ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης αποδεικνύει το πόσο απλός είναι
Sunday
11/10/2020
21:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώσ. Ζαχαριάδης ΣΥΡΙΖΑ Χ.Α.
0

Σχόλιο GMR: Συνταγή προόδου!

Όχι απλά αποδεικνύει “πόσο μεθοδικός είναι”, ΜΕΘΟΔ(ευσ)ΙΚΟΤΑΤΟΣ!

Ξεκίνησε υποστηρίζοντας το “με’ να άρθρο με ‘να νόμοεδώ, και έγινε (με την εργατικότητα του και κυρίως με την μεθοδ(ευσ)ικότητα του, εκπρόσωπος της Χρεοκρατίας και της Εξάρτησης.

Και πώς τρώει κι αυτό το τοστ, Έ;!

Αυτό κι αν είναι είδηση!!!

._

 

 

 

για Κ. Ζαχαριάδης, 9 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

 

Χωρίς ίχνος αλαζονείας – χαρακτηριστικό που έχουν πολλοί πολιτικοί εντός της Βουλής- και με μπόλικο μεράκι, ο κ. Ζαχαριάδης ανελίχθηκε στην κομματική ιεραρχία για χάρη στην εργατικότητα και τις θέσεις του.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένας πολιτικός που έχει ξεχωρίσει για την μεθοδικότητα και την δουλειά του. Χωρίς ίχνος αλαζονείας – χαρακτηριστικό που έχουν πολλοί πολιτικοί εντός της Βουλής- και με μπόλικο μεράκι, ο κ. Ζαχαριάδης ανελίχθηκε στην κομματική ιεραρχία χάρη στην εργατικότητα και τις θέσεις του.

Πρόκειται για έναν απλό πολιτικό, που δεν «τυφλώθηκε» από τα βουλευτικά προνόμια. Δεν θα τον δεις να ντύνεται με ακριβά ρούχα, ούτε να συχνάζει σε ακριβά εστιατόρια. Χαρακτηριστική δε της απλότητάς του είναι η φωτογραφία που παραθέτουμε: Έξω από το Εφετείο Αθηνών, σε ένα διάλλειμα της δίκης της Χρυσής Αυγής, τρώει το τοστ του σε μία γωνία…

 

 

Πηγή: newpost.gr