ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε
Saturday
18/06/2022
15:12 GMT+2
Κείμενα Γνώμης skai Αρης Πορτοσάλτε Τάκης Μπαλτάκος Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Υπενθυμίζεται ότι το βραβείο του ιδρύματος Μπότση παρέδωσε στον Ν. Ευαγγελάτο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας“.

Η τρομοκρατία των γκαζάκηδων έχει τα ίδια αφεντικά (Χρεοκρατία) με την τρομοκρατία των Πορτοσάλτε. Η διαφορά έγκειται στο ότι,

α) η πρώτη τρομοκρατία περιλαμβάνει κυρίως απελπισμένους εργαζομένους, θύματα όχι των υψηλών αφεντικών, αλλά της ενδιαμέσως μεσολαβούσης αριστεροδεξιάς τρομοκρατικής ιδεολογικονομικής “διανόησης” (εδώ είναι λαλίστατη αυτή η νομική διανόηση ενώ περί Χρεοκρατίας “το βουλώνει”, από “αριστερά” με επιχειρήματα του τύπου “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα ειναι πολιτικό” & “μα πιστεύετε στην ελληνική Δικαιοσύνη;”, από δεξιά και λόγω ιδεολογίας ΚΑΙ (λόγω συνδιαλλαγής δεξιάς-ακροδεξιάς) στα πλαίσια συνδρομής/συνεργασίας καθώς πρέπει πολιτικονομικών διαμεσολαβητών τύπου Τ.Μπαλτάκου(*), αναβαθμισμένου λογω καλών υπηρεσιών σε Προεδρο της ΕΠΟ),

β) η δεύτερη τρομοκρατία περιλαμβάνει όλο τον δημοσιογραφικό-πολιτικό-επιστημονικό-εισαγγελικοδικαστικό “καθώς πρέπει” (δηλαδή αμέσως ή εμμέσως υπέρ της Χρεοκρατίας) κόσμο, ως συνειδητά και με το αζημίωτο στηρίγματα (επί της ουσίας πάντα), των ίδιων αφεντικών (Χρεοκρατία).

(*)

    1) Πολιτικός σεισμός από τους διαλόγους-σοκ του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη

    2) ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος

_.

 

 

 

 

 

SKAI-News, 14 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

 

 

«Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, περίπου στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Αρη Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

 

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου», «δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

Πηγή: skai.gr