ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ακρίτα: Γνωστός καλλιτέχνης ο πατέρας που μαχαίρωσε τον Λιγνάδη το 2002 [Βίντεο]
Sunday
28/02/2021
02:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ελενα Ακρίτα Κοινωνικά
0

Σχόλιο GMR: Η κυρία Ακρίτα, μπερδεύει το, να έχεις ταλέντο (όταν αυτό επιβεβαιώνεται…) στο γράψιμο, στην ομιλία, με το να έχεις κότσια, ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.

Ατυχέστατο, Ατάλαντο, Προκλητικό, το: «Όταν υπάρχει αυτή η καταγγελία και δεν βγαίνει αυτός ο πατέρας, τι να σου κάνει κι ο δικαστής;».

Ο γιος αυτού του ΠΑΤΕΡΑ μπορεί να είναι υπερήφανος, κυρία Ακρίτα.

Καλό θα ήταν, αντί να μέμφεστε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ (που δεν θέλει να τραυματιστεί βάναυσα ο γιος του δεύτερη φορά, πράγμα που δεν καταλαβαίνετε), να περιορίσετε την θεματολογία σας τούτον τον (από το 2010) καιρό της άγνωστης σε σας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ/κάθε Δημήτρη Λ.(*) στα ρηχά νερά της “κοινωνικής κριτικής”, του κουτσομπολιού, για να εξηγούμαστε._

(*) https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/

_.

 

 

 

Ελενα Ακρίτα, 26 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε, αναφερόμενη στην υπόθεση του 2012 και τις καταγγελίες για το μαχαίρωμα Λιγνάδη από πατέρα θύματος το 2002, ότι «ο πατέρας αυτός είναι ένας καλλιτέχνης, πάρα πολύ προβεβλημένος και σοβαρός άνθρωπος που τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε», τονίζοντας ότι «η καταγγελία του θα ήταν κομβική και καταπέλτης για την υπόθεση». 

«Όταν υπάρχει αυτή η καταγγελία και δεν βγαίνει αυτός ο πατέρας, τι να σου κάνει κι ο δικαστής;», τόνισε η κυρία Ακρίτα.

«Δηλώνω και εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που γνωρίζουν ακόμα και για την περίοδο στο Αρσάκειο. Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Αλλά δεν βγαίνουν να μιλήσουν επώνυμα», συμπλήρωσε επίσης, η δημοσιογράφος.

 

 

Πηγή: tvxs.gr