ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Ουάσιγκτον διόρισε έναν Πρόεδρο στην Βενεζουέλα
Tuesday
29/01/2019
12:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Paul Craig Roberts
0

Σχόλιο G-M-R:   Ο επίλογος του άρθρου δείχνει καθαρά την πλάνη (η την αντιπροσωποκοινοβουλευτική ιδιοτέλεια) των αντιμνημονιακών, που ΟΥΔΟΛΩΣ επιθυμούν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενώ οφείλουν να πράξουν τα όσα το άρθρο 120Σ ΟΡΙΖΕΙ!). ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΜΩΣ την κοινοβουλευτική σύγκρουση μαζί της (επ’ αμοιβή για όλους τους “συγκρουόμενους”…).


 

 

Paul Craig Roberts, 28 Ιαν. 2019

 

[Είναι πλέον γνωστό στους αναγνώστες ότι ο συντάκτης του προκείμενου άρθρου δεν είναι Ρώσος, Κινέζος, Ιρανός, κομμουνιστής ή αναρχικός, αλλά τέως υπουργός του Ρέϊγκαν και αρχισυντάκτης τηςWall Street Journal, συντηρητικός καθηγητής της Οικονομίας και Δημοκρατικός Αμερικανός πατριώτης – μιας μειοψηφίας φωτεινών πνευμάτων, τρομερά ανήσυχων για την χώρα τους και τον κόσμο, με την απολάκτιση του Διεθνούς Δικαίου, την επιστροφή στην κουλτούρα της «΄Αγριας Δύσης» και την προβολή της αξίας του ταχύτερου πιστολιού ως ταυτότητας του σημερινού Δυτικού «Πολιτισμού».]

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού

Ακούγοντας από το 2016 τα εκπορνευόμενα αμερικανικά ΜΜΕ να καταγγέλλουν, χωρίς ούτε ίχνος απόδειξης, ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές, κάποιος θα πίστευε ότι ποτέ η Ουάσιγκτον δεν θα διανοείτο να αναμιχθεί στις εκλογές άλλης χώρας.

Δυστυχώς δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Για την Ουάσιγκτον το να επεμβαίνει είναι μια τακτική ρουτίνας, αλλά εδώ προχώρησε πολύ μακρύτερα από μια συνηθισμένη γι’ αυτήν ανάμειξη. Η Ουάσιγκτον στις 23 Ιανουαρίου 2019 διακήρυξε ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο δεν είναι πλέον ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας.

(more…)

«Η Ελλάδα έχει τελειώσει» – «Ο Τσίπρας πρόδωσε τον λαό» – Ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς συγκλονίζει με άρθρο του
Friday
28/09/2018
01:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Paul Craig Roberts
2

 

 

Paul Craig Roberts, 20 Σεπ. 2018

 

 

 

 

 

Kαταγγελία προς τους ενόχους του εγκλήματος

κατά ενός ιστορικού έθνους.


Eνα άρθρο του οικονομολόγου Πωλ Κραίγκ Ρόμπερτς για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος με ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων κατά τα έτη της κρίσεως και την αδυναμία των Ελλήνων να επαναστατήσουν επιτελώντας εθνική αυτοκτονία.

Η Ελλάδα έχει τελειώσει

Ο Πωλ Γκραίγκ Ρόμπερτς συγκλονίζει με άρθρο του

20.09.2018

Ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Κραίγκ Ρόμπερτς -οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε ένα άρθρο φωτιά.

Στην ουσία αποτυπώνει ανάγλυφα αυτά που μας κρύβει το εγχώριο σύστημα διαπλοκής. Υπερασπίζεται τον ελληνικό λαό και βάζει στην θέση της την Ελληνική Κυβέρνηση, όπου με μία απίστευτη προπαγάνδα, προσπαθεί να μας πείσει ότι ήρθε το τέλος των μνημονίων.

Η πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης συγκάλυψαν την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους, αναδεικνύοντας στις δηλώσεις τους ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει.

A policeman rushes to extinguish a man who set himself alight outside a bank branch in Thessaloniki, northern Greece, on September 16, 2011 while protesting against government, banks and political parties. The 55-year old man has attempted self-immolation before, two-years ago , over financial problems. The man was hospitalized with non life-threatening burns. AFP PHOTO/ NONTAS STYLIANIDIS

Αυτό που εννοούν όμως είναι ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει. Είναι νεκρή και το κουφάρι της έχει πεταχτεί στα σκυλιά.

Αυτό αναφέρει νέα ανάλυση του Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας Paul Craig Roberts, το οποίο υπενθυμίζει ότι 350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει τη νεκρή Ελλάδα.

(more…)

Οι Έλληνες αυτοκτόνησαν όταν δεν επαναστάτησαν κατά των Μνημονίων.
Saturday
25/08/2018
02:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Paul Craig Roberts
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:      Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ  –  2ο Μέρος

Η Θλίψη της Ντροπής (“εδώ” το 1ο Μέρος), συνεχίζεται. Στο νέο επεισόδιο ο Paul Craig Roberts (στο άρθρο που ακολουθεί) μας λέει πως οι Έλληνες “αυτοκτόνησαν”. Είναι περίπου έτσι. Τους “αυτοκτόνησαν” οι αιτίες και τα φυσικά πρόσωπα (αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι) που αναφέρονται στο 1ο Μέρος.

 

 

Paul Craig Roberts, 24 Αυγ. 2018

 

Σε άρθρο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts αποτυπώνει ανάγλυφα την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας: Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας μετά από οκτώ χρόνια Μνημονίων είναι απείρως χειρότερη από αυτή όταν εισήλθαμε το 2010 και πλέον δεν υπάρχει ορατή ελπίδα πραγματικής οικονομικής ανάκαμψης στον ορίζοντα για την χώρα.

Όπως αναφέρει ανάλυση του Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας Paul Craig Roberts, «350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει τη νεκρή Ελλάδα».

«Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το μέγεθος που είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο του πληθυσμού. Η λιτότητα που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις ελληνικές κυβερνήσεις έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%.

Η πτώση είναι ισοδύναμη της Αμερικανικής Μεγάλης Ύφεσης, αλλά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα.

(more…)