ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης
Wednesday
27/09/2023
12:20 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δημ. Ελέας Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Πώς δημιουργήθηκε το “πολιτικό φαινόμενο” Στέφανος Κασσελάκης(*);

Με σπρώξιμο, με σπρώξιμο.-(τελεία και παύλα και χωρίς να χρειάζεται παραπέρα εξήγηση).

Μα εδώ, το άρθρο “Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης”, δεν έχει καν ερωτηματικό.

Και γιατί να έχει ερωτηματικό, δεν χρειάζεται, αφού πρόκειται για εξοργιστικά προκλητικό ΣΠΡΩΞΙΜΟ.

Θα μπορούσε ο Κασσελάκης (μήπως, λέμε, θα’ πρεπε κιόλας;;;) να τοποθετηθεί επί των εδώ[1] ζητημάτων ;

Μα και γιατί να τοποθετηθεί;

Ποιός, εξ’ άλλου, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να ασχοληθεί με αυτά;

Τελικά, μετά τα αηδιαστικά και εξαπατητικά αντιμνημονιακά, στο βάθος καιροσκοπικά, φρούτα (μερικά εξ αυτών, ανεξαρτήτως παλιοχαρακτήρα, προσέφεραν ως ένα σημείο αντιμνημονιακή τεκμηρίωση), νέος Τιμωρός των Ηλιθίων[2] (Π. Καμμένος, Α. Τσίπρας, Κ. Χρυσόγονος, Γ. Κατρούγκαλος, κλπ, κλπ), σε συσκευασία εξωτικού φρούτου, σπρώχνεται, σπρώχνεται, σπρώχνεται…

Υστερόγραφο:

Όσον αφορά την συνυποψήφια για την προεδρία του Σύριζα κα Ε. Αχτσιόγλου:

Το εν μέσω μνημονιακής προδοσίας πολιτικό ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ[3] ΤΟΥ Γ. Κατρούγκαλου ο οποίος, “Την περίοδο των μνημονίων άσκησε δριμεία κριτική επί των σχετικών πολιτικών, με επιστημονική αρθρογραφία [9] [10] [11], με άσκηση ενδίκων μέσων στα εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια,[12] αλλά και συμμετοχή στον «αγώνα των πλατειών».[13]el.wikipedia.org/Γιώργος Κατρούγκαλος ΑΛΛΑΕγώ είμαι κομμουνιστής (και ακόμα γελούν και οι πέτρες[4])” ΚΑΙ ΤΗΣ εθνικής προδοσίας του τρίτου μνημονίου επάνω στο πτώμα του δημοψηφίσματος του 2015[5] και el.wikipedia.org/Ελληνικό δημοψήφισμα του 2015, διαθέτει ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ[6].

(*)Γουστάρει” ο ευειδής κατ’ όψη πλην δυσειδής κατά την εξωτερίκευση του εσώτερου εγώ του, άνθρωπος!

Αυτή είναι όλη κι όλη η φιλοσοφία του, άλλο ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ (σιγά-σιγά βγάζει κι άλλα, «Κρατίδιο» για τον κ. Κασσελάκη το κατοχικό καθεστώς του τουρκικού Αττίλα: Απαράδεκτη και επικίνδυνη ρηχότητα για ένα σοβαρό εθνικό θέμα)! που μάλλον ΔΕΝ συνιστούν ασχετοσύνη, ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ με τις άνευ αντίδρασης, κυβερνητικές ενέργειες Ελλάδας-Κύπρου, για ΔΔΟ όπου αυτή η Δ-Δ Ομοσπονδία, θα συναποτελείται από την ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗ στο εξής Κυπριακή Δημοκρατία, που θα ονομασθεί ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ για να μας ελθει πιο εύπεπτη η εθνική προδοσία και το Ψευδοκράτος που θα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ σε ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ για λόγους “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ” και ικανοποίησης και του Ερντογάν που θελει δύο κράτη. Δήθεν όπως τα κρατίδια Γερμανίας, Αυστρίας σχετικό το [Ερ: Ακούμε από την Άγκυρα και από τον κ. Τατάρ ότι η ομοσπονδία έχει πεθάνει, πέθανε στο Κραν Μοντανά. Νομίζετε ότι είναι εφικτό να σπρώξουμε το κυπριακό πίσω στις ράγες της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αυτήν τη στιγμή; Απ: Νομίζω ότι ξεκάθαρα υπάρχει μια σταθερή δημόσια θέση από τον κ. Τατάρ ότι η προτίμησή του είναι η λύση δύο κρατών.] και [ Λιγότερο από 24 ώρες πριν από τη συνέντευξη του Βρετανού Υπάτου Αρμοστή, ο Αβέρωφ Νεοφύτου υπέβαλλε ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου την άποψη ότι οι Τούρκοι δεν θα θέσουν ευθέως τη συνομοσπονδία στην Πενταμερή αλλά θέμα πολιτικής ισότητας, αφήνοντας να νοηθεί ότι θα ήταν δυνατό να μην υπάρξει αλλαγή βάσης των συνομιλιών. Η απάντηση στον κ. Α. Νεοφύτου δόθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο, ο οποίος υποστήριξε ότι η ερμηνεία που δίνουν οι Τούρκοι στην πολιτική ισότητα είναι τέτοια, που οδηγεί σε συνομοσπονδία. Τι λέει, λοιπόν, ο Βρετανός Πρέσβης; Τονίζει τα εξής: «Ένας τρόπος για να γίνει, λένε αυτοί, είναι με το να έχουμε δύο χωριστά και ίσα κράτη. Όμως αυτό βεβαίως είναι απόλυτα εφικτό να επιτευχθεί μέσα σε μια ομοσπονδία. Πιστεύω ότι αν καταστεί εφικτό να βρεθεί μια ομοσπονδιακή φόρμουλα, όπου οι δύο κοινότητες πραγματικά μοιράζονται την εξουσία ως ίσες». Επισημαίνει, δηλαδή, να βρούμε, μέσα από την πολιτική ισότητα, μια φόρμουλα συνομοσπονδιακή, που θα την ονομάσουμε ομοσπονδιακή. Και διευκρινίζει ότι αυτό είναι εφικτό.], από Πολιτική ισότητα: Το εργαλείο για το πάντρεμα συνομοσπονδίας και ομοσπονδίας )!

Φανταστείτε πως θα εκφράζεται και σε πιο στενό κύκλο.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ο άνθρωπος, (που, της γενιάς των Εγωκεντρικών ομοιάζει ή γέννημα-θρέμμα είναι Οι “Τέσσερις Καβαλάρηδες”, η woke κουλτούρα, τα ΜΜΕ και το κοπάδι…), που ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ κιόλας (για) να διορίζει την ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!)

Και τι “ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ” για Οικογενειάρχης με την άδειά σας και ακόμα γονέας 1 ή γονέας 2, κυρίες και κύριοι Εισαγγελείς και Δικαστές, σεβαστοί Πρόεδρε και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. (Οργή δικαστών και εισαγγελέων για τις αναφορές Κασσελάκη περί «ξεδοντιάσματος του συστήματος»)

————————–

Παραπομπές :

[1] — ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”

[2] — greek-market-research.com/clink/οι τιμωροί των ηλιθίων επελαύνουν/

[3] Εφη Αχτσιόγλου: Το alter ego του Γιώργου Κατρούγκαλου, υπουργός Εργασίας

[4] Κατρούγκαλος, ένας ναρκισσευόμενος δανδής

[5] Ελληνικό δημοψήφισμα 2015

[6] Αχτσιόγλου-φυσικά-και-μπορώ-να-κερδίσω-τον-μητσοτάκη-αναμφίβολο-το-επικοινωνιακό-χάρισμα-του-κασελάκη

 

 

_.

 

 

 

 

 

 

 

Δημ. Ελέας, 19 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τον αέρα της Αμερικής και του Αμερικανού. Στο ελληνικό φαντασιακό ακόμη παίζει ρόλο, αυτό που έλεγαν για χρόνια στην Ελλάδα “έρχεται ο θείος από την Αμερική” και το, “η θεία από το Σικάγο”. Και το φαντασιακό δεν έχει αστυνομία μνήμης, όπως έχει η “Αριστερά της ήττας”, λόγω των ατελείωτων συντροφικών μαχαιρωμάτων και υπονομεύσεων.

Ο Κασσελάκης είναι ένα φαινόμενο εν εξελίξει, με θετικό πρόσημο πολιτικής ισχύος. Σε μία εποχή μεταπολιτικής και μεταλήθειας, δείχνει πως η πολιτική και η αλήθεια έχουν ακόμα αξία. Εκπέμπει αισιοδοξία και ελπίδα σε μία κοινωνία που έχει απογοητευτεί από την οικονομική, πολιτική και πνευματική ελίτ. Στην αρχή της εμφάνισής του όλοι παραμιλούσαν: Ποιος είναι ο Κασσελάκης; Όχι όμως και η Ομογένεια που τον ήξερε.

Από την έκπληξη και την αμηχανία μέσα στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην αυτόματη αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας – μια αποδοχή χωρίς προηγούμενο – και, δειλά-δειλά, στην αποδοχή από σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Τσίπρας, Θεoδώρα Τζάκρη, Πέτρος Παππάς, Ελένη Αυλωνίτου), μεσολάβησαν, μόλις λίγες ημέρες.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Εμείς οι Έλληνες απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας
Wednesday
12/08/2020
23:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Ελέας ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: “Η κατάλληλη πολιτική ηγεσία θα πολλαπλασιάσει θετικά και την στρατιωτική ισχύ της Ελλάδας. Και σε ένα θερμό επεισόδιο, πολεμική σύρραξη, ή και πάνω στο τραπέζι του διαλόγου ακόμη, η στρατιωτική ισχύς θα είναι πάντα ο Νο1 καταλύτης.”

– Ποιά και Πώς, αυτή η “κατάλληλη πολιτική ηγεσία”;

– Καλού κακού, δεν ξέρεις πως γυρίζουν τα πράγματα, υπενθυμίζουμε την εδώ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, επιστολή/στάση μας, προς τον σεβαστό κο Γιάγκο Ανδρεάδη.

 

 

Δημήτρης Ελέας, 12 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε πρόβλημα με το σύγχρονο πολιτικό σύστημα που κυβερνάει την Τουρκία, που έχει μετεξελιχθεί σταδιακά σε “μια εκλεγμένη δικτατορία” και ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε “έναν εκλεγμένο δικτάτορα” με τρέλα μεγαλείου. Η Τουρκία ταυτόχρονα είναι η τοπική υπερδύναμη σε όλα τα επίπεδα: πληθυσμιακό, οικονομικό και στρατιωτικό.

Τι δείχνει όμως η τουρκική επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας; Γιατί η τουρκική στρατηγική είναι μπουκωμένη με καθαρές απειλές για τα νησιά του Αιγαίου, το Καστελλόριζο και τη Δυτική Θράκη; Γιατί οι Τούρκοι συμπεριφέρονται σαν να θέλουν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο; Ένα επεισόδιο, το οποίο, αν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, θα οδηγήσει σε πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα.

Ήδη, την ώρα ακόμη που διαβάζετε το άρθρο αυτό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ένας κλιμακούμενος πόλεμος με λέξεις, απειλές («θα κολυμπήσετε έως τη Σικελία»), δηλώσεις, Casus Belli (συνιστά η πιθανή απόφαση της Αθήνας για επέκταση από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια), το Oruc Reis, πολεμικές ιαχές και αμέτρητες παραβιάσεις. Αν η Τουρκία προβεί σε θερμό επεισόδιο, προκύπτει αμέσως το ερώτημα: Τι είναι πιθανό να πράξει η ίδια μετά ή κατά τη διάρκεια ενός θερμού επεισοδίου; Και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ένα θερμό επεισόδιο μπορεί να ξεκινήσει από ένα ατύχημα ή και από μια προβοκάτσια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr