ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες
Saturday
07/03/2020
22:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Μεταναστευτικό
0

Σχόλιο GMR: Ποιες οι ταξικές ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, ποιές οι πατριωτικές Παρεμβολές (καλά αυτό αφήστε το πρόκειται περί αστεϊσμού…), των συλλ-αλητηρίων;

Ωραία!

Ας μείνουμε, στο “ποιές οι ταξικές παρεμβολές;”.

Στο σημείο αυτό ας κάνουμε μια μικρή παρέκβαση.

Ως ΓΝΩΣΤΟΝ, η Ελλάδα έχει καταντήσει, ιδιαίτερα από το 2010 και μετά, το παιδί για όλες τις (βρωμο)δουλειές της ΕΕ.

Έτσι μετέτρεψαν την Ελλάδα οι εγχώριοι εκπρόσωποι της Χρεοκρατίας.

Βέβαια, για τους υπέρ-(άνω χρεοκρατίας)-πατριώτες “ελληναράδες”, και τους δημοσιογραφικά συνδιαλεγόμενους (μέσω σοβαρών προτάσεων πάντα διανθισμένων με ψήγματα κριτικής αβροφροσύνης) με το Κατοχικό πολιτικό προσωπικό, για όλα φταίνε οι μιαροί λαθρομετανάστες.

Ανοίγουμε μία παρένθεση για το ζήτημα των “λαθρο”

Μήπως αγαπητοί ευπάτριδες ελληναράδες και δημοσιολογούντες, δεν είμαστε εμείς (μήπως είναι κάποιοι άλλοι;), που ενισχύουμε την δημιουργία των αιτιών (φτώχεια-πόλεμος) της μετανάστευσης μέσω συνεισφοράς μας  στην Ατλαντική Συμμαχία, στην ΕΕ, στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ, Τριλάτεραλ, κλπ, με ομίλους υψηλών ιδανικών τύπου “ΑΚΤΙΔΑ” ή  “ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ” {ο οποίος “κύκλος ιδεών” διαθέτει την εδώ https://greek-market-research.com/article/sakellaropoyloy-etsi-apofasisame-gia-ta-mnimonia/  πανύψηλη   ευγενική υποστήριξη, για την οποία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ μπορείτε να δείτε περισσότερα στο tag Καtina στην Προεδρία της Δημοκρατίας της στήλης της G-M-R “ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ”};

Εδώ κλείνει η παρέκβαση.

Συνεχίζουμε.

Απέναντι λοιπόν στους ελληναράδες και στην ΑΒΡΟΠΡΕΠΗ (από το αβροδίαιτος) τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙ αντιτάσσουν οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ;

Μήπως αντιτάσσουν κάτι, ενάντια στο Κατοχικό πολιτικό προσωπικό (εντολοδόχους ΕΕ, ΝΑΤΟ, λεσχών Μπίλντερμπεργκ κλπ) ;

Μήπως, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ για το Κατοχικό πολιτικό προσωπικό;

Μήπως απειλούν την εδώ κυριαρχία των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΛΕΣΧΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

Για ρωτήστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος των Αλληλέγγυων. Αν πάρετε την οποιαδήποτε απάντηση, κερδίζετε ένα αυτοκίνητο (έστω και από τα καμμένα από τους αλληλέγγυους και τους μπαχαλοσυνεργάτες τους).

Η πιο συνηθισμένη αντίδραση τους είναι, να στρέφουν την πλάτη και να απομακρύνονται σιωπηλά.

Όλη η οργή τους, εξαντλείται στους εύφλεκτους εντυπωσιασμούς και στην καταστροφή κοινόχρηστων και ιδιωτικών χωρών αδιακρίτως.

Αναζητείστε τους γνωστούς και κρυφούς ινστρούχτορες, τους γνωστούς νομικούς υποστηρικτές (ιδεολογικούς υποστηρικτές-ταυτόχρονα νομικούς), αναζητείστε τελικά τους ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΥΣ της   επαναστατικοεπιχειρηματικής λειτουργίας των “αλληλέγγυων” (και των πολιτικών συν-αλητηρίων, όπως βλέπετε στην νεότερη είδηση που προσθέτουμε: ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΕΙΟΣ ΔΕΞΙΟ-ΑΙΣΧΥΝΗ).

._

 

In_gr, 5 Μαρτίου 2020

 

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, το οποίο διοργανώνουν αντιρατσιστικές συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κάλεσμά τους οι ομάδες αναφέρουν πως στήνουν «οδόφραγμα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων και μεταναστών κόντρα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, στην ΕΕ, στον ρατσισμό, στον φασισμό, στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο».

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Απέναντι σε όλους αυτούς που κρατάνε άοπλους, αβοήθητους και εγκλωβισμένους ανάμεσα σε αντίπαλους στρατούς, μπροστά από φράχτες και μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν από τα βάσανα και τις κακουχίες και αναζητούν ελάχιστη ελπίδα για να ζήσουν.

Υψώνουμε ασπίδα προστασίας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες και βάζουμε μπλόκο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφασισμού της κοινωνίας, που επιβάλλεται από τους ισχυρούς προς άγραν εξιλαστήριων θυμάτων.

Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.

Να βγούμε μαζί στον δρόμο και να σημάνουμε αντιφασιστικό συναγερμό απέναντι στα πογκρόμ και την ρατσιστική βία, στα νησιά, στον Έβρο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ!

Καλούν μεταξύ άλλων οι:

(more…)