ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι απαντά η Ελένη Τουλουπάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη
Sunday
05/07/2020
11:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Α.Π. Αδωνις Γεωργιάδης Ελ. Τουλουπάκη
0

Σχόλιο GMR: Θέτουμε το εξής ζήτημα.

Η Ηγεσία του Αρείου Πάγου, είναι αμέτοχη απέναντι στο ΟΛΟΝ πρόβλημα που εγείρει η Εισαγγελέας κυρία Τουλουπάκη;

Η G-M-R διαθέτει στοιχεία, που αποδεικνύουν πως στο παρελθόν, ο Άρειος Πάγος, κάλυψε μεν παρανομίες, φρόντισε δε ΕΓΓΡΑΦΩΣ, να προστατεύσει τους καταγγέλλοντας αυτές τις παρανομίες (κάτι ήταν και αυτό, κάτι σημαντικό, διότι οι παρανομίες αφορούσαν μεγαλοεργοδοτικά ποινικά αδικήματα σε βάρος εργαζομένων/εργασίας και η αριστερή κομματοσυνδικαλιστική ιδιοτέλεια/ “να τα ‘χουμε καλά με το σύστημα”, άφηνε τους καταγγέλλοντες στα δόντια των εργοδοτών).

ΣΗΜΕΡΑ, ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της Εισαγγελέως κύριας Τουλουπάκη, εφ’ όσον πράττει σύμφωνα με τον νόμο;   ‘Η,  εν πάσει περιπτώσει, θα ασχοληθούν με κάτι άλλο (παράνομο) ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, εκτός από τα χαχανοχαμόγελα όταν φωτογραφίζονται με υπαίτιους και συνυπαίτιους της εθελοεκχώρησης Εθνικής κυριαρχίας ( βλέπετε φώτο με κα Καtina Σακελλαροπούλου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας και λοιπές “δημοκρατικές επαφές” όπως ενδεικτικά “Το τσογλάνι, βασικά ένοχο εσχάτης προδοσίας”)

 ._

 

 

 

 

Ελ. Τουλουπάκη, 24 Ιουνίου 2020

 

 

 

 

Για κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών, χωρίς προηγούμενο, κάνει λόγο η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη με αφορμή τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα» για την δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Έχω θεσμική υποχρέωση να σταθώ όρθια σε αυτό το χωρίς προηγούμενο κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών» αναφέρει σε δήλωση της η κ. Τουλουπάκη εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι πλέον «η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της ΕΣΔΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

«Το ζήτημα είναι θεσμικό και αφορά στα θεμέλια του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας αυτής καθαυτής. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθούν επίσημα πια όλοι οι αρμόδιοι θεσμοί τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το τι συμβαίνει στη χώρα μας» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η εισαγγελική λειτουργός η οποία σημειώνει πως «με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη (περί φυλάκισης μου κλπ.) αποδεικνύεται ότι αγνοείται προκλητικά η νομοθεσία της χώρας ,οι θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου καθώς και η πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, αρχές ωστόσο που η Εισαγγελία Διαφθοράς σέβεται και τηρεί ως κόρην οφθαλμού για κάθε πρόσωπο που τυχόν ερευνάται μεταξύ των οποίων και ο κ. Υπουργός».

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Με το νόμο 4596/2019 που ενσωμάτωσε την ευρωπαϊκή οδηγία 2016/343/ ΕΕ και σε συμμόρφωση προς πλήθος αποφάσεων του ΕΔΔΑ (ενδεικτικά Αllenet de Ribemont κατά Γαλλίας 1995, CASE OF G.C.P. v. ROMANIA ) θεσμοθετείται πλέον η απαγόρευση οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς δημόσιου λειτουργού η κυβερνητικού αξιωματούχου σε εκκρεμή ποινική διαδικασία και τούτο γιατί προσβάλλεται κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας. Με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη (περί φυλάκισης μου κλπ) αποδεικνύεται οτι αγνοείται προκλητικά η νομοθεσία της χώρας ,οι θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου καθώς και η πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, αρχές ωστόσο που η Εισαγγελία Διαφθοράς σέβεται και τηρεί ως κόρην οφθαλμού για κάθε πρόσωπο που τυχόν ερευνάται μεταξύ των οποίων και ο κ. Υπουργός. Η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της ΕΣΔΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Το ζήτημα είναι θεσμικό και αφορά στα θεμέλια του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας αυτής καθαυτής. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθούν επίσημα πια όλοι οι αρμόδιοι θεσμοί τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το τι συμβαίνει στη χώρα μας. Έχω θεσμική υποχρέωση να σταθώ όρθια σε αυτό το χωρίς προηγούμενο κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr