ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαγκάρντ: Κυνική ομολογία για τα εγκλήματα
Saturday
07/09/2019
09:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κριστίν Λαγκάρντ
0

Σχόλιο GMR και ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:


Τα “εγκλήματα” απαιτούν λογοδοσία των υπαιτίων.
Αλλά αυτό, δεν συνάδει, ούτε με τον αντιπροσωποκοινοβουλευτικό καθωσπρεπισμό (επί δέκα χρόνια Κατοχικό καθωσπρεπισμό), ούτε με τον επιστημονικό ατομικισμό (“κέντρο του σύμπαντος” η επιστήμη του καθενός, στην άκρη η διεπιστημονική και ακόμα πιο πολύ η δημοκρατική ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ συνεργασία). Αναζητούνται οι εξαιρέσεις μεταξύ των επιστημόνων. Η G-M-R είναι στην διάθεση των εξαιρέσεων
(*), για μια δημοκρατικά οργανωμένη (όχι αντιπροσωπευτικά σχημάτων-κομμάτων) αντιστασιακή-απελευθερωτική-αναγεννητική συνέργεια, υποβάλλοντας ταυτόχρονα, την εδώ πρότασή της και την εδώ κομβικής σημασίας επισήμανσή της.

(*)     Η G-M-R πιστεύει πως ο “ανώνυμος” λαός είναι έτοιμος (εδώ και η δυνατότητα αλλά και η γνώση των μεθόδων του αντιπάλου: Αντώνης Κονταράτος: “Η αντιμετώπιση ενός ανθρώπου είναι Προφητεία”, άρα και η αντιμετώπιση ενός λαού λέει η G-M-R, και “Τα πάντα ελέγχονται”) να κάνει πέρα την κατοχική και την μηντιακή κυριαρχία και να έρθει στο προσκήνιο. Απλά, δέκα χρόνια τώρα, το προσκήνιο ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ όπου απουσιάζει (ιδιοτελώς ή λόγω διστακτικότητας, η διαφορά ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ο ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ δημοκρατικός πατριωτισμός (σχετική η κομβικής σημασίας επισήμανση στο παραπάνω δεύτερο “εδώ“).

 

 

 

Κριστίν Λαγκάρντ , 5 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Παραδέχτηκε το παρασκήνιο για την επιβολή των Μνημονίων και διαμήνυσε: «Δεν θέλω να ανοίξω το κουτί της Πανδώρας»

Στην αφοπλιστική παραδοχή ότι τα μέλη της τρόικας -Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ και ΔΝΤ- από κοινού συναποφάσισαν και συνεπώς ευθύνονται για την επιβολή του Προγράμματος Σταθερότητας που βύθισε στη δυστυχία τους Ελληνες προχώρησε χθες η Κριστίν Λαγκάρντ.

Τραβώντας μάλιστα λίγο παραπάνω τη ζοφερή κουρτίνα των σκοτεινών παρασκηνίων, αποκάλυψε έμμεσα έναν θαυμαστό κόσμο αλληλοσπαρασσόμενων φατριών, όπου «πολλές αποφάσεις λαμβάνονταν από πολλούς εμπλεκομένους» και όλοι μαζί στο τέλος, όπως αποδείχθηκε, συναποφάσιζαν την καταδίκη και τη βαριά ομηρία της χώρας.

Η ίδια μάλιστα, υπακούοντας στους σιδερένιους κανόνες της ομερτά, έστειλε εμφανώς απειλητικά ένα προειδοποιητικό μήνυμα σε όσους στην ευρωπαϊκή ήπειρο στοχοποιούν την Ουάσινγκτον και το ΔΝΤ για την εγκληματική εφαρμογή των πολιτικών λιτότητας και τη λεηλασία της Ελλάδας, διαμηνύοντας λακωνικά «δεν θέλω να ανοίξω το κουτί της Πανδώρας»!

(more…)