ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Αντώνης Δελλατόλας γράφει για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι καιρός ο Τσίπρας να αφήσει πίσω του όσους τον ταλαιπώρησαν
Wednesday
25/09/2019
08:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Δελλατόλας
0

Σχόλιο GMR: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

Ο Α. Δελατόλας αυτοαποκαλύπτεται και αποκαλύπτει μερικά (αρκετά για νοήμονες), από όσα θα μπορούσε να αποκαλύψει η κάθε Γάτα των Ιμαλαΐων (εδώ για τη γάτα των Ιμαλαΐων και το Γατόνι της πολιτικής).

Τι θα έκαναν ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οι Πολιτευόμενοι, χωρίς την αγαπημένη τους τέταρτη Εξουσία (ΜΜΕ);

 

 

 

Αντ. Δελλατόλας, 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνης Δελλατόλας, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Για ποιους δεν θα (ξανα)κληρώσει στον ΣΥΡΙΖΑ» γράφει για τα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Α. Δελλατόλας «φωτογραφίζει» πρόσωπα που έτυχαν της εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν… τράβηξαν – αντ’ αυτού σχολιάζουν ως αμέτοχοι τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι πρόσφατα συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο συζήτησε και τον καλεί δημοσίως: «Είναι καιρός να αφήσει πίσω του (ή παραδίπλα) όποιους των «ταλαιπώρησαν» και όσα διαπιστωμένα του κόστισαν. Μόνο ο ίδιος μπορεί να το κάνει. Ούτε οι «53» ούτε οι εκατόν τρεις ούτε οι χίλιοι δεκατρείς».

Διαβάστε το άρθρο του Αντώνη Δελλατόλα στο «Ποντίκι»:

Εδώ και πολλά χρόνια αποφεύγω να ασχοληθώ με τα ενδότερα του ΣΥΡΙΖΑ (παλαιότερα του Συνασπισμού) λόγω των στενών σχέσεων με πρόσωπα που είχαν πρώτο ρόλο.

(more…)