ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΧΘΡΟΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Tuesday
30/04/2024
20:43 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Parapolitika_gr ΗΧΗΤΙΚΑ
0

_.

 

 

Parapolitika-Radio, 30 Απριλίου 2024

 

 

 

Μία ενδελεχή ανάλυση για την παγκοσμιοποίηση και την Ορθοδοξία, ακούσαμε το βράδυ της Δευτέρας 29ης Απρ.2024 στην εκπομπή “Ο Εξαρχείων” στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1FM

Ακούστε το ηχητικό της εκπομπής (που επιμεληθήκαμε αφαιρώντας τα ενδιάμεσα μουσικά διαλλείματα, από τον ακόλουθο σύνδεσμο. (κάνετε copy τον σύνδεσμο και μετά paste στον browser που διαθέτετε)

Το κάναμε με αυτό τον τρόπο έως να βρούμε σωστή λύση

όπου μία που βρέθηκε ήταν να μπεί ο σύνδεσμος μέσα σε παρενθέσεις, έτσι με κλικ επάνω του ανοίγει σε νέα σελίδα στον browser σας.

(https://audio.com/g-m-r/audio/exarxeiwn-29apr2024-05)

 

 

 

 

Η ταυτότητα της “σύγχρονης” Ελληνικής Πολιτείας,  για όσους διατηρούν ακόμα αυταπάτες.
Thursday
06/07/2023
20:49 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Parapolitika_gr Εθνική Ανεξαρτησία Εθνική Κυριαρχία ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αναρτούμε μία εκπομπή από το ραδιόφωνο των Παραπολικών και την εκπομπή “Ο Εξαρχείων” της 5ης Ιουλίου 2023. Είναι ένα μοιρολόϊ για την Ελλάδα όπου μέσα από αυτό μπορεί ο ακροατής να ενημερωθεί για την ταυτότητα της “σύγχρονης” Ελληνικής Πολιτείας, και έτσι να αμβλυνθούν ή και εκμηδενιστούν οι όσες άλλες διαφορετικού τύπου (για όσους ακόμα διατηρούν τέτοιες) αυταπάτες.

Μία κατάσταση που ούτε σήμερα λέει να αλλάξει με τις συνέπειες όλων αυτών να συνεχίζονται και μεγεθύνονται σε όλη την καθημερινότητα του μέσου πολίτη.

Ολόκληρη η εκπομπή συνιστάται για ακρόαση αλλά εμείς θα αναφέρουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα ως παρακίνηση για την ακρόαση όλης της εκπομπής.

 

Τζορτζ Χόρτον (George Horton), για τους Έλληνες πολιτικούς:

Ο Αμερικανός διπλωμάτης Τζορτζ Χόρτον (George Horton), εις την γνωστήν ιστορικήν μαρτυρίαν δια την Μικρασιατικήν Καταστροφήν, εις απόρρητον εκθεσίν του, είχε γράψει: «Είναι απίστευτον, ότι ο Έλλην πολιτικός είναι ικανός να προχωρήση ακόμη και εις θυσίαν της χώρας του και πολλών ανθρωπίνων ζωών, αρκεί να διατηρήση το κόμμα του εις την εξουσίαν έστω και δι’ ολίγας ημέρας».

 

John Robert Fowles

Τζων Φωλς, Άγγλος μυθιστοριογράφος, που είχε επισκεφτεί την Ελλάδα, ανέφερε: “Οι Έλληνες είναι ένας εργατικός λαός με πρωτότυπη φαντασία, ένας υπέροχος λαός, που όμως αντιμετωπίζει ένα στρατό κατοχής συνεχώς, το ίδιο του το κράτος και τους ίδιους τους πολιτικούς του.

 

 

 

 

 

 

parapolitika901, 5 Ιουλίου 2023

 

 

parapolitika901/ο-εξαρχειων-05-07-2023/

 

 

 

 

 

Πηγή:

 

 

Αύριο στην πλατεία Συντάγματος το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Saturday
19/01/2019
19:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Parapolitika_gr ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R:    Ανάρτηση αλλά με υπενθύμιση της προηγούμενης ανάρτησης-πρότασης μας (ΕΔΩ και ΕΔΩ) για σύνδεση Σκοπιανού-Μνημονίων. Ο Ελληνικός Λαός ευρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία, από όλα τα στηρίγματα του “τι κι αν είναι Κατοχικός και χυδαία Εθνοπροδοτικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού. Η (εν προκειμένω, μνημόνια-Σκοπιανό), φορεσιά του “πατριώτη”, η φορεσιά του “αριστερού”, η φορεσιά του “κομμουνιστή”, κρύβουν κατάσαρκα την λεοντή του Αντι-Προσώπου Σου.  

Η αντιστασιακή-απελευθερωτική στάση Πατριωτών, Αριστερών, Κομμουνιστών, απέναντι στα Εθνοπροδοτικά Εγκλήματα,  Μνημόνια-Σκοπιανό, να είναι Παρούσα και την 20ή-1-2019, αγνοώντας και περιθωριοποιώντας τις ιδιοτελείς σκοπιμότητες των ΔΗΘΕΝ.

 

 

Parapolitika_gr , 19 Ιαν. 2019


Κρις Σπύρου και Αφροδιτή Μάνου στους ομιλητές

 

Η Μακεδονία είναι ελληνική», ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν χιλιάδες διαδηλωτές από την Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, στις 14.00, στέλνοντας με την παρουσία τους εκεί το δικό τους μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία φέρνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική Βουλή προς επικύρωση τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το προσκλητήριο για την αυριανή συγκέντρωση έχει απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία, που απαρτίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, την Παμμακεδονική Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την οργάνωση Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την οργάνωση Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, με τους διοργανωτές να χαρακτηρίζουν στα «Π» τη συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ του Eλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ, προδοτική και αντεθνική. Οι ίδιοι, παράλληλα, τονίζουν πως τελικός στόχος της τεράστιας αυτής κινητοποίησης της Κυριακής είναι να μη φτάσει η συμφωνία καν στη Βουλή και να σταματήσει από τον κόσμο, που προετοιμάζεται αυτές τις ώρες πυρετωδώς να κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας για ακόμα μία φορά.

Στο βήμα ως ομιλητές αναμένεται να βρεθούν:

– Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου

– Η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου

– Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

– Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος

– Ο μαθηματικός και γνωστός για την ενασχόλησή του με το ζήτημα της ΑΟΖ Νίκος Λυγερός

Ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ένας εκ των διοργανωτών, δήλωσε στα «Π» πως «εγώ θα ξεκινήσω από τον Νέο Πετρίτη Σερρών και θα πάω στο Σύνταγμα μαζί με χιλιάδες άλλους Μακεδόνες». «Oλοι στη Βόρεια Ελλάδα νιώθουμε πως ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας και μαζί ξεπουλάνε και την ψυχή μας, αλλά και τη μνήμη των προγόνων μας, που πολέμησαν για αυτήν. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό», πρόσθεσε. Σε ερώτησή μας σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών που αναμένεται να βρεθούν στο Σύνταγμα, ο κ. Τάτσιος απάντησε πως «με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας, μετά και την τελευταία διευρυμένη συνάντηση που έγινε με φορείς και σωματεία στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως ο αριθμός των λεωφορείων που έχει ναυλωθεί από τη Βόρεια Ελλάδα έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετές ημέρες εκείνον του προηγούμενου μεγάλου συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου και αυξάνεται καθημερινά». «Με τα μεγάλα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καταφέραμε να καθυστερήσουμε για έναν χρόνο τις εξελίξεις και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Το συλλαλητήριο της 20ής Ιανουαρίου στόχο έχει να τελειώσει το θέμα και να σταματήσει η προδοσία της Μακεδονίας. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ελληνες να είναι εκεί».

(more…)