ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε
Saturday
18/06/2022
15:12 GMT+2
Κείμενα Γνώμης skai Αρης Πορτοσάλτε Τάκης Μπαλτάκος Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Υπενθυμίζεται ότι το βραβείο του ιδρύματος Μπότση παρέδωσε στον Ν. Ευαγγελάτο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας“.

Η τρομοκρατία των γκαζάκηδων έχει τα ίδια αφεντικά (Χρεοκρατία) με την τρομοκρατία των Πορτοσάλτε. Η διαφορά έγκειται στο ότι,

α) η πρώτη τρομοκρατία περιλαμβάνει κυρίως απελπισμένους εργαζομένους, θύματα όχι των υψηλών αφεντικών, αλλά της ενδιαμέσως μεσολαβούσης αριστεροδεξιάς τρομοκρατικής ιδεολογικονομικής “διανόησης” (εδώ είναι λαλίστατη αυτή η νομική διανόηση ενώ περί Χρεοκρατίας “το βουλώνει”, από “αριστερά” με επιχειρήματα του τύπου “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα ειναι πολιτικό” & “μα πιστεύετε στην ελληνική Δικαιοσύνη;”, από δεξιά και λόγω ιδεολογίας ΚΑΙ (λόγω συνδιαλλαγής δεξιάς-ακροδεξιάς) στα πλαίσια συνδρομής/συνεργασίας καθώς πρέπει πολιτικονομικών διαμεσολαβητών τύπου Τ.Μπαλτάκου(*), αναβαθμισμένου λογω καλών υπηρεσιών σε Προεδρο της ΕΠΟ),

β) η δεύτερη τρομοκρατία περιλαμβάνει όλο τον δημοσιογραφικό-πολιτικό-επιστημονικό-εισαγγελικοδικαστικό “καθώς πρέπει” (δηλαδή αμέσως ή εμμέσως υπέρ της Χρεοκρατίας) κόσμο, ως συνειδητά και με το αζημίωτο στηρίγματα (επί της ουσίας πάντα), των ίδιων αφεντικών (Χρεοκρατία).

(*)

    1) Πολιτικός σεισμός από τους διαλόγους-σοκ του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη

    2) ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος

_.

 

 

 

 

 

SKAI-News, 14 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

 

 

«Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, περίπου στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Αρη Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

 

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου», «δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

Πηγή: skai.gr

 

 

Ολόκληρο το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα: «Η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή» (vid)
Sunday
26/08/2018
02:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος skai
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ…”

Δεν είναι, το τσογλάνι, που ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ (τσογλάνι που ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ, ως “αδαής, ιδιοτελής και χαχανίζοντας”/Στάθης, εδώ). Δεν είναι, το τσογλάνι, γιατί είναι Ο (με κεφαλαίο όμικρον) ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Και η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, είναι, Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

 

 

 

 

Skai, 21 Ιουν. 2018

 

 

 

«Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα», «σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης, είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής», «η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό από το νησί της Ιθάκης, σε αυτή την «ιστορική μέρα», την πρώτη μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Με ένα διάγγελμα γεμάτο συμβολισμούς, ο πρωθυπουργός είπε ότι η σύγχρονη «Οδύσσσεια» που πέρασε η χώρα από το 2010 έλαβε τέλος, ότι «τα μνημόνια επιτέλους τελείωσαν» και «η χώρα μας ανακτά το δικαίωμα της να ορίζει αυτή το μέλλον της», σημειώνοντας ότι «αφήσαμε πίσω μας τις Συμπληγάδες». Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση πορεύτηκε με την εντολή που έλαβε πριν από τριάμιση χρόνια με μονο μια βεβαιότητα: «Να βγάλουμε τη χώρα από τη στενωπό των μνημονίων και της αέναης λιτότητας», πορεία κατά την οποία πέρασε από πολλά κύματα.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα της χώρας από εδώ και πέρα, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμισε ότι σε αυτή την αφετηρία της νέας εποχής «δεν θα διαπράξουμε την ύβρι να αγνοήσουμε τα διδάγματα της Ελλάδας των μνημονίων», «δε θα αφήσουμε τη λήθη να μας παρασύρει» και «δεν θα γίνουμε λωτοφάγοι»: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αιτίες και τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια». Διότι όπως είπε αυτά «είναι τα εφόδια μιας χώρας που γράφει τη νέα σελίδα της ιστορίας της, σε χρόνο ενεστώτα».

(more…)