ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λευκός καπνός στο Eurogroup – Τι αναφέρει η απόφαση για την Ελλάδα και το χρέος
Friday
22/06/2018
12:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος enikos_gr G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Έχει γίνει ο εφιάλτης τους ο κ. Γεωργίου, για τον οποίο εφιάλτη, τα πολιτευόμενα (εν καιρώ κατοχής μην το ξεχνάμε) σχήματα, αρνούνται/ εμποδίζουν/ λοιδορούν, την δημοκρατική Συμμετοχή των πολιτών.

Enikos_gr, 21-6-2018

 

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Τη σημαντική ελάφρυνση του κόστους αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, δημιουργώντας ένα εξίσου σημαντικό δημοσιονομικό περιθώριο στη χώρα, τα πρώτα κρίσιμα χρόνια της εξόδου της χώρας από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης, αποφάσισε το Eurogroup που συνεδρίασε στο Λουξεμβούργο.

Τη λύση στην κρίσιμη εξίσωση για τo ύψος της τελευταίας δόσης και την επέκταση της ωρίμανσης των δανείων, έδωσαν οι τρεις υπουργοί οικονομικών Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας, Τσακαλώτος, Σολτς και Λεμέρ, σε τριμερή συνάντηση στο περιθώριο της συνεδρίασης.

To eurogroup χρειάστηκε να διακόψει τη συζήτηση για την Ελλάδα, να κλείσει πρώτα όλα τα υπόλοιπα θέματα της ατζέντας (περιλαμβανομένης της συζήτησης στο επίπεδο των 27 για το μέλλον της ΟΝΑ) να ακολουθήσουν τριμερείς επαφές και στη συνέχεια οι 19 να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις πρώτες ώρες,

(more…)