ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σάλος στο Twitter με δήλωση Παύλου Τσίμα για τα δυστυχήματα των Τεμπών-«Ο θάνατός τους δεν πήγε χαμένος-Φτιάχτηκε… ένας δρόμος»! (vid)
Sunday
05/03/2023
09:50 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Παύλος Τσίμας Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών
0

Σχόλιο GMR: Μαζέψτε κύριοι εισαγγελείς το τσογλάνι, μαζέψτε όσους “βρίσκουν” θετικά στα κακουργήματα, υγείας και ασφάλειας εργασίας, υγείας και ασφάλειας επιβατικού κοινού, ατυχημάτων και ρυπάνσεων μεγάλης έκτασης κλπ.

 

_.

 

 

 

 

Ηρακλής Καραπαναγιωτίδης, 3 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

 

Σάλος στο Twitter με δήλωση του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ για τα τροχαία δυστυχήματα των Τεμπών του 1999 και του 2003.

Ο Παύλος Τσίμας, σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στις δύο τραγωδίες που είχαν σημειωθεί στα Τέμπη, το 1999, με τους 6 νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το 2003, με τους 21 νεκρούς μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας.

 

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Τσίμας είπε το αδιανόητο: «…και να μάθουμε και κάτι από αυτό. Γιατί, ξέρεις, για τους γονείς των 21 παιδιών που χάθηκαν σε εκείνη τη σχολική εκδρομή, τίποτα δεν έχει σημασία, τα παιδιά τους χάθηκαν. Ή για τους γονείς και τους φίλους των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν το ’99, στο λεωφορείο που τους γύριζε από την Αθήνα πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Αλλά, ο θάνατός τους, εμείς μπορούμε να λέμε, ότι δεν πήγε εντελώς χαμένος, διότι, ακριβώς με αυτά τα δύο συγκλονιστικά γεγονότα, έγινε μια τεράστια εθνική κινητοποίηση, φτιάχτηκε ένας δρόμος, ο οποίος είναι σύγχρονος…

Λέω, ότι αυτό μπορεί να είναι το σημείο τομής, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους ξανά σιδηρόδρομο που να λειτουργεί καλά και να λειτουργεί ασφαλώς».

 

Δείτε το σχετικό video και τα twitts στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: mynews.gr