ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κάλυψη από κυβέρνηση σε Μπογδάνο για τη συμμετοχή στην ίδια συγκέντρωση με Κασιδιάρη
Saturday
18/07/2020
18:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βίκυ Σαμαρά Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Στο πίσω μέρος του μυαλού των κυβερνώντων, (ιδιαίτερα των εξαρτημένων από τον ξένο παράγοντα), κατακάθεται εν πλήρει λειτουργία, η δολοφονική υπονόμευση τυχόν λαϊκού ξεσηκωμού.

Ποιος είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος τέτοιας υπονόμευσης;

Ασφαλώς, τόσο η ακροδεξιά, όσο και η ακροαριστερή προβοκάτσια.

Ποιοί διασυνδέονται, με το να διάκεινται φιλικά ως με το να έχουν συντεταγμένες η χαλαρότερες πολιτικές σχέσεις, με αυτές τις προβοκάτσιες(*);

Κατά την γνώμη μας, όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (το μικροδιάστημα συγκυβέρνησης της κυβέρνησης Τζανετάκη με συμμετοχή του ΚΚΕ, απλά ανέδειξε την Δικαιϊκή ανωριμότητα ως περιφρόνηση εκ μέρους του ΚΚΕ, όχι όμως σχέση του με την προβοκάτσια, το αντίθετο. Σήμερα και από το 2013 με τις δηλώσεις Παπαρήγα και ακολούθως Κουτσούμπα, περί καταστροφής αν έρθει το εθνικό νόμισμα, το ΚΚΕ προβοκάρει φορώντας γραβάτα).

(*) το αν η προβοκάτσια εμπλέκει (με υποδειγματική ιδεολογικοπρακτική συνέπεια) ναζιστοφασιστικές ιδεολογίες, ή αναρχικές ή κομμουνιστικές ιδεολογίες (με μαλακία στον εγκέφαλο ή με άλλες ανωμαλίες που δεν συνιστούν ελαφρυντικό) , αυτά αφορούν το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ περιλαμβανομένων των μεταξύ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ δοσοληψιών.

._

 

 

 

 

Βίκυ Σαμαρά, 16 Ιουλίου 2020

 

 

 

 

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην ίδια συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας κατά των προσφύγων με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις και για το θέμα εκλήθη να τοποθετηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος κάλυψε πλήρως το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο κ.Πέτσας καταρχάς υποστήριξε ότι υπήρξαν χθες δύο εκδηλώσεις (υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατά των προσφύγων και ταυτόχρονα αντιφασιστική συγκέντρωση) και σχολίασε: «Ποια ήταν η αντιδιαδήλωση το αφήνω σε εσάς σας να το κρίνετε» προσθέτοντας: «Από εκεί και πέρα καθένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μία εκδήλωση διαμαρτυρίας, εάν το επιθυμεί, όπως κάθε πολίτης».

Με τον τρόπο αυτό κάλυψε πλήρως τον βουλευτή και έδωσε το «πράσινο φως» και σε άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Στο κυβερνητικό επιτελείο θεωρούν προφανώς ότι το κοινό αυτό δεν πρέπει να το εκχωρήσει η ΝΔ στα κόμματα της άκρας δεξιάς και στο πλαίσιο αυτό γίνεται ανεκτό βουλευτές να απευθύνονται στο συγκεκριμένο ακροατήριο.

Ταυτόχρονα βέβαια η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει την πολιτική της όσον αφορά στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, με τη δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών και τη μεταφορά προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα, πολιτική η οποία συναντά και αντιδράσεις εκ δεξιών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr