ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εμείς οι Έλληνες απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας
Wednesday
12/08/2020
23:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Ελέας ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: “Η κατάλληλη πολιτική ηγεσία θα πολλαπλασιάσει θετικά και την στρατιωτική ισχύ της Ελλάδας. Και σε ένα θερμό επεισόδιο, πολεμική σύρραξη, ή και πάνω στο τραπέζι του διαλόγου ακόμη, η στρατιωτική ισχύς θα είναι πάντα ο Νο1 καταλύτης.”

– Ποιά και Πώς, αυτή η “κατάλληλη πολιτική ηγεσία”;

– Καλού κακού, δεν ξέρεις πως γυρίζουν τα πράγματα, υπενθυμίζουμε την εδώ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, επιστολή/στάση μας, προς τον σεβαστό κο Γιάγκο Ανδρεάδη.

 

 

Δημήτρης Ελέας, 12 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε πρόβλημα με το σύγχρονο πολιτικό σύστημα που κυβερνάει την Τουρκία, που έχει μετεξελιχθεί σταδιακά σε “μια εκλεγμένη δικτατορία” και ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε “έναν εκλεγμένο δικτάτορα” με τρέλα μεγαλείου. Η Τουρκία ταυτόχρονα είναι η τοπική υπερδύναμη σε όλα τα επίπεδα: πληθυσμιακό, οικονομικό και στρατιωτικό.

Τι δείχνει όμως η τουρκική επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας; Γιατί η τουρκική στρατηγική είναι μπουκωμένη με καθαρές απειλές για τα νησιά του Αιγαίου, το Καστελλόριζο και τη Δυτική Θράκη; Γιατί οι Τούρκοι συμπεριφέρονται σαν να θέλουν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο; Ένα επεισόδιο, το οποίο, αν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, θα οδηγήσει σε πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα.

Ήδη, την ώρα ακόμη που διαβάζετε το άρθρο αυτό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ένας κλιμακούμενος πόλεμος με λέξεις, απειλές («θα κολυμπήσετε έως τη Σικελία»), δηλώσεις, Casus Belli (συνιστά η πιθανή απόφαση της Αθήνας για επέκταση από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια), το Oruc Reis, πολεμικές ιαχές και αμέτρητες παραβιάσεις. Αν η Τουρκία προβεί σε θερμό επεισόδιο, προκύπτει αμέσως το ερώτημα: Τι είναι πιθανό να πράξει η ίδια μετά ή κατά τη διάρκεια ενός θερμού επεισοδίου; Και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ένα θερμό επεισόδιο μπορεί να ξεκινήσει από ένα ατύχημα ή και από μια προβοκάτσια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.