ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αποστολάκης: Αν πρέπει να κάνουμε κάτι με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι μας
Sunday
23/06/2019
21:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ευάγ. Αποστολάκης
1

Σχόλιο GMR :   Μπορούμε να τις δούμε και ως “δηλώσεις Αποστολάκη”.

Μπορούμε να τις δούμε και ως “ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ Αποστολάκη”.

Μπορούμε να τις δούμε (να τις δουν αρμοδίως από τις θέσεις Εισαγγελέα και Προέδρου του Αρείου Πάγου), ως ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να κληθούν να καταθέσουν, ΚΑΙ ο καταγγέλων (κος Αποστολάκης) ΚΑΙ κάθε πολίτης που γνωρίζει για το θέμα.

Ποιος θα ΠΙΕΣΕΙ για όλα αυτά;

Μήπως οι πολιτευόμενοι αντιμνημονιακοί; Μπα, αυτοί περί άλλων (ιδιοτελών) τυρβάζουν, στρεφόμενοι κατά παντός μη ψηφοφόρου-οπαδού (κατά, λαού-αντιστεκομένων πολιτών-ανταγωνιστικών μνημονιακών κομμάτων-εσωτερικής αντιπολίτευσης).

Προτείνεται μια μόνιμη “ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” που φυσικά θα ασχολείται και με αυτά.

Ας θαυμάσουμε τα επίμαχα σημεία των “δηλώσεων (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) Αποστολάκη”:

“Όταν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι ας υπολογίσουμε καταρχήν ότι θα είμαστε μόνοι μας, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου Ελλάδας – Τουρκίας…”.

“Ο κ. Αποστολάκης, αναφερόμενος στην ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είπε, πως λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας η πλάστιγγα έχει γείρει υπέρ της Άγκυρας.”

 

 

Ευάγ. Αποστολάκης, 20 Ιουν. 2019

 

Όταν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι ας υπολογίσουμε καταρχήν ότι θα είμαστε μόνοι μας, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου Ελλάδας – Τουρκίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Για αυτό, όπως τόνισε ο κ. Αποστολάκης, έχουμε πει στους Αμερικανούς και τους άλλους φίλους μας είναι ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι να σταματήσει η Τουρκία τις προκλητικές ενέργειες και πρόσθεσε πως αν θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν τώρα πριν η Τουρκία πάει στο Καστελόριζο όπου εκεί πλέον δεν υπάρχουν επιλογές.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί η Ελλάδα δεν παρενέβη όταν το τουρκικό γεωτρύπανο προσέγγισε την Κυπριακή ΑΟΖ, ο Υπουργός τόνισε πως πρέπει πρώτα να εξαντληθούν όλα τα όπλα της διπλωματικής οδού και μετά θα χρησιμοποιηθούν τα στρατιωτικά. Η εκτίμησή του πάντως είναι ότι δε θα φτάσουν εκεί τα πράγματα.

Ο κ. Αποστολάκης, αναφερόμενος στην ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είπε, πως λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας η πλάστιγγα έχει γείρει υπέρ της Άγκυρας

Παρά το πάγωμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων πάντως, το επιχειρησιακό επίπεδο των ενόπλων δυνάμεων παραμένει εξαιρετικό και προκαλεί σε όλο τον κόσμο εντύπωση το πως έχει διατηρηθεί σε ένα τόσο καλό επίπεδο, τόνισε ο ΥΕΘΑ.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Η απάντηση Αποστολάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών
Tuesday
29/01/2019
02:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ευάγ. Αποστολάκης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R:    Η απάντηση του κυρίου Αποστολάκη καταδεικνύει, πως ως Έλληνας Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, είχε εξισώσει, αρκετά πριν υπουργοποιηθεί, τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ με τα συμφέροντα της πατρίδας του, καταπατώντας τον όρκο του αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων. Επίσης, η ιστορία και η πραγματικότητα αποδεικνύουν, πως τα Ελληνικά συμφέροντα όχι μόνο δεν συμβαδίζουν με αυτά του ΝΑΤΟ, αλλά συγκρούονται (Κυπριακό, υπόθεση Vodafon, απόπειρα δολοφονίας Καραμανλή, σχέδιο Αναν, Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ). Από άποψη ΗΘΙΚΗΣ δε, πράγμα σημαντικό για την γεωπολιτική στάση μας, ιδιαίτερα ως μικρής χώρας, προσχωρούμε (με ευθύνη κυβέρνησης σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας) αναφανδόν, στο πλέον εγκληματικό γεωπολιτικό στρατόπεδο, βάζοντας σε τεράστιες περιπέτειες λαό και πατρίδα.

Οι παραπάνω επισημάνσεις δεν αξιώνουν αντίκρυσμα στον αντιπροσωποκοινοβουλευτισμό, πολλώ δε μάλλον στο Κατοχικό τοιούτο. Αξιώνουν καταξίωση συν-αγωνιστικής ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 

 

 

Ευάγ. Αποστολάκης, 26 Ιαν. 2019

 

 

Απάντηση σ΄ όσους του ασκούν κριτική για την υπογραφή του στη συμφωνία των Πρεσπών, έδωσε ο νέος ΥΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής Α/ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Είπε ο νέος ΥΕΘΑ:

Την παρούσα χρονική περίοδο, βιώνουμε ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον, με εύθραυστες ισορροπίες στον εγγύς ζωτικό γεωπολιτικό χώρο. Ως εκ τούτου, συντάσσομαι απόλυτα με τις επιδιώξεις της πολιτικής ηγεσίας, ως αυτές εκφράστηκαν ρητά από τον κ. Πρωθυπουργό, ότι αποτελεί ύψιστη εθνική προτεραιότητα η ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και πάροχος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων”.

Ο ΥΕΘΑ προγραμματίζει σύντομα ταξίδι στα Σκόπια με στόχο να προχωρήσει η αμυντική συνεργασία με την Αθήνα,όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 

Πηγή: militaire.gr