ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εμπρηστικός Πορτοσάλτε: Με τις θυσίες ανθρώπινων ζωών… βελτιώνονται οι υποδομές!
Saturday
04/03/2023
16:49 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αρης Πορτοσάλτε Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών ΤΕΜΠΗ
0

Σχόλιο GMR:  Μαζέψτε το μαλακισμένο και τσιγκλίστε όλους που τον ανέχονται.

_.

 

 

 

Αρης Πορτοσάλτε, 3 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 Εμπρηστικός Πορτοσάλτε: Με τις θυσίες ανθρώπινων ζωών βελτιώνονται οι υποδομές! Nα ρίχνουμε αεροπλάνα για να φτιαχτούν τα αεροδρόμια, ηλίθιε;

 

Με μια… guest εμφάνιση στο στούντιο της κρατικής ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε άλλη μία ευκαιρία να προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα όσα είπε.

Με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στην περιοχή Ευαγγελισμός της Λάρισας στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, υποστήριξε ότι τα πολύνεκρα δυστυχήματα (σ.σ. ναυάγιο Σάμινα, τροχαία Τέμπη με οπαδούς ΠΑΟΚ και μαθητές, τροχαίο στον Μαλιακό)… εκσυγχρονίζουν τις υποδομές στην Ελλάδα!

«Η θυσία είναι θυσία»…

 

 

 

Πηγή: theflagreport.com

 

 

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε
Saturday
18/06/2022
15:12 GMT+2
Κείμενα Γνώμης skai Αρης Πορτοσάλτε Τάκης Μπαλτάκος Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Υπενθυμίζεται ότι το βραβείο του ιδρύματος Μπότση παρέδωσε στον Ν. Ευαγγελάτο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας“.

Η τρομοκρατία των γκαζάκηδων έχει τα ίδια αφεντικά (Χρεοκρατία) με την τρομοκρατία των Πορτοσάλτε. Η διαφορά έγκειται στο ότι,

α) η πρώτη τρομοκρατία περιλαμβάνει κυρίως απελπισμένους εργαζομένους, θύματα όχι των υψηλών αφεντικών, αλλά της ενδιαμέσως μεσολαβούσης αριστεροδεξιάς τρομοκρατικής ιδεολογικονομικής “διανόησης” (εδώ είναι λαλίστατη αυτή η νομική διανόηση ενώ περί Χρεοκρατίας “το βουλώνει”, από “αριστερά” με επιχειρήματα του τύπου “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα ειναι πολιτικό” & “μα πιστεύετε στην ελληνική Δικαιοσύνη;”, από δεξιά και λόγω ιδεολογίας ΚΑΙ (λόγω συνδιαλλαγής δεξιάς-ακροδεξιάς) στα πλαίσια συνδρομής/συνεργασίας καθώς πρέπει πολιτικονομικών διαμεσολαβητών τύπου Τ.Μπαλτάκου(*), αναβαθμισμένου λογω καλών υπηρεσιών σε Προεδρο της ΕΠΟ),

β) η δεύτερη τρομοκρατία περιλαμβάνει όλο τον δημοσιογραφικό-πολιτικό-επιστημονικό-εισαγγελικοδικαστικό “καθώς πρέπει” (δηλαδή αμέσως ή εμμέσως υπέρ της Χρεοκρατίας) κόσμο, ως συνειδητά και με το αζημίωτο στηρίγματα (επί της ουσίας πάντα), των ίδιων αφεντικών (Χρεοκρατία).

(*)

    1) Πολιτικός σεισμός από τους διαλόγους-σοκ του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη

    2) ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος

_.

 

 

 

 

 

SKAI-News, 14 Ιουνίου 2022

 

 

 

 

 

 

«Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, περίπου στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Αρη Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

 

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου», «δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

Πηγή: skai.gr

 

 

Πορτοσάλτε: Ο εμβολιασμός να γίνεται με το ζόρι, στη σειρά και εμβολιασμός – Καταγγελία στο ΕΣΡ
Saturday
28/11/2020
21:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αρης Πορτοσάλτε ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 ΕΣΡ
0

Σχόλιο GMR: Αν γι’ αυτό  καλώς χρειάζεται καταγγελία, για την δεκάχρονη συστηματική υπέρ της Χρεοκρατίας δόλια παραπλάνηση, τι χρειάζεται;

Μα, Ποιός νοιάζεται;;;

._

 

 

 

 

Ανδ. Μπαρδάκης, 25 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

«Καταγγελία για ρητορική μίσους και προσβολή της αξιοπρέπειας του κοινού από δημοσιογράφο που εκτόξευε ύβρεις παροτρύνοντας ουσιαστικά παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ασθενών με τη φράση: “Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!”».Απόσπασμα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα», που προβλήθηκε στις 22.11.2020 και ώρα 10:00 στο ΣΚΑΪ.

Και τώρα που θα σου λέει ο άλλος: “Δεν κάνω εμβόλιο εγώ, μεγάλε!” Τι να τον κάνουμε αυτόν;

Με τον κάθε βλαμμένο που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; Με το ζόρι! Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!

Ο παραπάνω διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων σε εκπομπή μεγάλου καναλιού εξωτερικεύει ρητορική μίσους που στοχοποιεί όχι μόνο όποιον έχει διαφορετική γνώμη για μάσκες και εμβόλια, αλλά, ουσιαστικά, προτείνοντας με απολυτότητα κι αυταρχισμό μια πολιτική που θα παραβίαζε τα θεμελιώδη παγκόσμια δικαιώματα των ασθενών που προϋποθέτουν την προηγούμενη ενημέρωση/συναίνεση του ασθενή πριν απ΄οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα τους.

(more…)