ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι λείπει από τα Κίτρινα Γιλέκα και το Black Lives Matter
Sunday
05/07/2020
13:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Οι εξεγέρσεις και τα κινήματα των τελευταίων τριάντα ετών δεν είχαν ούτε ξεκάθαρο σκοπό και κυρίως ούτε οργανωτική ηγεσία.

Ο Ναρκισσισμός (εδώ) που κατά την γνώμη της G-M-R οφείλεται, ίσως προσωρινά και αυτό χρήζει παρακολούθησης και παρέμβασης, στην (εκ της λόγω τεχνολογικής προόδου και μεταρρυθμιστικής “προόδου” εξατομίκευση της εργασίας και αποσύνδεσης σχέσης από σύμβαση εργασίας,  όπως ενοικίαση εργαζομένων και λοιπές καταπατήσεις επί των επί του Εργατικού δικαίου ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ επί της ανισότητας των μερών και επί της εργοδοτικής Διεύθυνσης – Ευθύνης, κλπ…) ψευδαίσθηση της εξαιρετικότητας του εαυτού σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, την φύση, τις άλλες απόψεις-πράξεις κλπ, αρκείται στην ερμηνεία του κόσμου, όσο χρειάζεται για “να μην βραχούν τα ποδάρια μας”. Ως εκ τούτου (δηλαδή αποφεύγοντας την εμπλοκή μέσα στα επικίνδυνα για την ναρκισσιστική Ασφάλεια νερά), αναζητείται Ηγεσία (Ηγεσία πολιτική, δημοσιογραφική, πνευματική που αυτοπροτείνεται: “και ‘μεις εδώ είμαστε για να συνδράμουμε”) (για Ηγέτες όλοι είναι πρόθυμοι, για συν-αγωνιστές, ας κοιταχτούμε στα μάτια…), προσπερνάμε το αίτημα των καιρών για Δημοκρατία (που ο Κινέζος απλός πολίτης δεν το προσπέρασε και στήθηκε μπροστά στο τανκ) και ανακυκλώνουμε φιλολογία επαναφοράς των “κάθε καρυδιάς καρύδι” υποψηφίων σωτήρων της κοινωνίας και της φύσης.

Σχετικά με τις αναφερόμενες καταπατήσεις του Εργατικού Δικαίου, ιδιαίτερα όσον αφορά την αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας, βλέπετε στο ταγκ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ. Ας επισημειώσουμε, πώς πλέον υφίσταται αποσύνδεση σχέσης απο συμβαση εργαζομένων στο ανώτατο επίπεδο, αυτό της σχέσης των εργαζομένων Πολιτών, με την ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, με την εκάστοτε από το 2010 (κανονικά από το 2000, με την είσοδο στο ευρώ) Κυβέρνηση/ΠτΔ/ΠτΒ/ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, με το Σύνταγμα της Ελλάδας, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Τα εξ επαγγέλματος ΜΜΕ, εγγενώς και ιδιοτελώς ναρκισσιστικά, βοηθούν καθοριστικά στην διατήρηση του ναρκισσιστικού status.

._

 

 

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 2 Ιουλίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Το Time επανέφερε πρόσφατα στο προσκήνιο έναν “τρελό” καθηγητή, τον Πίτερ Τούρτσιν που σήμερα διδάσκει πολιτιστική εξέλιξη στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ και ο οποίος το 2010 είχε κάνει την εκτίμηση πως εκτεταμένες αναταραχές θα σαρώνουν τις ΗΠΑ το 2020, στηριζόμενος στην ανάλυση ιστορικών κύκλων αστάθειας της χώρας από το 1780 έως το 2010.

Είχε φτιάξει ένα μοντέλο με οικονομικές τάσεις, όπως η μείωση των μισθών, η ανισότητα του πλούτου, η έκρηξη του εθνικού χρέους και άλλες κοινωνικές πιέσεις που επηρεάζουν την εθνική σταθερότητα. Ο Τούρτσιν δικαιώθηκε. Πριν λίγες μέρες, σε μια ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων –όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί– με 232 ψήφους υπέρ έναντι 180 κατά, η Ουάσινγκτον, που ανήκει στην Περιφέρεια της Κολούμπια, έκανε το πρώτο βήμα για να γίνει η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ! Στη Γερουσία που ελέγχουν οι Ρεπουμπλικάνοι, δεν θα εξετάσουν καν την πρόταση.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr