ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πορτοσάλτε: Ο εμβολιασμός να γίνεται με το ζόρι, στη σειρά και εμβολιασμός – Καταγγελία στο ΕΣΡ
Saturday
28/11/2020
21:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αρης Πορτοσάλτε ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 ΕΣΡ
0

Σχόλιο GMR: Αν γι’ αυτό  καλώς χρειάζεται καταγγελία, για την δεκάχρονη συστηματική υπέρ της Χρεοκρατίας δόλια παραπλάνηση, τι χρειάζεται;

Μα, Ποιός νοιάζεται;;;

._

 

 

 

 

Ανδ. Μπαρδάκης, 25 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

«Καταγγελία για ρητορική μίσους και προσβολή της αξιοπρέπειας του κοινού από δημοσιογράφο που εκτόξευε ύβρεις παροτρύνοντας ουσιαστικά παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ασθενών με τη φράση: “Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!”».Απόσπασμα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα», που προβλήθηκε στις 22.11.2020 και ώρα 10:00 στο ΣΚΑΪ.

Και τώρα που θα σου λέει ο άλλος: “Δεν κάνω εμβόλιο εγώ, μεγάλε!” Τι να τον κάνουμε αυτόν;

Με τον κάθε βλαμμένο που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; Με το ζόρι! Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!

Ο παραπάνω διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων σε εκπομπή μεγάλου καναλιού εξωτερικεύει ρητορική μίσους που στοχοποιεί όχι μόνο όποιον έχει διαφορετική γνώμη για μάσκες και εμβόλια, αλλά, ουσιαστικά, προτείνοντας με απολυτότητα κι αυταρχισμό μια πολιτική που θα παραβίαζε τα θεμελιώδη παγκόσμια δικαιώματα των ασθενών που προϋποθέτουν την προηγούμενη ενημέρωση/συναίνεση του ασθενή πριν απ΄οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα τους.

(more…)