ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η επιστολή παραίτησης της Μυρσίνης Λοΐζου: Η ανθρωποφαγία, όπως κι ο φασισμός, δεν θα περάσει
Saturday
23/03/2019
12:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μυρσίνη Λοίζου
0

Σχόλιο G-M-R :   Η απλή απατεώνισσα κλήθηκε να στηρίξει την εγκληματική μνημονιακή ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Και όμως, το λυπηρό θα είναι αν μεγαλύτερη εντύπωση (οργή) προκαλεί μια απλή απατεώνισσα, από μια εγκληματική ΣΥΜΜΟΡΙΑ (…η απατεώνισσα “εξέθεσε” την Συμμορία;;;).

Βέβαια για ΟΛΟΥΣ τους πολιτευόμενους, αυτά αποτελούν τροφή διαρκώς προεκλογικών τηλεοπτικών αψιμαχιών (ενδεικτικά ΕΔΩ).


 

 

Μυρσίνη Λοίζου, 23 Μαρ. 2019

 

 

«Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή»

 

Παραιτήθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν δημοσιεύματα για τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου στην επιστολή παραίτησής της κάνει λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν».

Αναφερόμενη ειδικά στο θέμα με τη σύνταξη της μητέρα της σημειώνει: «Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες. Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω».

(more…)