ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ουαί υμίν υποκριτές…
Monday
17/02/2020
18:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μάκης Γιομπαζολιάς
0

 

Το ακόλουθο σχόλιο της G-M-R εστάλη με email στην δνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου της Slpress όπως αυτή προκύπτει από το σχετικό link περί επικοινωνίας με την ιστοσελίδα.

 

Σχόλιο GMR:   Θεωρούμε, πώς η αρθρογραφία του slpress κινείται στις (συνήθως) καλές πλευρές επισημάνσεων/άρθρων της, με τεκμηριωμένο, ορθό, ευπρεπή λόγο, αν και κατά την γνώμη μας, αυτή η αρθρογραφία δεν διερευνά τα βαθιά νερά (τις έμμεσες ή και βασικές αιτίες αλλά μαζί και τις υπαιτιότητες) της ως “κανονικότητα” πλέον συνεχιζομένης Μνημονιακής Κατοχής, δεν τίθεται δηλαδή, θέμα δημοσιογραφικής διερεύνησης περί συμβατότητας ή μή συμβατότητας, αυτής της “κανονικότητας”, με το Σύνταγμα, με τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό.
Μερικές φορές, η αρθρογραφία στο slpress φθάνει σε υψηλότατα επίπεδα υπενθύμισης πατριωτικών ΑΞΙΩΝ, με πολύ χαρακτηριστικά τα άρθρα-προτάσεις για δημοκρατικό πατριωτισμό και αντίσταση
(1), των Λ. Αξελού και Λ. Βάσση, άρθρα που “ατυχώς” (ποιητική αδεία το “ατυχώς”), δεν βρήκαν την πραγμάτωση τους κατά της Χρεοκρατίας, κατά της Μνημονιακής Κατοχής.
Από τις παραπάνω όμως διαπιστώσεις μας (για τις οποίες καλοδεχούμενη κάθε κριτική), μέχρι τούτο εδώ το σημερινό αναρτημένο άρθρο του κου Μ. Γιομπατζολιά (ενεργού μέλους του ΓΝΩΣΤΟΥ Ομίλου Ακτίδα), πιστού στις απόψεις του
(2), νομίζουμε πως δημιουργείται μεγάλη διαφορά δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Εμφανίζεται πλέον (με αυτό το άρθρο του Μ.Γ.) υπέρβαση κάθε ΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ακόμα κι αν κάνουμε το δημοσιογραφικό (και όχι κομματικό) άρθρο δεκτό ως καθαρά ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ.
Εκτός και αν η ανεξαρτησία της ιστοσελίδας slpress, προϋποθέτει πως αναρτά οτιδήποτε λαμβάνει προς ανάρτηση, πράγμα καθόλου μεμπτό υπό όρους ίσης μεταχείρισης .

Αν είναι έτσι, σας διαβιβάζουμε προς ανάρτηση κύριε Λυγερέ, την εδώ επιστολή-δημόσια πρότασή μας προς Υμάς, προς τους Αρθρογράφους σας, προς κάθε Πατριώτη που δεν ζητά αντάλλαγμα για την πατριωσύνη του.

Εντός της πρότασής μας/δείγμα ΛΟΓΟΥ αλλά και ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, περιλαμβάνονται τα οικονομικοδικαιϊκά, γεωπολιτικά και λοιπά τεκμήρια ΚΑΙ για την προκλητικότητα/εγκληματικότητα του άρθρου κου Μ.Γ. (δόλια, κομματικά προερχόμενη, δημοσιογραφική παραπλάνηση) ΚΑΙ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ που ταυτόχρονα, υποστηρίζει/καταγγέλλει/τελικά εξυμνεί ως μόνη λύση ο κος Μάκης Γιομπατζολιάς/ΑΚΤΙΔΑ.

(1)…πρέπει «να λογαριάσουμε κατά πού προχωρούμε», με απόλυτη συνείδηση πως το μέγα δίλημμά μας “Ανεξαρτησία ή Υποτέλεια” δεν αφήνει κανένα περιθώριο επαμφοτερισμού ή ενδιάμεσης διαφυγής μας!”, από: Η “διαχειριστική υποτέλεια” – Μετα-Δεξιά και μετα-Αριστερά, Βάσσης Λαοκράτης, 14 Φεβρουαρίου 2020
(2)Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Που με δημόσιο έλλειμμα κοντά στο 16% και χρεοκοπημένη χώρα προτίμησε την επώδυνη οδό των μνημονίων στήριξης της από ευρωεταίρους και ΔΝΤ αντί της επανάστασης εναντίον όλων χωρίς οικονομική και εθνική δύναμη. Έκανε την μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή και τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Αλλά δεν άντεξε.”Από το άρθρο του Μ.Γ.”ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ“.

 

 

 

 

Μάκης Γιομπαζολιάς, 17 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Και για να πάψει κάποια στιγμή αυτή η ακατάσχετη πολιτική μπουρδολογία. Που οι μεν λένε, ότι τα μνημόνια έφεραν την κρίση. Οι δε λένε, ότι έσωσαν την χώρα και την οικονομία από την καταστροφή των προηγούμενων. Οι άλλοι λένε, ότι μας έβγαλαν από τα μνημόνια, που μας είχαν βάλει οι προηγούμενοι. Και οι παρα-άλλοι λένε, ότι βελτιώνουν τους οικονομικούς δείκτες της χώρας, που είχαν καταβαραθρώσει οι προηγούμενοι.

Περισσεύει η υποκρισία όλων. Τα ψέματα τους. Και τα πολιτικάντικα τερτίπια τους. Η αλήθεια είναι, ότι τα Μνημόνια τα έφερε η πολύπλευρη κρίση ενός σπάταλου, αντιπαραγωγικού και ανερμάτιστου κράτους-μπάχαλο. Μιας δράκας κρατικοδίαιτων και κομπραδόρων επιχειρηματιών της αρπαχτής. Ενός άρρωστου τραπεζικού συστήματος, που πουλούσε αφειδώς αέρα κοπανιστό. Και μιας κοινωνίας παρασυρμένης σε άμετρο καταναλωτισμό και κούφιο διεκδικητισμό, με πνευματικούς ταγούς κατώτερους των περιστάσεων.

Η αλήθεια είναι, ότι την δημόσια οικονομία κατέστρεψαν και την κοινωνία φτωχοποίησαν όλοι όσοι κυβέρνησαν στρεβλά και όλοι όσοι αντιπολιτεύθηκαν επίσης στρεβλά. Ακόμη και εκείνοι που δεν είχαν κυβερνήσει αλλά διεκδικούσαν τα πάντα από τα δανεικά του κράτους. Και αποδείχθηκαν ίδιοι με τους άλλους, όταν κυβέρνησαν.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr