ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η στιγμή που ώθησε έναν έμπορο ναρκωτικών να γίνει σωτήρας εκατοντάδων παιδιών στην Αφρική
Saturday
14/09/2019
16:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Sam Childers ΑΦΡΙΚΗ
0

Σχόλιο GMR: Παράδειγμα Ψυχής και Πίστης. Ό, τι καταστρέφει δηλαδή στην Ελλάδα η κυριαρχία των “Αυθεντιών”, που συν-ενώνονται στενότερα ή χαλαρότερα, άμεσα ή έμμεσα, στα πλαίσια του Αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

 

 

 

Σαμ Τσίλντερς, 14 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Το 2011 ο Τζεράρντ Μπάτλερ στην ταινία «Φύλακας αγγέλων» («Μachine gun preacher») ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα που συνδυάζει τη σκοτεινή ροπή προς τη βία, με την ανιδιοτέλεια. Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Σαμ Τσίλντερς -βασισμένη στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Another Man’s War»- ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος κάνει στροφή στη ζωή του, γίνεται ο σωτήρας εκατοντάδων ορφανών παιδιών που στρατολογούνται με την βία στην Αφρική και ιδρύει την Οργάνωση «Άγγελοι της Ανατολικής Αφρικής».

Ο Σαμ είναι μέλος μια συμμορίας μοτοσικλετιστών όταν αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του ταξιδεύοντας στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να βοηθήσει στην αναδόμηση σπιτιών που καταστράφηκαν εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου.

Εκεί σοκάρεται από την φρίκη που αντικρίζει στα μάτια των ντόπιων και ειδικά των παιδιών. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των πιο έμπειρων εθελοντών επιχειρεί να χτίσει ένα ορφανοτροφείο σε εχθρικό έδαφος, σε περιοχή που ελέγχεται από την LRA (Lord’s Resistance Army – Αντιστασιακός Στρατός του Κυρίου), μια οργάνωση που εξαναγκάζει παιδιά να γίνουν στρατιώτες, πριν ακόμα μπουν στην εφηβεία.

(more…)