή μας https://greek-market-research.com/clink/epistoli-pros-ko-s-seferiadi/   , στάση όμως που δεν βρίσκει ούτε ανταπόκριση, ούτε συνέργειες, από τις “πνευματικές ελίτ” (την διανόηση που μας δίνει πολλά καλά όπλα να πολεμήσουμε την δυστοπία, αλλά τα χαλάει στο “δια ταύτα”) και φυσικά, ούτε από τον καθημερινό εργαζόμενο διότι με τέτοιο κομματικοποιημένο και φιλεργοδοτικό συνδικαλισμό (+ την διανόηση για την οποία προείπαμε), οι εργαζόμενοι βάλλονται από παντού. 

_.

 

 

 

Κώστας Καραμανλής, 30 Μαρτίου 2024

 

 

 

 

«Οι πολίτες ψηφίζουν από απόρριψη και όχι από πεποίθηση», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε συνέδριο για το δημογραφικό, το οποίο χαρακτήρισε οξύτατο εθνικό ζήτημα και επ΄ αυτού ζήτησε να ξαναθεωρηθούν επιδοματικά πολύτεκνοι οι τρίτεκνοι. Ομως αναφέρθηκε και στη γενικότερη κατάσταση στην χώρα, όπως και στο ότι θυσιάζονται στο δικαιωματισμό τα δικαιώματα της πλειοψηφίας.

«Η ανατροπή του μεταπολεμικού ευρωπαϊκού μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής πρόνοιας και συνοχής, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον, οι επιδεινούμενες δημογραφικές τάσεις και η προώθηση =από κάποιους κύκλους= της μαζικής μετανάστευσης ως λύσης για το δημογραφικό και εργασιακό πρόβλημα της Ευρώπης, ήταν αναπόφευκτο να προκαλέσουν και πολιτικές συνέπειες», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο Star Forum ’24.

«Πολιτικά κόμματα που πρωταγωνίστησαν για πολλές δεκαετίες εξαϋλώνονται, η ομαλή εναλλαγή στην εξουσία μετριοπαθών κομμάτων με όχι διαμετρικά αντίθετους προσανατολισμούς είναι παρελθόν. Ογκούμενα τμήματα του πληθυσμού εκφράζουν δυσαρέσκεια, απογοήτευση, αποξένωση. Συχνά, μάλιστα, ψηφίζοντας όχι από πεποίθηση, αλλά από απόρριψη», είπε χαρακτηριστικά.

(more…)

Με ανάστημα εθνικού ηγέτη μίλησε ο Καραμανλής
Saturday
04/06/2022
19:32 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κων. Γρίβας Κώσ. Καραμανλής
0

Σχόλιο GMR: Από την μία μας λέει ο Κ.Γρίβας να μην είμαστε δεδομένοι και φέρνει παράδειγμα τον καιροσκοπικά φιλορώσο Βελόπουλο ( https://greek-market-research.com/article/anatreptiko-deltio-live-streaming-pempti-12-maioy-2022-youtube/ ) και από την άλλη εξυμνεί την ομιλία Καραμανλή, τον οποίο έσωσαν οι Ρώσοι απο την Αμερικανική απόπειρα δολοφονίας (ας θυμηθούμε και την υπόθεση Vodafone wikipedia-Σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών στην Ελλάδα (2004-2005) ). Ομιλία πλήρους συμμόρφωσης προς τον ευρωατλαντισμό υπό την διαρκή πλέον απειλή (η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θέλησε να ολοκληρώσει το Εισαγγελικο-Δικαστικό ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ επί των αδιαμφισβήτητων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, Δημοσιεύματα βάζουν τέλος στην υπόθεση «Πυθία» | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (rizospastis.gr) και https://www.naftemporiki.gr/story/634555/sundesi-ton-upoklopon-me-to-sxedio-dolofonias-k-karamanli και Σχέδιο “Πυθία”: Το δικαστικό αφήγημα για την “πτώση” της κυβέρνησης Καραμανλή και «Πυθία» η δικαστική απόφαση για το σχέδιο «Πυθία» και Σκάνδαλο υποκλοπών: Ένα κατασκοπικό θρίλερ, ένας θάνατος, ο πράκτορας με καταγωγή από την Κάρπαθο και αναπάντητα ερωτήματα και Αποκάλυψη: Ποιοι πήγαν να ρίξουν τον Καραμανλή! και wikipedia-Κώστας Καραμανλής και [*] 21/6/21, και μετά https://www.thepressroom.gr/arthrografia/sas-ekthetoyn-kyrie-tsipra …!!! ) της πολιτικής έως φυσικής εξόντωσής του.

 

 

 

(*) 29 Jun Υποθεση Πυθία

Posted at 00:00h in Τα παλιά by nomikanea

Υπόθεση Πυθία Το πόρισμα της έρευνας
Λίγες μόνον ώρες πριν τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα της έρευνας για την λεγόμενη υπόθεση Πυθία.
Ο χρόνος έκδοσής του έδωσε κίνητρο να ακουσθεί και στη Βουλή το δραματικό σαββατοκύριακο που προηγήθηκε.
Με ένα πολυσέλιδο λοιπόν πόρισμα όπου καταγράφονται τα ευρήματα της πολυετούς έρευνας για όσα παρασκηνιακά φέρονται να συνέβαιναν την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του, αλλά και ένα “σχέδιο εθνικού νομίσματος” επί Μνημονίου, έκλεισε την ανάκριση για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και το αποκαλούμενο “σχέδιο Πυθία” ο επίκουρος Ανακριτής κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Φούκας.
Ο δικαστικός λειτουργός καταγράφει στο πόρισμα του στοιχεία που συνέλεξε κυρίως για την επίμαχη περίοδο της πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή σχετικά με διεθνείς σχέσεις της χώρας, ενέργειες που αποδίδονται σε Έλληνες πράκτορες αλλά και σε πράκτορες ξένων μυστικών, επαφές πρώην αξιωματούχου το 2012 για “εθνικό νόμισμα”, αλλά και αναφορές σε τηλεγραφήματα του wikileaks.
Η ανάκριση του δικαστικού λειτουργού αφορά τρεις δικογραφίες που συνενώθηκαν στην πορεία της έρευνας, οι οποίες αφορούν: το σχέδιο Πυθία 1, τις υποκλοπές, και υπόθεση παραβίασης μυστικών της Πολιτείας στην οποία είναι κατηγορούμενοι μία υπάλληλος της ΕΥΠ και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί διαβαθμισμένα έγγραφα της υπηρεσίας πληροφοριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες για το λεγόμενο “σχέδιο Πυθία”, που φέρεται να αποσκοπούσε στην άσκηση πίεσης και στον εξαναγκασμό της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας με αποκορύφωμα -κατά την δικογραφία- ακόμη και τη φυσική εξόντωση του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ο κ. Φούκας αναφέρει:
«Σκοπός των δραστών φαίνεται ότι ήταν η διακοπή της πολιτικής και οικονομικής προσέγγισης της Ελλάδας με τη Ρωσία που τότε είχε αρχίσει να διαμορφώνεται σε κρίσιμους τομείς, ειδικότερα της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών».
ADVERTISEMENT
Να σημειωθεί ότι για την δικογραφία αυτή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μετά από εισαγγελική έρευνα με αφορμή καταγγελίες για σχέδιο δολοφονίας του κ. Καραμανλή, κατά αγνώστων δραστών για τα αδικήματα των “προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας”, “διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος” και “αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα”.
Η προσέγγιση Ελλάδας – Ρωσίας και η αντίδραση των ΗΠΑ
Στο κεφάλαιο αυτό, το πόρισμα του κ. Φούκα προχωρά στην καταγραφή της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή και γίνεται μνεία γίνεται στις συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό South stream. Ο ανακριτής, επικαλούμενος στοιχεία της ανάκρισης, αλλά και δημοσιευμένα στο Wikileaks στοιχεία, αναφέρει πως η προσέγγιση της Ελλάδας με τη Ρωσία προκάλεσε ενέργειες εκ μέρους των ΗΠΑ ώστε να ανατραπούν οι εν λόγω συμφωνίες για τους ρωσικούς αγωγούς. Αναφέρεται επίσης στο πόρισμα ότι: «Το γεγονός της στήριξης της αμερικανικής πλευράς προς τον αγωγό ΤΑΡ εκτιμάται ότι μεταφέρθηκε στις ελληνικές κυβερνήσεις μετά το 2009, επιβεβαιώθηκε δε από την κατάθεση μάρτυρα (σ.σ. αναφέρεται το όνομα γνωστού επιχειρηματία) , ο οποίος μετά από συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον Μάιο του 2012 μετέφερε στην ελληνική πολιτική ηγεσία την αμερικανική θέση. Αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή εγκατάλειψη των σχεδίων των αγωγών και η δέσμευση της ελληνικής πλευράς στο σχέδιο του αγωγού ΤΑΡ. Επίσης εγκαταλείφθηκε το σχέδιο προμήθειας στρατιωτικού υλικού από τη Ρωσία». Στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται επίκληση στοιχείων από πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ αλλά και από μαρτυρία του πράκτορα με την κωδική ονομασία “ΘΣ 13”.
Το σχέδιο “ασημένια δραχμή”
Στο σκέλος του “σχεδίου Πυθία” γίνεται επίσης αναφορά από τον ανακριτή στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου που ζητήθηκε για πρώην αξιωματούχο, στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος προέκυψε ότι κατά το έτος 2012 συνομιλούσε με τον Μεξικανό επιχειρηματία Julio Salinas Price, συμβούλου επί οικονομικών θεμάτων του Προέδρου του Μεξικού και ιδιοκτήτη ορυχείων αργύρου, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα. Σκοπός των εν λόγω επαφών, σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο του ανακριτή ήταν «η προώθηση σχεδίου που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την εισαγωγή εθνικού νομίσματος». Το σχέδιο, που για πρακτικούς λόγους αποκαλείται “ασημένια δραχμή”, «προέβλεπε την εισαγωγή νέου νομίσματος εκτιμώμενης αξίας διπλάσιας του ετήσιου ΑΕΠ, καλυμμένου σε ποσοστό 20% από αξία αργύρου που θα χορηγούσε ο προμηθευτής, δηλαδή ο S. Price». Στο πόρισμα επίσης αναφέρεται ότι «θα προέκυπτε για τη χώρα επιβάρυνση ύψους 70 δισ. ευρώ για την έκδοση του νέου νομίσματος στην οποία θα έπρεπε να προστεθούν οι αμοιβές συμβούλων και μεσιτών».

Πόρισμα φωτιά: Η ασημένια δραχμή και το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή
Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών και ο Μιχάλης Καρχιμάκης
Σύμφωνα με τον ανακριτή, πληροφορίες για την επίσκεψη του S. Price και τις επαφές του στην Ελλάδα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κατοχή προσώπου που δεν κατονομάζεται μεν, αλλά στο σπίτι του έγινε έρευνα στο πλαίσιο ανακριτικής εφόδου.
Ο κ. Φούκας αναφέρει ακόμη πως «στις 26/03/2014 επικοινώνησε με το ανακριτικό γραφείο πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, με τον οποίο υπήρξε προηγούμενη συνεργασία, ζητώντας συνάντηση με τον ανακριτή. Η συνάντηση έγινε αυθημερόν και αυτός αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην Ελλάδα, ο οποίος του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον ανακριτή και να μεταφέρει την άποψη ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι πλέον φιλικές και ότι η έρευνα πρέπει να σταματήσει διότι εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη τους».
Για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, στην οποία είναι κατηγορούμενος για κατασκοπεία 65χρονος πρώην υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο κ. Φούκας αναφέρει ότι, από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και το Μάρτιο του 2005, ο William B., Αμερικανός πράκτορας, επιχείρησε με πρόθεση να λάβει σε γνώση του απόρρητες πληροφορίες που αφορούν στα συμφέροντα της Ελληνικής Δημοκρατίας μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών. Από τα στοιχεία του ανακριτή προέκυψε πως η σύζυγος του συγκεκριμένου προσώπου, ήταν εκείνη που είχε αγοράσει τα καρτοκινητά-σκιές από την Ακτή Μιαούλη με το ψευδώνυμο Πέτρος Μάρκου, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση δεκάδων πολιτικών-μελών τής τότε κυβέρνησης, αλλά και δεκάδων άλλων προσώπων. Από την άρση απορρήτου μιας εκ των τεσσάρων τηλεφωνικών συνδέσεων προέκυψε ότι η τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιήθηκε και σε άλλη συσκευή με στοιχεία συνδρομητή American Embassy. Μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών ο William B. εξαφανίστηκε από την Ελλάδα.
Τέλος κατά το ανακριτικό πόρισμα, που επικαλείται αναφορές στο Wikileaks, προκύπτει ότι υπήρχαν υπάλληλοι της ΕΥΠ «επιρρεπείς σε διαρροές οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως δυσαρεστημένοι». Ο ανακριτής αναφέρει πως εντός του 2005, υπάλληλοι της ΕΥΠ που είχαν πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία, τα παρέδιδαν σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, και συγκεκριμένα στον τότε βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη.
Να σημειωθεί πως ο κ. Καρχιμάκης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, έχει απολογηθεί για την υπόθεση και έχε αφεθεί ελεύθερος. Ο πρώην υπουργός αρνείται την κατηγορία -της οποίας φυσικός αυτουργός φέρεται μία υπάλληλος της ΕΥΠ- και αποδίδει την εμπλοκή του σε λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, καθώς η καταγγέλλουσα την υπόθεση αναφέρεται σε «διωγμό που υπέστησαν» συνάδελφοι της συνδικαλιστές στην ΕΥΠ επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
Η δικογραφία θα εισαχθεί στο αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.
Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται διαδυκτιακά αν και ακόμη δεν έχουν οριστικό χαρακτήρα.

Το συγκεκριμένο γεγονός προβληματίζει ιδιαίτερα ενόψει του χρόνου που δημοσιοποιήθηκε.

_.

 

 

 

 

 

Κώσ. Γρίβας, 2 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Σε μια ιστορική ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής ο Κώστας Καραμανλής έδειξε το εύρος και βάθος πνεύματος και το πολιτικό ανάστημα ενός εθνικού ηγέτη, ενός Ευρωπαίου ηγέτη, ενός ηγέτη του Δυτικού Κόσμου. Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι απολύτως και απερίφραστα καταδικαστέα και απαράδεκτη και πως δεν υπάρχει κανενός είδους δικαιολογία για αυτήν, ενώ είναι διπλά καταδικαστέα από την Ελλάδα ακριβώς γιατί απέναντι μας υπάρχει η αναθεωρητική Τουρκία που επιβουλεύεται την ελληνική εθνική κυριαρχία και συνεχίζει την κατοχή της Κύπρου.

Εν συνεχεία, έθεσε τον πόλεμο στην Ουκρανία στο ευρύτερο γεωπολιτικό πλαίσιο και υποστήριξε ότι αυτός μπορεί να καταστεί ανεξέλεγκτος και να επεκταθεί, πιθανώς και από τη δράση μη κρατικών δρώντων και να απειλήσει την ανθρωπότητα ακόμη και με πυρηνικό ολοκαύτωμα. Είναι λοιπόν κρίσιμης σημασίας ο όσο το δυνατόν πιο σύντομος τερματισμός του, κάτι που, όπως τόνισε, θα πρέπει να επιδιώξει πρωτίστως η Ευρώπη, η οποία υφίσταται περισσότερο τις συνέπειες, ενώ καυτηρίασε την παρελκυστική πολιτική των ΗΠΑ

Τόνισε δε την κρίσιμη ανάγκη για ενίσχυση και εμβάθυνση της ευρωπαϊκής γεωπολιτικής αυτονομίας και καλωσόρισε την ενίσχυση της Άμυνας της Γερμανίας, «αρκεί να κινείται μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι ο νέος Ψυχρός Πόλεμος που διαμορφώνεται σήμερα θα είναι πιο επικίνδυνος από αυτόν που ζήσαμε στο παρελθόν, ενώ το διπολικό σύστημα του Ψυχρού Πολέμου ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνο από το «πολυπαραγοντικό» σημερινό διεθνές σύστημα όπως το χαρακτήρισε.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Η απάντηση Καραμανλή σε Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά
Saturday
10/04/2021
23:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ Κώσ. Καραμανλής Κώσ. Σημίτης
0

 

 

 

newsbeast, 8 Απριλίου 2021

 

 

 

 

«Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για τη δήθεν “επιτυχημένη” στρατηγική του Ελσίνκι»

 

Δήλωση – απάντηση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη εξέδωσε ο Κώστας Καραμανλής, με επίκεντρο τη στρατηγική του Ελσίνκι και τις σχέσεις με την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται πως σε άρθρο του ο κ. Σημίτης στην εφημερίδα «Τα Νέα» άσκησε έντονη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και την εγκατάλειψη της στρατηγικής του Ελσίνκι.

«Συνεχίζει ο κ. Σημίτης να γράφει για τη λεγόμενη «επιτυχία» του Ελσίνκι. Έχω πάντα επιφυλάξεις ως προς το κατά πόσο αυτές οι δημόσιες τοποθετήσεις διευκολύνουν τον χειρισμό κρίσιμων εθνικών θεμάτων και, μάλιστα, σε μια δύσκολη φάση τους που είναι τώρα σε εξέλιξη. Όμως, η εμμονή και η συνεχής επανάληψη επιβάλλουν να ειπωθούν τελικά κάποια πράγματα, για λόγους ιστορικής ακρίβειας. Και αφού παραβλέψω την αναφορά σε μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ με αυτήν τη σύνθεση και με αυτό το περιεχόμενο» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

(more…)