ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι είναι τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση: Μία αδίστακτη γραφειοκρατική οργάνωση, η οποία αποδεικνύεται πως είναι και διεφθαρμένη… [video]
Wednesday
14/12/2022
16:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Διαφθορά Ε.Ε. Ευα Καϊλή λόμπινγκ Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR:   Από τη μια ο κος Ιγνατίου σωστά καταγγέλλει “Αντί να παραδεχθούν ότι δημιούργησαν ένα «δράκο», ενδιαφέρονται να σώσουν ένα γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο είναι αδίστακτο και δεν ενδιαφέρεται για τους λαούς της Ευρώπης. Τα παραδείγματα με τα Μνημόνια που επέβαλαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ομιλούν από μόνα τους. Φτώχευσαν δύο λαούς. Πολλοί ταλαιπωρούμαστε μέχρι και σήμερα, βυθισμένοι στην ανεργία και στα κόκκινα δάνεια.“, και από την άλλη, “Το σκάνδαλο αυτό καθ’ αυτό, αφορά μία Ελληνίδα ευρωβουλευτή, που προχώρησε στη ζωή της, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τις Βρυξέλλες, έχοντας να παρουσιάσει μία ζηλευτή πολιτική καριέρα.

Ποιά ζηλευτή καριέρα κύριε Ιγνατίου, αυτή των μνημονίων, του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας-εσχάτης προδοσίας, με τα ψέματα, τους εκβιασμούς, τις εξαγορές, την καταστολή και τα αντίποινα;;;  =======================================================================

Λόγω της ατέλειωτης αρθρογραφίας με αφορμή την επ’ αυτοφόρω διάπραξη εγκλήματος χρηματισμού της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή και άλλων εχόντων σχέση με το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, παραθέτουμε εδώ στο τέλος της ανάρτησης τους σχετικούς συνδέσμους.

_.

 

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 14 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Διαβάζοντας τα δημοσιογραφικά κείμενα και τις αναλύσεις και παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων, για τις υποθέσεις δωροδοκίας στο σαθρό σύστημα των Βρυξελλών, μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι …έπεσαν από τα σύννεφα!!!

Αυτή ήταν η πρώτη διαπίστωση… Δεν ήξεραν, δεν άκουσαν ποτέ τίποτα. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών τα έκρυβαν όλα κάτω από το χαλί.

Η δεύτερη είναι ότι οι πιο πολλοί ρίχνουν μαύρο δάκρυ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δήθεν κινδυνεύει να καταρρεύσει από το σκάνδαλο. Και λένε πως πρέπει πάση θυσία να προστατευθεί το «οικοδόμημα» της ενωμένης Ευρώπης. Το διεφθαρμένο “οικοδόμημα”.

Αντί να παραδεχθούν ότι δημιούργησαν ένα «δράκο», ενδιαφέρονται να σώσουν ένα γραφειοκρατικό σύστημα, το οποίο είναι αδίστακτο και δεν ενδιαφέρεται για τους λαούς της Ευρώπης. Τα παραδείγματα με τα Μνημόνια που επέβαλαν στην Ελλάδα και στην Κύπρο ομιλούν από μόνα τους. Φτώχευσαν δύο λαούς. Πολλοί ταλαιπωρούμαστε μέχρι και σήμερα, βυθισμένοι στην ανεργία και στα κόκκινα δάνεια.

  • Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι σοφοί ηγέτες της; Αυτοί οι πραγματικοί ηγέτες είχαν σχεδιάσει την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης. Οι σημερινοί ηγέτες είναι ανάξιοι για να συνεχίσουν το έργο των σοφών της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Έχει εξελιχθεί σε μία νεοφιλελεύθερη και καπιταλιστική οργάνωση, η οποία ξοδεύει δισεκατομμύρια σε «τρελούς» μισθούς για αξιωματούχους, ευρωβουλευτές και υπαλλήλους.

Πετάνε εκατομμύρια σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ), που είναι προσωπικά μαγαζάκια, και τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα για τους σκοπούς, που υποτίθεται ότι ιδρύθηκαν για να υπηρετούν.

Χρησιμοποιούνται περισσότερο για να εκβιάζουν τους λαούς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απαράδεκτη δράση αυτών των ΜΚΟ όταν η Ε.Ε. προσπάθησε να επιβάλει το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν στους Έλληνες της Κύπρου. Προτίμησαν να τουρκοποιήσουν ένα ευρωπαϊκό λαό, αντί να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την τουρκική λαίλαπα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Δείτε και τα σχετικά video στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΛΟΥ, Ναυτεμπορική – Το Κατάρ είχε ανοίξει τον δρόμο της διαφθοράς από το 2010: “Αγόρασέ τους”, ήταν το σύνθημα και οι ευρωβουλευτές ήταν ο στόχος…

zougla.gr Σκληρές αποκαλύψεις από πρώην συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή

hellasjournal.com – Βαρύτατη καταγγελία Μιχάλη Τρεμόπουλου κατά πατέρα Καϊλή: Ανανήψας ακροδεξιός, βασικό εργαλείο συγκάλυψης στην «παράγκα» Ψωμιάδη

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.