ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η μάχη του προϋπολογισμού – Βελόπουλος: Με δανεικά δεν μπορείς να επιδοτείς την οικονομία
Wednesday
06/01/2021
01:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης Κυρ. Βελόπουλος Ο.Η.Ε. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Βελόπουλος: Μιλάει και ο υποστηρικτής της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Βαρουφάκης: «Δεν μας ενδιαφέρει η στοχοποίηση κανενός.”

 ΟΗΕ: https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/

SLPRESS:…,…;;;

_.

 

 

 

Slpress-Σύνταξη, 15 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ολοκληρώνεται το βράδυ, με ονομαστική ψηφοφορία, η πενθήμερη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2021. Το ενδιαφέρον στρέφεται βέβαια στην αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης που αναμένεται να έχουν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι ομιλίες των οποίων είναι σε εξέλιξη. Από τους υπουργούς αναμένεται να λάβουν τον λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, οι οποίοι είναι οι μόνο υπουργοί που δεν έχουν τοποθετηθεί επί του προϋπολογισμού.

 

Τη συζήτηση θα κλείσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γύρω στις 9 το βράδυ και αμέσως μετά θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία που είθισται να έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

«Με δανεικά δεν μπορείς να επιδοτείς την οικονομία» είπε στην αρχή της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό του 2021 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Παραλλήλως κατηγόρησε την κυβέρνηση για «έλλειψη σχεδιασμού», η οποία, όπως είπε, αποτυπώνεται καθημερινά. «Είμαστε η χειρότερα προετοιμασμένη χώρα, χωρίς σχέδιο, δηλαδή παραγωγή πλούτου, ξοδεύουμε λεφτά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ως χώρα «δαπανάμε χρήματα για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων με δανεικά».

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Έκθεση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ ξεσκεπάζει τις ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα
Tuesday
19/02/2019
02:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ο.Η.Ε.
0

 

 

 

 

G-M-R, 7 Φεβ. 2019

 

 

Πρόσφατη έκθεση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για την Βενεζουέλα, ξεσκεπάζει τις εγκληματικές ευθύνες των ΗΠΑ και την προσπάθεια στραγγαλισμού του λαού της μέσω των οικονομικών κυρώσεων.

H έκθεση ετοιμάστηκε από τον Alfred de Zayas, που είναι Αμερικανός δικηγόρος, συγγραφέας, ιστορικός και ειδικός σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνούς δικαίου. Από το 2012 είναι Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ σε θέματα προώθησης δημοκρατικής και δίκαιης διεθνούς τάξης. Είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Geneva School of Diplomacy and International Relations (περισσότερα εδώ)

Η εντολή διερεύνησης της κατάστασης σε Βενεζουέλα (και Ισημερινό), δόθηκε με ειδική απόφαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

(more…)