ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Παφίλης: Υπάρχουν σπέρματα αλυτρωτισμού σε αυτήν τη Συμφωνία
Wednesday
23/01/2019
22:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος θαν. Παφίλης ΚΚΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R:   Την ευθύνη γι αυτές, τις στρογγυλοποιητικές του εγκλήματος της συμφωνίας των Πρεσπών ασυναρτησίες των υποστηρικτών της ονοματοδοσίας Βόρεια Μακεδονία (εδώ και εδώ), δεν φέρει πλέον η ηγεσία του “Κόμματος”. Την ευθύνη πλέον, φέρουν τα μέλη και οι οπαδοί του “Κόμματος”, διότι στο όνομα του Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού (και κάποιων λομπίστικων ψυχολογικών και συμφεροντολογικών καταστάσεων), ανέχονται τις εγκληματικά αντιπατριωτικές στάσεις (μνημόνια-Σκοπιανό) της Ηγεσίας τους.

 

 

Θαν. Παφίλης, 23 Ιαν. 2019

 

«Υπάρχουν σπέρματα αλυτρωτισμού σε αυτή τη Συμφωνία και είναι φανερά», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, για να προσθέσει ότι τα στοιχεία αυτά «μπαίνουν στη Συμφωνία, για να χρησιμοποιηθούν σε περιόδους κρίσης και όξυνσης που θα προκαλέσουν οι ίδιες δυνάμεις που έφτιαξαν τη Συμφωνία, για να δημιουργήσουν γενικότερα θέματα στα Βαλκάνια».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επανέλαβε ότι η Συμφωνία υπαγορεύτηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση των σχεδίων τους στην μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων, σχέδια που -όπως υποστήριξε- να περιλαμβάνουν ακόμη και την αλλαγή συνόρων.

Πηγή: newsbeast