ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιατί οι “ιδιωτικές” επισκέψεις γιγαντώνουν το τουρκικό παρακράτος στη Θράκη
Wednesday
02/06/2021
00:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θράκη Μελαχροινή Μαρτίδου
0

 

 

 

 

 

 

Μελαχροινή Μαρτίδου, 1 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Πως ανέχεται η ελληνική Πολιτεία ο μουσαφίρης της στη Θράκη, υψηλόβαθμος πολιτικός της γείτονας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου να απαξιώνει τους νόμιμους μουφτήδες του ελληνικού κράτους και να στηρίζει τους κήβδιλους; Ο συλλογισμός επεκτείνεται. Πως ανέχεται να επικροτεί το παρακράτος που λειτουργεί με την ανοχή της ελληνικής Πολιτείας στη Θράκη και που λυμαίνεται ασύστολα κονδύλια της Τουρκίας, υπηρετώντας το σκοπό της: την τουρκοποίηση της Βαλκανικής και την επέκταση της κυριαρχίας της μέσω του ισλάμ;

Γιατί δεν εξήγησαν, ότι τα μειονοτικά σχολεία ως ιδιωτικά, στην ουσία με ιδιότυπο καθεστώς, μπορούν να τα επισκέπτονται μόνον κατόπιν άδειας της διαχειριστικής επιτροπής τους και του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δημοσιογράφοι καθηγητές κι άλλοι επισκέπτες;  Ποια είναι όμως η πραγματικότητα στην ελληνική Θράκη και ποσο την γνωρίζουν, όσοι ζουν μακριά και είναι εντεταλμένοι να την διαχειριστούν;

Οι γνωρίζοντες το ξεκαθαρίζουν. Η μουσουλμανική μειονότητα δεν καταπιέζεται από το ελληνικό κράτος. Παλιά, σε εποχές χειραγώγησης της δημοκρατίας, ναι. Σήμερα όμως, αντιμετωπίζεται προνομιακά σε πολλούς τομείς, όπως η Εκπαίδευση και η Υγεία, αλλά ασφυκτιά από τους σκληροπυρηνικούς χαφιέδες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που προσπαθούν να την χειραγωγήσουν μέσω ιδιότυπων κυκλωμάτων ιμάμηδων, δασκάλων, αιρετών συμβούλων και άλλων ελεγχόμενων από αυτούς που καθορίζουν την τύχη και την παρουσία της.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Συνδέοντας το Ναγκόρνο Καραμπάχ με την Θράκη
Sunday
15/11/2020
20:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΡΜΕΝΙΑ Θράκη Ιωάν. Φριτζαλάς
0

 

 

 

Ιωάν. Φριτζαλάς, 13 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τον Οκτώβριο 2017, ο γράφων δημοσίευσε μία ανάλυση, βασικός στόχος της οποίας ήταν η ανάδειξη των πιθανών επιπτώσεων, μίας εκ των νομοθετικών πρωτοβουλιών της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σ’ εκείνη την ανάλυση τεκμηριώθηκε ο ισχυρισμός ότι ο περιβόητος “Νόμος Κοντονή” (Ν. 4491/2017), άνοιγε εμμέσως τον δρόμο για την συν τω χρόνω υλοποίηση σαφώς προσδιορισμένων τακτικών επιδιώξεων της Τουρκίας στην Θράκη, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με γενικότερες αναθεωρητικές μεθοδεύσεις, εξαιρετικά επισφαλείς για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Είναι γεγονός πως η ερντογανική Τουρκία, στο πλαίσιο της μέγιστης δυνατής ικανοποίησης των δικών της μαξιμαλιστικών επιδιώξεων, λειτουργεί παράλληλα ως εκτελεστικός βραχίονας υπερεθνικών διεθνιστικών κέντρων, τα οποία εφαρμόζουν μεθοδικά και απροκάλυπτα μία παγκοσμιοποιητική ατζέντα, με αντικειμενικούς σκοπούς που εκτείνονται από την στοχευμένη ανάφλεξη περιφερειακών συγκρούσεων και την μετανάστευση ισλαμικών πληθυσμών, έως την χειραγώγηση της διεθνούς κοινής γνώμης, με αφορμή την πανδημία του Covid-19.

Στο στόχαστρο των συγκεκριμένων διεθνιστικών κέντρων μπήκαν, με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, όλα τα μετα-σοβιετικά κράτη, ο “φιλελεύθερος εκδημοκρατισμός” των οποίων προωθήθηκε από τα “γεράκια” της αμερικανικής διπλωματίας (και του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος το οποίο εκπροσωπούσαν), ως ζωτικής σημασίας προτεραιότητα για την επιτάχυνση των διαδικασιών κατακερματισμού και ελέγχου του ευρύτερου ρωσικού ευρασιατικού χώρου. Τρεις δεκαετίες μετά, ένα εκ των μετα-σοβιετικών κρατών βίωνε τον δικό του “έγχρωμο εκδημοκρατισμό”.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr