ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καρανίκας: Εγώ ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα, ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς
Saturday
05/06/2021
23:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλ. Τσίπρας Ν. Καρανίκας
0

Σχόλιο GMR: Ο Ανθός της Αριστεράς ανακαλύφθηκε με την βοήθεια της αριστερής χρήσης ηρωίνης και κοκαΐνης!

Ναί, αυτός ο “Ανθός” που διακεκριμένοι άνθρωποι του Πνεύματος, των Γραμμάτων και των Τεχνών, θεώρησαν ως Αξιο Υποστήριξης/υποκλίθηκαν άνευ όρων ενώπιόν Του και μετάνιωσαν πικρά. Αλλά “τι να κάνουμε” ακόμα δεν γνωρίζουν, μόνο και μόνο, επειδή αυτοί οι πνευματικοί ανθρωποι απλά δεν εφάρμοσαν στην πράξη(*) την ταξική πάλη (στην “καλύτερη” υπήρξαν σεμνοί αγωνιστές στην αντιχουντική του ’67, πλευρά της ταξικής πάλης).

(*) –δεν εφάρμοσαν στην πράξη, παρά τις ποιο επίκαιρες για χρήση μαρξιστικές παρακαταθήκες, κυρίως του Α.Γκράμσι https://greek-market-research.com/clink/i-igemonia-ston-gkramsi/ , που βέβαια από μερικούς διανοούμενους όπως δυστυχώς και ο Γ. Κοντογιώργης συχνά πυροβολούνται α-δέξια ή μισο-δεξιά βλέπετε προσκόλληση σε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ

_.

 

 

 

 

 

hellasjournal.com, 3 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Ρόλο σκάουτερ στην «ανακάλυψη», όπως την χαρακτηρίζει, του Αλέξη Τσίπρα διεκδικεί ο πρώην σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί απόψε στο τηλεοπτικό δίκτυο του Alpha.

Ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για την εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη.

«Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ.

Ηρωίνη και κοκαϊνη για… ερευνητικούς σκοπούς

Ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος αναφέρει επίσης τα εξής: «Ως αριστερός έκανα χρήση ηρωίνης και κοκαϊνης μαζί με άλλους συντρόφους για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι είναι αυτό που περιγράφουν οι επιστήμονες ως κακό και βλαπτικό για την ανθρώπινη υγεία».

Ως σερβιτόρος έβγαζα περισσότερα

Για το ρόλο του στη κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος αναφέρει ότι οικονομικά δεν τον συνέφερε αφού ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα. Αποκαλύπτει δε και πόσα χρήματα έπαιρνε ως στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα και μια συζήτηση που είχε με την αδερφή του σχετικά με τις οικονομικές του απολαβές.

Τμήμα της συνέντευξης επικεντρώνεται στην πρόσφατη δημόσια παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη για τα οφέλη της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας. Ο Νίκος Καρανίκας αποκάλυψε ότι εάν δεν υπήρχε η συντηρητική γραμμή που ακολουθούσε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, το νομοσχέδιο για την κάνναβη θα είχε περάσει από το 2018.

Γιατί έκλεισε το twitter

Τέλος ο κ. Καρανίκας εξηγεί ότι έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του έβγαζε έναν εαυτό που συνεχώς έβριζε και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει αν και στην αρχή γελούσε με όσα του έγραφαν.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Καρανίκας μαινόμενος κατά πρώην και νυν συντρόφων του: Τι λέει για Λαφαζάνη, Κοντονή και Τσακαλώτο
Sunday
27/12/2020
13:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν. Καρανίκας Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Μεγάααααλη ΑΛΗΘΕΙΑ Παναγιώτη (και αγαπητοί Γιάννη Τόλιο και Δημήτρη Στρατούλη και Νίκο Γεωργακάκη και…, σας την λέγαμε ανέκαθεν)!

Τι λέει για Λαφαζάνη:

Το ότι ήταν χρόνια σύντροφός μας, θα έπρεπε να προβληματίζει αυτόν, όχι εμένα.

_.

 

 

 

Ν. Καρανίκας, 21 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σε πρώην και αιχμές σε νυν συντρόφους επεφύλαξε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί σήμερα, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται στη θέση που είχε εκφράσει παλιότερα και με την οποία υποστήριζε ότι όσοι διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποχωρούν από το κόμμα, αναφέρεται σε Λαφαζάνη, Αλαβάνο και Κωνσταντοπούλου ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο Τσακαλώτος «ούτε μπορεί, ούτε θέλει να υπονομεύσει τον Πρόεδρο».

Ο Νίκος Καρανίκας απαντώντας αναφορικά με τις εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας. Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας».

(more…)