ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Θα γίνουν και νομικές ενέργειες», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις φήμες περί χωρισμού με τον Διαμαντή Καραναστάση
Thursday
11/04/2024
18:40 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ζωή Κωνσταντοπούλου θεαθῆναι
0

Σχόλιο GMR: Για το θεαθῆναι, αλλά ε μα πιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα ξεκατινιάσματα μεταξύ της λαλίστατης “Ζωίτσας-καρδούλες προς άγραν ψήφων” και της δημοσιογραφίας. Για το θεαθῆναι

Μας ενδιαφέρει, η άρνησή της ως ΠτΒ και προηγούμενα ως βουλευτής, ακόμα και τώρα που έχει το ίδιο πρόβλημα με, την προανακριτική κατ’ άρθρο 86Σ, για το δυστύχημα των Τεμπών, να απαντήσει και θεσμικά και ουσιαστικά στα όσα θέτει η συνημμένη επιστολή.

Κατά τα λοιπά, όταν έφτιαχνε την επιτροπή αληθείας του δημοσίου δημοσίου χρέους, ζήσαμε τον αποκλεισμό (εκ μέρους της) προσώπων και προτάσεων που είχαν άλλη άποψη από την δική της, δηλαδή προσώπων που θα κατέθεταν στην επιτροπή, τεκμηριώσεις (ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ), μεθοδεύσεις και προγράμματα, εξόδου από το ευρώ, ως εναλλακτική του “ΕΥΡΩ-Η Θηλιά στον Λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας“.

συνημμένη επιστολή :  Αναφορά-Καταγγελία 6-2-2015 προς Πρόεδρο της Βουλής κοιν. Πρόεδρο Α.Π

_.

 

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 11 Απριλίου 2024

 

 

 

 

«Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες. Δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση.

«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά και ο Διαμαντής με τη δουλειά του και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή- φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή, την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία, για να πληγούν η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος, που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν στη Βουλή, γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες περί χωρισμού δεν έχουν καμία υπόσταση και ως στόχο έχουν να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας.

«Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης, όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία. Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες. Δεν θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εν κατακλείδι τόνισε: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος».

 

Πηγή: newsbeast.gr