ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σοκ στην Ιταλία: «Στη Ρώμη εκδίδονται παιδιά ακόμη και 10 ετών»
Friday
21/02/2020
03:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παιδική Πορνεία
0

Σχόλιο GMR: Σέξ-Ναρκωτικά.

Σεξ Έτσι, Αλλιώς, Αλλιώτικα προς σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από την βρεφική ηλικία (γάμος ομοφύλων ζευγαριών-υιοθέτηση παιδιών).

Ναρκωτικά, στη Φτώχεια, στη Φυλακή, στα Σαλόνια.

Οι μόνοι που ΚΑΝΟΥΝ πως δεν νογάνε τι συνεπάγονται όλα αυτά, οι ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ. Διότι τους συμφέρει η ΠΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ της κοινωνίας.

 

 

 

newsbeast, 20 Φεβρουαρίου 2020

 

 

«Στη Ρώμη εκδίδονται παιδιά 14, 13, ακόμη και 10 ετών», δήλωσε η ιταλίδα εισαγγελέας Μαρία Μοντελεόνε, η οποία είναι επικεφαλής της ειδικής δικαστικής ομάδας αρμόδιας για την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων.

«Η εκπόρνευση των ανηλίκων είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα της κοινωνίας μας και τα θύματα είναι τόσο μικρά αγόρια όσο και μικρά κορίτσια», συμπλήρωσε η εισαγγελέας, μιλώντας στο ιταλικό κοινοβούλιο.

 

Η ίδια συμπλήρωσε ότι τα περασμένα χρόνια οι διώξεις κατά των παιδεραστών και των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται τα ανήλικα σημείωσαν μεγάλη αύξηση. Μόνο το 2019, αυξήθηκαν κατά 12,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με έμφαση και στην σεξουαλική αποπλάνηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «πραγματικό κοινωνικό συναγερμό» και για την επείγουσα ανάγκη λήψης νέων, αυστηρότερων μέτρων, με στόχο την πιο αποτελεσματική πρόληψη και πάταξη αυτού του φαινομένου.

Μια από τις σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις, στις οποίες γίνεται αναφορά, είναι η πραγματοποίηση περισσότερων ελέγχων στην περιοχή του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Ρώμης, του Τέρμινι, στην οποία μεταφέρονται πολλά ανήλικα και εξαναγκάζονται να εκπορνευθούν.

 

Πηγή: newsbeast.gr