ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θεσμοθέτηση του ΘΕΛΩ, γάμο ομοφύλων-τεκνοθεσία
Monday
15/01/2024
15:27 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Τεκνοθεσία
0

_.

 

 

G-M-R, 11 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

 

Ακούσαμε την Τετάρτη 10/1/2024 7:15 στον ΣΚΑΪ/ΚΑΛΗΜΕΡΑ το πως θέτει ο δημοσιογράφος κος Άρη Πορτοσάλτε το κατά τη γνώμη του ζήτημα του “ζευγαρώματος” (τα εισαγωγικά δικά μας).

Για τον κο Πορτοσάλτε κάθε ομοφυλικό “ζευγάρωμα” (ζευγάρωμα = ένωση δύο στοιχείων γενικότερα, σεξουαλική συνεύρεση ζώων και ανθρώπων) δημιουργεί αυτομάτως, “βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, το νομικό δικαίωμα των σεξουαλικά και συναισθηματικά συνευρισκομένων ομοφύλων, σε γάμο, τεκνοθεσία, τεκνοποίηση.

Αυτή η (δικαιωματιστική, καταχρηστικά υποκαταστατική δικαιωμάτων) αντίληψη που προωθεί το μεγαλύτερο μέρος της βουλής (έρχεται και νόμος) με την συνενοχή των ΜΜΕ, εξαφανίζει τις επιστημονικές-νομικές-πολιτισμικές βιολογικές προϋποθέσεις για δημιουργία οικογένειας και παιδιών.

Στην τελική κατάληξη, αυτός ο δικαιωματισμός, που δεν του αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης- θέλει να κατακτήσει την κοινωνία (Κασσελάκης “γουστάρει, α) να ξεδοντιάσει την Δικαιοσύνη, β) αγόρι με παρένθετη μητέρα”), ΚΑΤΑΡΓΕΙ (το ξανατονίζουμε) από την επιστήμη, τα λεξικά, την ιστορική αναπαραγωγική εξέλιξη του ανθρώπου και την θετική πολιτισμική εξέλιξη γάμου-οικογένειας (που μπορεί και θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμα πιο ουσιαστικά για να μην “τρώει ο τύπος την ουσία”…), την ορολογία ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΟ. Ταυτόχρονα δε με τυχόν θεσμοθέτηση γάμου ομοφύλων (θεσμοθέτηση καταργητική εννοιών και ετυμολογίας γάμου-οικογένειας-φυσικής τεκνοποίησης-δικαίωμα παιδιού για πλησιέστερα στο φυσικό/φυσικούς γονείς υιοθέτησή του), ανοίγει ο δρόμος για εκ του ασφαλούς νομική διεκδίκηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ (ως και τεκνοποίηση με παρένθετη μητέρα και λοιπές εξωσωματικές μεθόδους).

Θέλει να ζευγαρώσει κάποιος με άλλο άτομο ίδιου φύλου, ακούσαμε από τον Άρη Πορτοσάλτε. Ερωτά εν συνεχεία ο Άρη Πορτοσάλτε, με οργισμένη ανησυχία για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, κάπως έτσι: “έχει δηλαδή, το ομόφυλο ζευγάρι λιγότερα δικαιώματα από τα ετερόφυλα ζευγάρια στα δικαιώματα γάμου, τεκνοθεσίας και τεκνοποίησης μέσω παρένθετης μητέρας, δότη σπέρματος, δότη ωαρίων, δοτών εμβρύων;

Σ ‘ αυτή, την ελεύθερα διακινούμενη ψευτιά, την “με την άδεια του νέου νόμου” κατασκευή “οικογένειας” και παιδιών, την τεκνοθεσία μακριά από το δικαίωμα του παιδιού να διαθέτει ό,τι πιο συμβατό/κοντινό με φυσικούς γονείς, οφείλει να βάλει φρένο η Ελληνική Δικαιοσύνη.

 

Μπιμπίλας: Μου προκαλεί κατάπληξη ότι οι ετερόφυλοι αποφασίζουν για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι – Δεν έχουν το δικαίωμα
Thursday
11/01/2024
00:22 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Σπύρος Μπιμπίλας Τεκνοθεσία
0

Σχόλιο GMR: Δίκιο έχει ο άνθρωπος. “Δεν πρέπει να αποφασίζουν οι ετερόφυλοι για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι” φωνάζουν με μια φωνή και οι Τατσόπουλοι, οι Πορτοσάλτε και άλλοι/άλλες ακόμα με την υποστήριξη του Σκάϊ.

Όμως, το τι αλλοίωση θα κάνει η πολιτεία, επάνω στον θεσμό του γάμου ο οποίος δημιουργεί εξ αίματος οικογένεια-συγγένεια-γένος/γενιά (και όχι πχ “οικογένεια” Ολυμπιακού), επάνω στο δικαίωμα των υιοθετημένων παιδιών να έχουν ως στοιχειώδες δικαίωμα ότι κοντινότερο σε φυσικούς γονείς, είναι θέμα Δικαίου (και όχι στενά, Δικαστών).

Εδώ θα δοθεί η μάχη των μαχών;;;

_.

 

 

 

 

Σπ. Μπιμπίλας, 10 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

 

 

Στο επίκαιρο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ετερόφυλοι άνθρωποι αποφασίζουν για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι. Δεν έχουν το δικαίωμα», τόνισε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας στον Status 107,7.

«Το δικό μας κόμμα είναι υπέρ της τεκνοθεσίας και υπέρ της παρένθετης μητέρας με όρους βέβαια. Σε μια Δημοκρατία όλοι πρέπει να είναι ισότιμοι. Είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει. Θα αποφασίσουν κάποιοι για κάποιους άλλους ενώ τα δικαιώματα όλων των δημοκρατικών πολιτών θα έπρεπε να είναι τα ίδια;»,ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας και πρόσθεσε «έτσι όπως πάει να περάσει το νομοσχέδιο θα υπάρχουν πάλι διακρίσεις. Γιατί αν απαγορευτεί η παρένθετη μητέρα σε δύο άνδρες στις δυο γυναίκες πολύ εύκολα θα γίνεται» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας ο κ. Μπιμπίλας είπε πως «και να μην είναι έτοιμη, να γίνει. Ευρωπαϊκό κράτος είμαστε. Επειδή κάποιοι έχουν τόσο συντηρητικά και ρατσιστικά μυαλά, θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να μην πάει μπροστά;».

«Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Είναι πρότυπο οι γονείς, αλλά πείτε μου πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν μόνο με τη μητέρα ή μόνο με τον πατέρα ή καβγαδίζουν όλη μέρα. Αυτό είναι πολύ παραμυθάκι. Όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους για πολλούς λόγους, αυτούς γιατί δεν τους εξετάζουμε;», κατέληξε ο κ. Μπιμπίλας.

Ακούστε και το σχετικό ηχητικό στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Η τεκνοθεσία ως ακτιβισμός της μειοψηφίας
Wednesday
03/01/2024
11:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ Τεκνοθεσία
0

Σχόλιο GMR: Γάμος για όλους στην χώρα των θαυμάτων.

_.

 

 

 

 

NewsBomb, 2 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

 

Παρακολουθώντας την αρθρογραφία και τα επιχειρήματα αρκετών δικαιωματιστών περί του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας εξάγεται το συμπέρασμα ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για τα παιδιά και την οικογένεια.

 

Θα περίμενε κανείς ειδικά για το θέμα της τεκνοθεσίας, τα νομικά τους επιχειρήματα να κινούνται γύρω από τα δικαιώματα των παιδιών και την ύπαρξη ασφαλιστικών δικλείδων για να έχουν τα παιδιά αληθινές και ισορροπημένες οικογένειες. Όμως όχι. Όλοι οι υποστηρικτές – ακτιβιστές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κάνουν λόγο για «κατοχύρωση και περαιτέρω προστασία των δικαιωμάτων των μειοψηφιών συνιστά αφετηριακή υποχρέωση κάθε φιλελεύθερης δικαιοκρατικής πολιτείας».

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί η τεκνοθεσία απλά για να ικανοποιηθεί το αίτημα μιας μειοψηφίας και όχι διότι υπάρχουν λόγοι που θα βοηθήσουν τα παιδιά που δεν έχουν οικογένειες.

Η νέα «καραμέλα» της προπαγάνδας προς αυτή την κατεύθυνση ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο όμως ούτε μπορεί να επιβάλλει κάτι, ούτε έχει παραπάνω δικαιοδοσίες από τα εθνικά συντάγματα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναγνωρίζει ότι κατά τη διατύπωση της τελικής κρίσης του, σε ζητήματα που αφορούν τις ηθικές και αξιακές επιλογές κάθε ατόμου, συνεκτιμά οπωσδήποτε τις ευρέως διαδεδομένες αντιλήψεις εντός των εθνικών δικαιοταξιών.

Παρόλα αυτά με δόλιο τρόπο οι υποστηρικτές όλων αυτών των πρωτοφανών αλλαγών χρησιμοποιούν απίστευτες ασυναρτησίες για να αντιπαρέλθουν την κοινή λογική, τις επικρατούσες αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου κάνοντας λόγο για «τυραννία της πλειοψηφίας!». Να καταργήσουμε δηλαδή την πλειοψηφία και να κυβερνούν οι μειοψηφίες. Πολύ δημοκρατικό…

Με λίγα λόγια, δεν ενδιαφέρονται ούτε γιατί πραγματικά αγαπούν τα παιδιά ούτε γιατί νοιώθουν κάποια εσωτερική ανάγκη να κάνουν οικογένεια. Είναι απλά η εμμονή να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για μια νίκη που θα καταγράψει το «μη κανονικό» ως κανονικό επειδή το ζητάει μια συγκεκριμένη μειοψηφία/μειονότητα (πείτε το όπως θέλετε) της κοινωνίας που αυτοπροσδιορίζεται μόνο μέσα από σεξουαλικές ταυτότητες.

 

Πηγή: newsbomb.gr