ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι είναι τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση: Μία αδίστακτη γραφειοκρατική οργάνωση, η οποία αποδεικνύεται πως είναι και διεφθαρμένη… [video]
Wednesday
14/12/2022
16:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Διαφθορά Ε.Ε. Ευα Καϊλή λόμπινγκ Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR:   Από τη μια ο κος Ιγνατίου σωστά καταγγέλλει “Αντί να παραδεχθούν ότι δημιούργησαν ένα «δράκο», ενδιαφέρονται να σώσουν ένα γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο είναι αδίστακτο και δεν ενδιαφέρεται για τους λαούς της Ευρώπης. Τα παραδείγματα με τα Μνημόνια που επέβαλαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ομιλούν από μόνα τους. Φτώχευσαν δύο λαούς. Πολλοί ταλαιπωρούμαστε μέχρι και σήμερα, βυθισμένοι στην ανεργία και στα κόκκινα δάνεια.“, και από την άλλη, “Το σκάνδαλο αυτό καθ’ αυτό, αφορά μία Ελληνίδα ευρωβουλευτή, που προχώρησε στη ζωή της, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τις Βρυξέλλες, έχοντας να παρουσιάσει μία ζηλευτή πολιτική καριέρα.

Ποιά ζηλευτή καριέρα κύριε Ιγνατίου, αυτή των μνημονίων, του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας-εσχάτης προδοσίας, με τα ψέματα, τους εκβιασμούς, τις εξαγορές, την καταστολή και τα αντίποινα;;;  =======================================================================

Λόγω της ατέλειωτης αρθρογραφίας με αφορμή την επ’ αυτοφόρω διάπραξη εγκλήματος χρηματισμού της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή και άλλων εχόντων σχέση με το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, παραθέτουμε εδώ στο τέλος της ανάρτησης τους σχετικούς συνδέσμους.

_.

 

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 14 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Διαβάζοντας τα δημοσιογραφικά κείμενα και τις αναλύσεις και παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων, για τις υποθέσεις δωροδοκίας στο σαθρό σύστημα των Βρυξελλών, μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι …έπεσαν από τα σύννεφα!!!

Αυτή ήταν η πρώτη διαπίστωση… Δεν ήξεραν, δεν άκουσαν ποτέ τίποτα. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών τα έκρυβαν όλα κάτω από το χαλί.

Η δεύτερη είναι ότι οι πιο πολλοί ρίχνουν μαύρο δάκρυ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δήθεν κινδυνεύει να καταρρεύσει από το σκάνδαλο. Και λένε πως πρέπει πάση θυσία να προστατευθεί το «οικοδόμημα» της ενωμένης Ευρώπης. Το διεφθαρμένο “οικοδόμημα”.

Αντί να παραδεχθούν ότι δημιούργησαν ένα «δράκο», ενδιαφέρονται να σώσουν ένα γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο είναι αδίστακτο και δεν ενδιαφέρεται για τους λαούς της Ευρώπης. Τα παραδείγματα με τα Μνημόνια που επέβαλαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ομιλούν από μόνα τους. Φτώχευσαν δύο λαούς. Πολλοί ταλαιπωρούμαστε μέχρι και σήμερα, βυθισμένοι στην ανεργία και στα κόκκινα δάνεια.

  • Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι σοφοί ηγέτες της; Αυτοί οι πραγματικοί ηγέτες είχαν σχεδιάσει την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης. Οι σημερινοί ηγέτες είναι ανάξιοι για να συνεχίσουν το έργο των σοφών της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Έχει εξελιχθεί σε μία νεοφιλελεύθερη και καπιταλιστική οργάνωση, η οποία ξοδεύει δισεκατομμύρια σε «τρελούς» μισθούς για αξιωματούχους, ευρωβουλευτές και υπαλλήλους.

Πετάνε εκατομμύρια σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ), που είναι προσωπικά μαγαζάκια, και τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα για τους σκοπούς, που υποτίθεται ότι ιδρύθηκαν για να υπηρετούν.

Χρησιμοποιούνται περισσότερο για να εκβιάζουν τους λαούς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απαράδεκτη δράση αυτών των ΜΚΟ όταν η Ε.Ε. προσπάθησε να επιβάλει το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν στους Έλληνες της Κύπρου. Προτίμησαν να τουρκοποιήσουν ένα ευρωπαϊκό λαό, αντί να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την τουρκική λαίλαπα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Δείτε και τα σχετικά video στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΛΟΥ, Ναυτεμπορική – Το Κατάρ είχε ανοίξει τον δρόμο της διαφθοράς από το 2010: “Αγόρασέ τους”, ήταν το σύνθημα και οι ευρωβουλευτές ήταν ο στόχος…

zougla.gr Σκληρές αποκαλύψεις από πρώην συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή

hellasjournal.com – Βαρύτατη καταγγελία Μιχάλη Τρεμόπουλου κατά πατέρα Καϊλή: Ανανήψας ακροδεξιός, βασικό εργαλείο συγκάλυψης στην «παράγκα» Ψωμιάδη

 

Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega TV: Δεν μπορεί να αποκλειστεί έκπληξη από τις ΗΠΑ στον ΟΗΕ για το Κυπριακό
Saturday
01/05/2021
09:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR: Διακινδυνεύουμε την πρόβλεψη, έχοντας υπ’ όψιν το άρθρο του ιδίου του Μ.Ι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: Η Πενταμερής κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και τα δύο κράτη “μας έμειναν”… και την δημοσιογραφική τύπου Love Boat λειτουργία ( https://greek-market-research.com/clink/the-love-boat/ & https://greek-market-research.com/article/i-kypros-to-doro-tis-istorias-kai-i-geopolitiki-tyflotita-toy-mikroelladismoy/ ), πως ο καλός δημοσιογράφος με τούτο το άρθρο του, προ-ετοιμάζεται να υποδεχθεί συγκαταβατικά (* ως προς το μεσοβέζικο τι ήθελε ο Γκουτέρες), και “πάμε για άλλα λιμάνια δημοσιογραφικής ευτυχίας”, ΠΑΣΑΝ ΛΥΣΗ. Μακάρι να διαψευσθούμε και για την “πάσα λύση” και για την υφ’ ημών προβλεπόμενη συγκαταβατικότητα.

(*)Σημείωσε ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σε επίπεδο διαπραγμάτευσης είναι και ο ίδιος χαμένος καθώς οργάνωσε την πενταμερή με πρόχειρο τρόπο και ενώ γνώριζε τις θέσεις και την τακτική της Τουρκίας. Αν ήθελε να πετύχει η διάσκεψη θα είχε εξασφαλίσει ότι η Τουρκία δεν θα προσπαθούσε να αλλάξει το πλαίσιο.

====================

Υστερόγραφο: Για το λόγο ότι στην συνέντευξη ακούγεται ο Μ.Ι. να λεει ως προς την πρόταση της Τουρκίας για δυο κράτη, “Αν ο Γκουντέρες ήθελε πραγματικά να επιτύχει η διάσκεψη θα είχε εξασφαλίσει ότι η Τουρκία δεν θα άλλαζε το πλαίσιο. Ναι, δέχομαι ότι δεν έγινε σε αυτή τη φάση η διχοτομική πρόταση για δυο κράτη αλλά η πρόταση φοβάμαι, είναι πια στο τραπέζι. Μακάρι να διαψευστώ Μιχάλη, επίσης πιστεύω αν μου επιτρέπεις ότι ο Γ.Γ. δεν έπρεπε καν να παραλάβει το τουρκικό κείμενο που του έδωσε ο Τατάρ, νομίζω ότι έπρεπε να το επιστρέψει … “, σχετικό είναι και το εδώ άρθρο του Κώστα Βενιζέλου  Στην Πενταμερή κλειδώθηκε η νέα προσέγγιση της Άγκυρας

_.

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 30 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Ο δημοσιογράφος-αναλυτής Μιχάλης Ιγνατίου, με τους συνάδελφό του Σωτήρη Παρούτη και τον παρουσιαστή Μιχάλη Παυλίδη, σχολίασαν την κατάληξη της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, τη στάση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ και τη συμπεριφορά της Τουρκίας.

Ο αρθρογράφος της Hellas Journal σημείωσε ότι η κατοχική Τουρκία και το ψεδοκράτος τίναξαν στον αέρα τη διάσκεψη και επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά.

Σημείωσε ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σε επίπεδο διαπραγμάτευσης είναι και ο ίδιος χαμένος καθώς οργάνωσε την πενταμερή με πρόχειρο τρόπο και ενώ γνώριζε τις θέσεις και την τακτική της Τουρκίας. Αν ήθελε να πετύχει η διάσκεψη θα είχε εξασφαλίσει ότι η Τουρκία δεν θα προσπαθούσε να αλλάξει το πλαίσιο. Φοβάμαι ότι η πρόταση, παρότι δεν έγινε αποδεκτή, είναι πιά στο τραπέζι. Δεν έπρεπε πια να παραλάβει το τουρκικό κείμενο που του παρέδωσε ο Τατάρ.

Και κατέληξε: Θέλω να παρακολουθήσουμε με πολύ προσοχή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλέιας, όταν γίνει. Να ακούσουμε τι θα πει εκεί ο γενικός γραμματέας. Εγώ προσωπικά θα παρακολουθήσω από κοντά τη στάση των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορεί να έχουμε μια έκπληξη εκεί. Να μελετήσουμε λέξη προς λέξη αυτά που θα πει η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ γιατί δεν αποκλείω να έχουμε μια έκπληξη εκεί.

Η σύγκρουση των ΗΠΑ με την Τουρκία δεν θα σταματήσει εύκολα. Πολλοί λένε ότι η στρατηγική σχέση τους έχει τελειώσει. Αν έχουμε έκπληξη από την πλευρά των ΗΠΑ θα μιλάμε με άλλους όρους.

 

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Αναστασιάδης και Μητσοτάκης (μέσω Δένδια) στη Γενεύη: Δεν μπορούν να επιτρέψουν να χαθεί η Κύπρος….
Wednesday
28/04/2021
19:27 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR: Το Έγκλημα έχει προδιαγραφεί, μένει η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Ο πατριώτες συνεχίζουν να φιλολογούν σκεπάζοντας(;) την έμπρακτη σιωπή τους.

Αν δεν υπήρχαν κι αυτοί, ίσως να είχε ΜΙΛΗΣΕΙ ο Λαός.

_.

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου,   26 Απριλίου 2021

 

 

 

 

Ακονίζουν τα μαχαίρια τα μέλη των ελίτ της Αθήνας και της Λευκωσίας για να σταυρώσουν τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, στην περίπτωση που δεν υποχωρήσει αρκετά στις απαιτήσεις της κατοχικής Τουρκίας.

Αν δεν με πιστεύετε περιμένετε να διαβάσετε τα σχετικά δημοσιεύματα τις επόμενες ημέρες. Πάντα είναι περίπου τα ίδια και υπογείως εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα. Μόνιμη επωδός ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν επιθυμεί λύση. Εννοούν, βεβαίως, τουρκική λύση…

Αλλά ευθύνεται ο Κύπριος Πρόεδρος για τα …«πάθη» του. Όλοι αυτοί που τον «σταυρώνουν» είναι φίλοι και συνοδοιπόροι του. Εκβίαζαν τον κυπριακό λαό τον Απρίλιο του 2004 για να ψηφίσει το ρατσιστκό σχέδιο ΑΝάν. Και ο λαός δεν τους άκουσε. Μερικοί εξ αυτών εργάστηκαν για τον ίδιο όταν ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και αργότερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξασφαλίζοντας παχυλούς μισθούς.

(more…)

Ο Ερντογάν “καίει” τη Μεσόγειο και την Ε.Ε. και η Ελλάδα ασχολείται με αυτόν τον άθλιο Φουρθιώτη: Μπράβο μας…
Friday
09/04/2021
04:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Εξωτερική Πολιτική Μιχ. Ιγνατίου
0

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα. Copyright: European Union

Σχόλιο GMR: Υπογραμμίζουμε την “πατριωτική” δήλωση του Μ.Ιγνατίου: “ Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μία σημαντική επίσκεψη στη Λιβύη, για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας: το θέμα της ΑΟΖ και της προσπάθειας της Αθήνας για ακύρωση του παράνομου «Τουρκολιβυκού Μνημονίου».

Τέτοιες “επισκέψεις” δεν λέγονται επισκέψεις κύριε Ιγνατίου, λέγονται επικύψεις ( https://greek-market-research.com/article/o-mitsotakis-nomimopoiei-to-toyrkolivyko-mnimonio-3-57/  ) .

Βεβαίως, από βαθιές προσηλώσεις στις οδηγίες του αμερικανικού παράγοντα, τέτοιου είδους πατριωτισμός προκύπτει…

_.

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μία σημαντική επίσκεψη στη Λιβύη, για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας: το θέμα της ΑΟΖ και της προσπάθειας της Αθήνας για ακύρωση του παράνομου «Τουρκολιβυκού Μνημονίου».

Την ίδια στιγμή, στην Άγκυρα ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσβαλε σύσσωμη την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πρόσωπο της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ενώ παρακολουθούσε σαν χάννος ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας δεν έδειξε μόνο τον μισογυνισμό του. «Γλέντησε» κυριολεκτικά τους Ευρωπαίους.

Και όμως… Όλη η Ελλάδα ασχολείται και παρακολουθεί το σίριαλ αυτού του ανόητου του Μενιου Φουρθιώτη, ο οποίος -αν είναι δυνατόν- έφερε τα πάνω-κάτω στο πολιτικό σύστημα, απειλώντας …θεούς και δαίμονες. Ως να το ελέγχει το σύστημα.

Για να μην παρεξηγηθώ από αγαπητούς συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα:

  • Ναι, πιστεύω ότι είναι απαράδεκτη η απόφαση να του παραχωρηθεί αστυνομική ασφάλεια.
  • Ναι, απαράδεκτο είναι ότι πολλοί γνώριζαν πως απείλησε ένα Έλληνα υπουργό, και αντί να τον συλλάβουν και να τον στείλουν στη Δικαιοσύνη, ξόδεψαν χρήματα του κράτους για να τον …προστατεύσουν.
  • Ναι, ορθά ανέδειξαν το θέμα. Αλλά διαφωνώ με το γεγονός ότι ισοπεδώνονται σοβαρά θέματα στο όνομα του κομματικού κέρδους.

Είχε λοιπόν φρουρούς μία δωδεκάδα και βάλε αστυνομικούς. Αλλά από ποιους να τον προστατεύσουν; Γιατί κινδυνεύει αυτός ο απίστευτος βλάκας, που ανάγκασε το σύμπαν να ασχολείται μαζί του. Διότι αρκετοί που δεν παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς το …καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, γνωρίζαμε τον εν λόγω κύριο μόνο από την άθλια ιστορία εκμετάλλευσης της κ. Αλεξανδράτου. Και την γνωρίζαμε επειδή όλα τα μέσα ενημέρωσης, με πρώτα και καλύτερα τα τηλεοπτικά κανάλια, είχαν αναδείξει σε πρώτο θέμα εκείνη την πορνο-ιστορία.

(more…)

Που πας ρε Καραμήτρο; Τι δουλειά έχει στην Άγκυρα ο κ. Δένδιας όταν η Ελλάδα βρίσκεται υπό τη μόνιμη απειλή της Τουρκίας;
Thursday
18/03/2021
00:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR: Ζητείται αυτοεκτίμηση…

_.

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 17 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την Άγκυρα, έλεγε η έκτακτη είδηση της Hellas Journal, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ναι, ναι του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, που καθυβρίζει σε καθημερινή βάση την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τον ίδιο τον κ. Δένδια… Την επίσκεψη την διέρρευσε βεβαίως ο Τσαβούσογλου, παίζοντας το συνηθισμένο παιγνίδι… Το λέει πρώτος για να στείλει μήνυμα στον ελληνικό λαό, ότι η κυβέρνησή σας άλλα λέει και άλλα κάνει, και βεβαίως σας κρύβει τα νέα. Κάπως έτσι θα το έλεγε ο Τούρκος υπουργός.

Οι δικοί μας, πρόσθεσαν στη δική τους διαρροή τη φράση ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεέ, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αλλά η ζημία έγινε. Βέβαια, μας προετοίμασε από την Τρίτη ο κ. Δένδιας για τον “φίλο του” Μεβλούτ. Βλέποντας το βίντεο της δήλωσλης του, θα έλεγα, ότι γελούσε και ο ίδιος με αυτό που είπε…

Η ζημία, λοιπόν, έγινε, όχι μόνο διότι επέτρεψαν στον Τσαβούσογλου να τους κερδίσει σε ότι αφορά την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης, αλλά έδειξαν στους πολίτες ότι αυτοί (οι Έλληνες δηλαδή) επισπεύδουν τις όποιες διαδικασίες γιατί, πιθανότατα, φοβούνται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο.

(more…)

Φοβάμαι πως τα έκαναν “σαλάτα” με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο: Ώρα να ξυπνήσουμε…
Saturday
06/03/2021
20:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Εθνική Κυριαρχία Θεόδ. Καρυώτης Μιχ. Ιγνατίου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 5 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Το χθεσινό κείμενο μου με τίτλο «Κάποιος να απαντήσει το ερώτημα: Συνωμότησε η Αθήνα με το Κάιρο και την Ιερουσαλήμ εναντίον της Λευκωσίας;» ήταν η αφορμή για να λάβω αρκετά μηνύματα από θυμωμένους αναγνώστες. Αλλά ήμουν αποδέκτης και μηνυμάτων από νυν διπλωμάτες και καθηγητές, οι οποίοι προσθέτουν στο διάλογο που ξεκίνησε.

Αυτό που έχει σημασία -και λυπάμαι ειλικρινά- είναι ότι έγιναν πολλές λάθος κινήσεις από την Αθήνα και το Κάιρο, που έθεσαν σε κίνδυνο τις συνεργασίες με την Κύπρο και το Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο. Θα τολμήσω να υποστηρίξω ότι η Τουρκία εισήλθε στο διπλωματικό «παιγνίδι» ελπίζοντας ότι θα δελεάσει την Αίγυπτο, όταν πληροφορήθηκε τις συζητήσεις για τον πιθανό αποκλεισμό της Κύπρου από τους αγωγούς, με ελληνική εισήγηση…

Η Άγκυρα εκμεταλλεύθηκε επίσης το γεγονός ότι μέσα στην κυβέρνηση της Αιγύπτου παραμένουν ακόμα στοιχεία από την εποχή του ακραίου ισλαμιστή Μόρσι, ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων, οι οποίοι ελέγχονται απόλυτα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

  • Όπως και να έχουν τα πράγματα, απαιτείται περισσή προσοχή με την Αίγυπτο, η οποία ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να αλλάξει στρατόπεδο, ιδιαίτερα εάν ανατραπεί ο πρόεδρος αλ Σίσι.

Παρακάτω θα καταγράψω πληροφορίες που εστάλησαν στην ιστοσελίδα μας και στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν επιβεβαιωθεί από εμάς.

(more…)

Ξυπνά ο “γίγαντας” εναντίον των διεφθαρμένων: Το σύστημα ξεπουλά την Κυπριακή Δημοκρατία στην Τουρκία…
Wednesday
24/02/2021
02:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διαφθορά ΚΥΠΡΟΣ Μιχ. Ιγνατίου
0

 

 

 

Μιχ. Ιγναντίου, 20 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Δεν μπορώ να πω ότι ΔΕΝ χαίρομαι για το γεγονός ότι άρχισε να παρατηρείται μία σοβαρή κινητικότητα από την πλευρά των πολιτών ώστε να τιμωρηθεί ο πολιτικός κόσμος για την διαφθορά που συνταράσσει την Κύπρο.

Η υποστήριξη μας είναι απόλυτη, αναδύεται μέσα από την καρδιά μας. Φτάνει να μην ποδηγετήσουν τις κινητοποιήσεις τα διεφθαρμένα κυπριακά κόμματα υπό την «προβιά» των αγανακτισμένων.

Και χαίρομαι ειλικρινά διότι όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς, μας μετρούσαν στα δάκτυλα του ενός χεριού. Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από αγανακτισμένους πολίτες, θύματα της πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς. Και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι όλοι, μα όλοι, αναφέρονται σε ονόματα, σε συγκεκριμένους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του νησιού.

  • Προσωπικά δέχθηκα άθλια και βρώμικη επίθεση από βασικό εκπρόσωπο του πολιτικού κόσμου, ο οποίος έκανε το παλικάρι της φακής εναντίον των διεφθαρμένων, μόνο που εστίαζε πάντα στους αντιπάλους του αμαρτωλού κόμματος του.
  • Με αποτέλεσμα ο εν λόγω να πανηγυρίζει ότι οδήγησε δήθεν σε γελοιοποίηση την προσπάθεια μας. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ να διατηρούμε στην επιφάνεια τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Και στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Εν πάση περιπτώσει, σημασία έχει ότι κάποιοι άνθρωποι ξεκίνησαν να κατεβαίνουν στους δρόμους και να διαμαρτύρονται. Αλλά για να πονέσουν πραγματικά οι Κυπριοι πολιτικοί, απαιτείται ένα ισχυρό κίνημα που θα πάρει και θα σηκώσει το σύστημα, θα το κτυπήσει στη γη και να του λιώσει το κεφάλι. Και δεν ομιλούμε μόνο για τους πολιτικούς. Αλλά και για τους οικονομικούς παράγοντες του τόπου.

(more…)

“Άσπροι σκύλοι, μαύροι σκύλοι, όλοι οι σκύλοι μια γενιά”: Προσφέρουν στο πιάτο την Κύπρο στην Τουρκία…
Monday
07/12/2020
00:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Ιγνατίου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: τα περιττώματα της κυπριακής πολιτικής σκηνής…

Το επισημαίνουμε, με την παρατήρηση, πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί αυτοαπαξιώνονται και μάλιστα ως μπούμερανγκ το οποίο πλήττει κατά την επιστροφή, αν ΔΕΝ συνοδεύονται από ανάλογη κοινωνικοδικαιϊκοπολιτική παρέμβαση.

_.

 

 

 

Μ. Ιγναντίου, 5 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Το σκέφθηκα… Το ξανασκέφθηκα… Και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τα περιττώματα της κυπριακής πολιτικής σκηνής και του επικίνδυνου κυπριακού παρακράτους.

[Αλλιώς τη λέει τη λέξη περιττώματα ο σοφός λαός μας, αλλά δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε από σεβασμό, πάνω απ’ όλα, της ιστοσελίδας, που μας φιλοξενεί].

Ας τους αφήσουμε να εξευτελιστούν μόνοι τους. Μέχρι τώρα το «κάνουν» εξαιρετικά!

  • Στο νησί γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και …διευθύνσεις. Οι πολίτες ομιλούν ανοικτά και λένε και ονόματα. Και θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούν εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που θα σηκώσουν το ανάστημά τους και θα καθαρίσουν τον στάβλο της Κύπρου.

Δεν ακούνε τις πληροφορίες ότι εκβιάζονται και ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος του νησιού; Και όταν λένε ανώτατα στελέχη εικάζω ότι θα πρέπει να εννοούν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και πολιτικούς αρχηγούς… Τι όχι;

(more…)

Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι – Εισέβαλαν με τα Μνημόνια, εξαφανίστηκαν μπροστά στον Ερντογάν
Monday
02/03/2020
17:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR: Αν ΜΕ αυτό το άρθρο ο Μ. Ιγνατίου καταγγέλλει ΕΥΘΕΩΣ τους Ευρωπαίους Εταίρους (“Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι”) για ενέργειες σε βάρος της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας (από Μνημόνια μέχρι Μεταναστευτικό), αναζητείστε, με βάση αυτές ακριβώς τις καταγγελίες, ποιες Εισαγγελικές αυτεπάγγελτες κατηγορίες- διώξεις, θα αντιστοιχούσαν (αν δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ η πολιτικοδικαστική ΔΙΑΠΛΟΚΗ) στο εγχώριο πολιτικό και πολιτειακό προσωπικό (εφ’ όσον “Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι”, ΤΙ ΕΙΝΑΙ το εγχώριο πολιτικό και πολιτειακό προσωπικό;;;).

._

 

Μιχ. Ιγνατίου, 2 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η πιο δυσάρεστη επιβεβαίωση, μετά την απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν, να στείλει χιλιάδες άμοιρους πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, είναι ότι η ΕΕ είναι ανύπαρκτη. Εδώ και τρεις μέρες οι αξιωματούχοι της περιορίζονται σε ανούσιες δηλώσεις, που στην πραγματικότητα ενθαρρύνουν την κατοχική δύναμη να συνεχίσει την “εισβολή” μέσω των προσφύγων και των μεταναστών εναντίον της Ελλάδας.

Από την άλλη, οι Ευρωπαίοι έσπευσαν να στηρίξουν την Τουρκία μετά τη βαριά της ήττα από τις δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας, αγνοώντας το αδιαμφισβήτητο γεγονός: ότι η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία. Δεν έγινε το ανάποδο. Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ο εισβολέας.

Οι Ευρωπαίοι αποδεικνύουν ότι δεν είναι σύμμαχοι και εταίροι. Μερικοί μας θέλουν να ξεχάσουμε ότι επέβαλαν τα βρώμικα Μνημόνιά τους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτοί επιχείρησαν να γονατίσουν τους Έλληνες και τους Ελληνοκύπριους. Ήταν Μνημόνια τιμωρίας, όχι σωτηρίας. Και η ελίτ στην Αθήνα και τη Λευκωσία να σταματήσει συνέχεια να αθωώνει τους Ευρωπαίους. Η συμπεριφορά τους ξεπερνά κάθε όριο του απαράδεκτου.
Το είδαμε πρόσφατα και για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ. Οπωσδήποτε θα θέλαμε να τιμωρηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότεροι και πιο υψηλόβαθμοι Τούρκοι αξιωματούχοι για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Στην πολιτική πρέπει να εγκαταλείψουν τα διεφθαρμένα κόμματα και στο ποδόσφαιρο τους πουλημένους παράγοντες
Sunday
09/02/2020
18:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Ιγνατίου
0

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άνδρο Κυπριανού. Φωτογραφία ΚΥΠΕ

Σχόλιο GMR: Τιμωρία υπαιτίων ζητά στον επίλογο του ο Μ. Ιγνατίου και πάλι καλά (που το λέει)!

Το ποιοι με ποιους και πως, θα επιβάλλουν αυτή την τιμωρία, “μη κακά”.

Η λιποταξία της ιντελιγκέντσιας (εδώ), αφορά και τους ίδιους τους ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΑ καταγγέλλοντες.

 

 

 

Μ. Ιγνατίου, 9(;;) Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

Είναι πολύ άσχημο να σε κοροϊδεύουν τόσοι πολλοί και για τόσο μεγάλο διάστημα, μπροστά στα μάτια σου… Πόσες φορές άκουσα αυτή τη φράση από την περασμένη Κυριακή όταν δημοσιεύθηκε το κείμενό μου για τη διαφθορά του πολιτικού κόσμου της Κύπρου και τις σχετικές μικρές αναφορές για την Ελλάδα, η οποία πιάστηκε στη μέγγενη των Μνημονίων, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο:

Επειδή από τη Μεταπολίτευση και μετά κυριάρχησε στον ελληνικό πολιτικό κόσμο μία άνευ προηγουμένου διαφθορά, που σάπισε το σύστημα και μαζί του και την ίδια την Ελλάδα.

  • Οι καταγγελίες είναι πολλές, αλλά οι πολίτες, όπως και οι ηθικοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, φοβούνται. Τι νομίζετε ότι είναι η τιμή ενός ανθρώπου στην «αγορά» της μαφίας, όταν με μία καταγγελία μπορεί να ρίξει το σύστημα, που λυμαίνεται μία χώρα;

(more…)

12