ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η ταυτότητα της “σύγχρονης” Ελληνικής Πολιτείας,  για όσους διατηρούν ακόμα αυταπάτες.
Thursday
06/07/2023
20:49 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Parapolitika_gr Εθνική Ανεξαρτησία Εθνική Κυριαρχία ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αναρτούμε μία εκπομπή από το ραδιόφωνο των Παραπολικών και την εκπομπή “Ο Εξαρχείων” της 5ης Ιουλίου 2023. Είναι ένα μοιρολόϊ για την Ελλάδα όπου μέσα από αυτό μπορεί ο ακροατής να ενημερωθεί για την ταυτότητα της “σύγχρονης” Ελληνικής Πολιτείας, και έτσι να αμβλυνθούν ή και εκμηδενιστούν οι όσες άλλες διαφορετικού τύπου (για όσους ακόμα διατηρούν τέτοιες) αυταπάτες.

Μία κατάσταση που ούτε σήμερα λέει να αλλάξει με τις συνέπειες όλων αυτών να συνεχίζονται και μεγεθύνονται σε όλη την καθημερινότητα του μέσου πολίτη.

Ολόκληρη η εκπομπή συνιστάται για ακρόαση αλλά εμείς θα αναφέρουμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα ως παρακίνηση για την ακρόαση όλης της εκπομπής.

 

Τζορτζ Χόρτον (George Horton), για τους Έλληνες πολιτικούς:

Ο Αμερικανός διπλωμάτης Τζορτζ Χόρτον (George Horton), εις την γνωστήν ιστορικήν μαρτυρίαν δια την Μικρασιατικήν Καταστροφήν, εις απόρρητον εκθεσίν του, είχε γράψει: «Είναι απίστευτον, ότι ο Έλλην πολιτικός είναι ικανός να προχωρήση ακόμη και εις θυσίαν της χώρας του και πολλών ανθρωπίνων ζωών, αρκεί να διατηρήση το κόμμα του εις την εξουσίαν έστω και δι’ ολίγας ημέρας».

 

John Robert Fowles

Τζων Φωλς, Άγγλος μυθιστοριογράφος, που είχε επισκεφτεί την Ελλάδα, ανέφερε: “Οι Έλληνες είναι ένας εργατικός λαός με πρωτότυπη φαντασία, ένας υπέροχος λαός, που όμως αντιμετωπίζει ένα στρατό κατοχής συνεχώς, το ίδιο του το κράτος και τους ίδιους τους πολιτικούς του.

 

 

 

 

 

 

parapolitika901, 5 Ιουλίου 2023

 

 

parapolitika901/ο-εξαρχειων-05-07-2023/

 

 

 

 

 

Πηγή:

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.