ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καθαίρεση ή δολοφονία του Ντόναλντ Τράμπ; Τα έβαλε με τους Ρότσιλντ!!!!
Monday
17/12/2018
22:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Rand Clifford
0

Σχόλιο G-M-R:    Αφιερώνεται εξαιρετικά σε κο Βαρουφάκη και κα Σακοράφα, σε κο Βιλιάρδο, σε κάθε “αντιμνημονιακό” που λοιδορεί την εφαρμογή Εθνικού Νομίσματος. Αφιερώνεται εξαιρετικά σε όλους τους Εισαγγελείς της Πατρίδας.

Θυμίζουμε τον ΧΙΛΙΟΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, κυβερνώντων, βουλευτών, αστυνομικών, συμβολαιογράφων, δικαστικών, δημοσίων υπαλλήλων.

Θυμίζουμε το άρθρο 120Σ.

 

 

Rand Clifford , 17 Δεκ. 2018


Τρομερό προφητικό άρθρο-«μήνυμα» προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ, αποστέλλει ο γνωστός για την ακτιβιστική του δημοσιογραφία Rand Clifford, με το οποίο ομιλεί περί εισόδου του Αμερικανού προέδρου «στην ζώνη του Λυκόφωτος», με τρομερές για τον ίδιο συνέπειες.

Ο λόγος αφορά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Τραμπ με την οικογένεια Rothschild, η οποία ελέγχει την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, κάτι που επιχείρησαν όμως στο παρελθόν και άλλοι πρόεδροι, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν με άγριο τρόπο.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα τονίζει ότι «όλοι οι δολοφονημένοι Αμερικανοί πρόεδροι ασχολήθηκαν επισταμένα με την πληγή του χρέους της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ που ανήκει βέβαια στους Rothschild.

(more…)