ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι συμβαίνει τώρα στον τόπο
Saturday
09/03/2019
05:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Πέτρος Αργυρίου
0

Σχόλιο G-M-R :   Συμφωνούμε κ. Πέτρο Αργυρίου, η κομματοκρατία είναι το πρόβλημα, εμποδίζει ακόμα και το αντιμνημονιακό μέτωπο.

Ιδού (εδώ επιδεχόμενη βελτιώσεις) πρόταση για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και όχι κομματοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο.

Αναμένουμε την απάντηση σας, την οποία και θα δημοσιεύσουμε.


 

 

Πέτρος Αργυρίου, 8 Μαρ. 2019

 

 

Για να δούμε τι συμβαίνει σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου που κυβερνιέται αποκλειστικά από την ασχήμια.

Α)  Η Εφημερίδα των Συντακτών παλεύει για τα δίκια των Συριζαίων. Αλήθεια. Μετά τον ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση δύο ακόμη Πασόκων, η ΕΦΣΥΝ κατάλαβε που το πάει το πράγμα ο Αλέξης και χτυπάει τρίτους μπας και συμμορφωθεί ο Αλέξης κι απομείνει κάτι από Σύριζα στον Σύριζα. Έτσι έβαλε στο στόχαστρο τους Πολάκη και Μπίστη. Φυσικά ο πολιτικός οδοστρωτήρας που λέγεται Τσίπρας δεν χαμπαριάζει. Ο ακραίος πολιτικός του τυχοδιωκτισμός του τον έχει οδηγήσει ξανά και ξανά στο να χρησιμοποιήσει και να πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες πλείστους πολιτικούς άντρες και γυναίκες. Σε ότι απέμεινε από ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΦΣΥΝ θα κολλήσει; Ο τωρινός του στόχος είναι να εξαφανίσει ότι απέμεινε από το κάποτε γωνιακό μαγαζί που λεγόταν ΠΑΣΟΚ και τα πελατάκια του και να μονοπωλήσει στον πολιτικό χώρο που κάποτε όριζε και διαμόρφωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.Ακόμη κι η Αυγή το έχει καταλάβει αυτό.

Β)  Μιλώντας για Πολάκη, ο υπουργός Υγείας έδωσε παστίλιες για τον πόνο των φαρμακευτικών κι αφού πέρασε κι αυτός τον έρπη του, ενέδωσε στον εκβιασμό των πολυεθνικών και προχώρησε σε νέα τιμολογιακή πολιτική. Προσπάθησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες αλλά οι πολυεθνικές δείχνουν ευχαριστημένες και αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Κερδίζουμε συντρόφια που θα καθαρίζατε τις σκανδαλάρες του ΚΕΕΛΠΝΟ και της NOVARTIS. Όλα για τα μάτια του κόσμου.

Γ)  Το πόρισμα για το Μάτι είναι συγκλονιστικό. Παντελής έλλειψη συντονισμού και προκλητική αδιαφορία από τους αρμόδιους φορείς. Ένα τυχαίο καφενείο θα τα κατάφερνε καλύτερα. Υπήρξαν τηλεφωνικές απαντήσεις σε απεγνωσμένες εκκλήσεις του στυλ «ναι καίγεστε ζωντανοί αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο έχει πιάσει φωτιά για αυτό μην σπάτε μπάλες» που ξεγυμνώνουν το τέρας της κομματοκρατίας που δημιούργησε ένα δημόσιο όχι μόνο δαπανηρό αλλά βλαπτικό, τοξικό για τον πολίτη. 100 νεκροί ζητούν δικαίωση: Ήταν δίκιο, έγινε Μάτι.

Δ)  Στα πλαίσια μιας πανευρωπαϊκής εκστρατείας φίμωσης και λογοκρισίας ενόψει των τρομακτικών για το ευρωσύστημα ευρωεκλογών, το ελληνικό κομματοκυνοβούλιο πέρασε στη ζούλα νομοσχέδιο που και καλά θα μας προστατεύσει από τα Fake News. Δεν μας είπε το πώς και ποιος θα προστατέψει από αυτά. Φαντάζομαι κάποια από τα εκατοντάδες συριζοτρολλς που οργιάζουν στο διαδίκτυο. (Ενδεικτικά εδώ).

Ε)  Έχουμε να δούμε τόση δημοκρατία από τη χούντα. Το υπουργείο προστασίας του πολίτη έχει μετατραπεί σε υπουργείο προστασίας των πολιτικών και υπουργείο μονομερούς τήρησης της συμφωνίας των Πρεσπών. Το δίδυμο Γεροβασίλη Παπακώστα εφαρμόζουν με περηφάνια το δόγμα των «προληπτικών προσαγωγών» που παραβιάζει κατάφορα κάθε έννοια της έστω νοητής δημοκρατίας, των δικαιωμάτων και της ατομικής του πολίτη.

Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχουμε πολίτες. Πολίτες της χώρας είναι μόνο οι ελίτ και το πολιτικό τους προσωπικό απ’ όλους τους χώρους. Οι υπόλοιποι είμαστε υπήκοοι. Είμαστε οι εκατό νεκροί στο Μάτι. Και κάθε μέρα πεθαίνουμε όλο και περισσότεροι από τον Μινώταυρο της κομματοκρατίας.

Πέτρος Αργυρίου, agriazwablogspot.com, 8/3/2019

Πηγή: agriazwa.blogspot

 

Αγαπημένε Γονέα 1 και 2
Saturday
02/03/2019
23:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Πέτρος Αργυρίου
0

Σχόλιο G-M-R :  Προσοχή-Προσοχή σας μιλάει ο διαδικτυακός σταθμός Ελεύθερη Ελλάδα. Ο Αντι-προσωπευτικός “τι κι αν είναι Κατοχικός” Κοινοβουλευτισμός και Ευρωκοινοβουλευτισμός με όλες του τις κομματικές δυνάμεις, θέλει εσάς και τα παιδιά σας, αντικείμενα των πιο εκμεταλλευτικών και ανώμαλων ορέξεων, της Παγκοσμιοποίησης. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

 

 

Πέτρος Αργυρίου, 2 Μαρ 2019

 

Εδώ και μερικές μέρες το Γαλλικό κοινοβούλιο ψήφισε προσχέδιο για να αντικατασταθούν σε φόρμες του εκπαιδευτικού συστήματος οι όροι πατέρας και μητέρα από τους όρους Γονέας 1 και Γονέας 2 προς …
αποφυγήν διακρίσεων εις βάρος γονέων της λεγόμενης LGBTQ κοινότητας, μιας φαντασιακής κατασκευής της νεωτερικότητας καθώς ελάχιστα κοινά έχουν μεταξύ τους τα τμήματα που την απαρτίζουν πέρα από την απόκλιση από την αποκλειστική ετεροφυλοφιλία. Εξού, από εδώ και στο εξής θα αναφέρομαι σε αυτό το κατασκεύασμα με τον όρο ΜΑΕ (Μη Αποκλειστικά Ετεροφυλόφιλοι).
Αν αυτό το περιστατικό ήταν το μοναδικό, θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει ως ζήτημα καθαρά γραφειοκρατικό και τυπολατρικό.
Δεν είναι όμως.
Οι μηδενιστές της παγκοσμιοποίησης πέρα από την επίθεση τους στην ιστορία, εξαπολύουν εδώ και καιρό επίθεση και στη βιολογία. Με πρόσχημα την καταπολέμηση των διακρίσεων, καταργούν την διακριτική ικανότητα των ατόμων και των πληθυσμών και επιδιώκουν τη δημιουργία μιας άφυλης κοινωνίας.
Οι πρακτικές τους είναι γνωστές και παλιές: Εργαλειοποιούν κάθε λογής μειονότητα για να επιτεθούν στις πλειονότητες.

(more…)