ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι θα μας κληροδοτήσει η πανδημία – Οι προβλέψεις του Μπιλ Γκέιτς
Saturday
27/03/2021
18:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Bill Gates κορωνοϊός (Covid-19) ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

Σχόλιο GMR: Όσοι βγάζουν σπυράκια ακούγοντας το όνομα του Μπιλ Γκέϊτς, καλό θα ήταν να σκεφτούν, σε ποια τάξη ανήκουν και τι προβλέπουν και τι (αναλόγως των δυνάμεών τους έκαστος, ΑΛΛΑ και ΜΑΖΙ πράγμα προς το παρόν ανύπαρκτο) κάνουν οι ίδιοι για την τάξη τους.

Διαφορετικά, κρέμες για τα σπυράκια πωλούνται στα φαρμακεία.

_.

 

 

 

 

Νεφέλη Λυγερού, 22 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αναδείχθηκε και σ’ ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της πανδημίας. Ήταν από τους ελάχιστους, ίσως ο μοναδικός, που είχε προβλέψει την έλευση κάποιου ιού, σχεδόν πέντε χρόνια νωρίτερα. Το 2015, στη σκηνή του TED-Χ, είχε αναφερθεί σε μία επικείμενη πρωτοφανή υγειονομική κρίση που θα ταλανίσει τον πλανήτη.

Χάρη σε εκείνη την ομιλία, αναδύθηκε σε μια από τις προφητικές φωνές της παγκόσμιας αυτής κρίσης. Επέκρινε τις κυβερνήσεις για κωλυσιεργία σε σχέση με την παραγωγή του εμβολίου. Το ίδρυμά του χρηματοδότησε αρκετές έρευνες για την ανάπτυξή του. Συνέδραμε στον αγώνα κατά του Covid-19 συνολικά με 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια. Με διαφορά, χρίστηκε ο σημαντικότερος χορηγός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το όνομά του, όμως, ενεπλάκη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε κάθε θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών, κυριάρχησαν οι ισχυρισμοί ότι ο Γκέιτς δημιούργησε την πανδημία, προκειμένου να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Να βγάλει κέρδος από την εξάπλωση του ιού και να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για να εισάγει τσιπάκια ανίχνευσης στο ανθρώπινο σώμα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr