ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Έγινε με δική του πρωτοβουλία»
Wednesday
03/01/2024
20:18 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Γιώρ. Καπουτζίδης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ! Εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους!!!

(Τελειωμένα πράγματα: ΔημήτρηςΤσιόδρας: Γάμος ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία πάνε μαζί – Newsbeast ).

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει(1) τον κο Καπουτζίδη (πρώτα βεβαίως-βεβαίως παίρνει τη αμερόληπτη και βαθιά φιλοσοφημένη γνώμη του κου Καπουτζίδη …) για την εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους .

Για τους υπόλοιπους μη σεξουαλικά ομόφυλους πολίτες, ( μην μας πλασσάρουν καμιά δημόσια διαβούλευση και γελούν και οι ετερόφυλες κότες), ισχύει πως μπορούν να έχουν γνώμη που θα ληφθεί υπ’όψιν, όσοι βέβαια θέλουν να μπορούν να πολιτεύονται με την Νέα Δημοκρατία και συμφωνούν με την δεδηλωμένη πρωθυπουργική θέληση.

Ισως γίνουν κάνα δυό εξαιρέσεις τύπου κκ Πλεύρη-Βορίδη, έτσι για ξεκάρφωμα.

Κατά τα λοιπά, η έννοιες και η λειτουργίες των βιολογικών φύλων, οι έννοιες του γάμου και της οικογένειας η ετυμολογία τους και η πολιτισμική τους διαδρομή, θα διαγραφούν από τα λεξικά αφού πρώτα δολίως ανασκολοπιστούν, στον κάλαθο του επανακαθορισμού σύμφωνα με “θέλω” και δικαιωματισμό στην υπηρεσία του “διαίρει και βασίλευε”.

Θα αναβαθμίσω τα θέλω σας σε επίπεδο ιερών και οσίων, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων σας, το ομοφυλοφιλικό σεξ και παιδιά κάνει” μοιάζει να αναφωνεί ο πρωθυπούργος(2).”Γιατί να κάνετε μόνο οι ετερόφυλοι παιδιά” εξάπτεται ο πρωθυπούργος.

Με κάτι τέτοιες πρωθυπούργικες ευαισθησίες, [ Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» ], [Οι ευχές του Αλέξη Πατέλη για καλή χρονιά μαζί με τον σύντροφό του – Newsbeast ], η Ελλάδα γίνεται πρωτοπορία σε δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Είναι κάτι φορές, που μου αρέσει όμως αυτή η εξωστρεφέστατη κάργα φιλοαμφισεξουαλική δημοκρατικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λέω, ρε μπας μ’ αυτά και μ’ αυτά ξυπνήσει η, κοιμώμενη γράφουσα, διανόηση!

 

————————————-

(1) – αφού πρώτα ο Καπουτζίδης ως εξεχουσα προσωπικότητα του πολιτισμού προειδοποίησε: Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνίααπό https://greek-market-research.com/clink/kapoytzidis-enas-omofylofilos-den-mporei-na-pantreytei-na-kanei-paidia-den-ton-stirizei-i-politeia/ .

(2)διαχρονικής αξίας η ποιητική ανάδειξη του κακού πολιτικού από τον καλλιτέχνη συνθέτη-ποιητή Αλέξανδρο Χάχαλη (υπούργος όπως κακούργος) από το βιβλίο του https://www.politeianet.gr/books/9786185590451-chachalis-alexandros-infognomon-ta-proeklogika-353581. Ειδικότερα: Η λέξη «έργον» συντιθέμενη με ένα συνθετικό αποδίδει ιδιότητα δημιουργώντας την κατάληξη «-ουργός». Και εδώ έρχεται το μεγαλείο τής Ελληνικής, η οποία προστάζει: Εάν το έργο είναι για το καλό των ανθρώπων, τότε η λέξη τονίζεται στην λήγουσα, και παίρνει οξεία, όπως “μελισσουργός”, “σιδηρουργός”, “χειρουργός”, “μουσουργός”, “ιερουργός”, κ.λπ.

Όταν όμως το έργο ήταν προς βλάβη τού ανθρώπου, τότε σιγά σιγά ο τόνος μετεφέρθη από την λήγουσα στην παραλήγουσα, και από οξεία έγινε περισπωμένη. Π.χ. “κακούργος”, “πανούργος”, “ραδιούργος” [ραδιούργον μηχανάς κατασκευάζοντα (Σχολιαστής Σοφοκλέους)]. Οπότε μιλάμε, για τέλεση κακουργημάτων από κακούργους-υπούργους-πρωθυπούργους, “επ’ ευκαιρία” της εκτέλεσης υπουργικών, πρωθυπουργικών καθηκοντων. Φυσικά, προηγούνται από υπούργους-πρωθυπούργους, δόλια παραπλάνηση-απειλές-εκβιασμοί-εξαγορές/αντοπαροχές (μμε-εισαγγελέων-δικαστών βλέπετε μνημονιακό δημοσιογράφο να γίνεται διευθυντής ΚΥΠ κ Κυριτσάκη, κα Θάνου κλπ) και έπονται αντίποινα-καταστολή.

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 3 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για το νομοσχέδιο που αναμένεται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Έχω αφήσει την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και την έχω αφήσει ηθελημένα. Το τελευταίο διάστημα έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει τις οικογένειες Ουράνιο Τόξο και να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, να ανταλλάσσουμε γνώμες κι απόψεις για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, το πώς να κινηθούμε, πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε παραπάνω και να εντείνουμε την προσπάθεια. Έχω μάθει πολλά από αυτούς τους ανθρώπους.

Κάποιοι άνθρωποι μάλιστα μού ασκούν κριτική γιατί δεν γράφω και μιλάω μόνο γι’ αυτό. Είναι πολύ ηθελημένη η απόφασή μου να αφήσω την καριέρα μου σε δεύτερο πλάνο, δεν με απασχολεί η καριέρα μου αυτή τη στιγμή γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει στη χώρα μας».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέχεια ανέφερε για τη συζήτηση που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μία πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον;»

«Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου»

Ο γνωστός δημιουργός είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του και απάντησε για τις μεγάλες σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή του.

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»
Tuesday
17/05/2022
10:07 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: Κύριε Καπουτζίδη, σας απολαύσαμε σε εκπομπές διαγωνισμού τραγουδιού με το άψογο προσωπικό στυλ σας και την σωστή από κάθε πλευρά εκτέλεση του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού ρόλου σας. Πρέπει όμως και εσείς να κατανοήσετε, πως καθ’ολου δεν μας ενδιαφέρει το αν είστε “αδελφή”, όπως καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν ο κάθε κος Σπαλιάρας “έχει πάει” με χιλιάδες γυναίκες. Αυτά ενδιαφέρουν την βιομηχανία (και το εμπόριο) του σεξ, επίσημη και ανεπίσημη, τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από το τι πραγματικά σημαίνει πολίτης και τι πολιτικά δικαιώματα (έναντι του “δικαιωματισμού”). Κάντε καλά την δουλειά σας στον τομέα σας και μην ενισχύετε τον αποπροσανατολισμό και το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, πολύ δε περισσότερο, κρατείστε μακριά από την βιομηχανία και το εμπόριο (μήπως αυτό δεν ειναι αντιληπτόν;) του σεξ τις προσωπικές σας σεξουαλικές δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως κάνει η πλειονότητα του σκληρά εργαζόμενου λαού, φροντίζοντας, οι σεξουαλικές κι ερωτικές ορμές που ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ειναι ομολογουμένως δυσκολοελεγχόμενες, να προβάλλονται μεν προς επίτευξη του σεξουαλικού/ερωτικού σκοπού, να μην ξεπερνούν δε, τα όρια προσβολής (ή επιβολής σε) του οποιουδήποτε άλλου. Και οπωσδήποτε, να μην ειναι δυνατόν να αποτελέσουν οι σεξουαλικές/ερωτικές ορμές, αντικείμενο εκμετάλλευσης ατομικής, ιδεολογικής, ή εμπορικής από οποιονδήποτε άλλον, πολύ δε περισσότερο απο οργανωμένες εκμεταλλευτικές δυνάμεις (βιομηχανία/εμπόριο σεξ έως και ιδεολογικά και πολιτικά σχήματα με όλες τις διασυνδέσεις τους).

Αυτά για μια ανθρώπινη και όχι απάνθρωπη σεξουαλική απελευθέρωση, για μια σημαντική συμβολή και στην κοινωνική απελευθέρωση (βλέπετε επίσης άρθρο και σχόλιο στην G-M-R: https://greek-market-research.com/article/nd-kai-kinal-yperpsifisan-tin-tropologia-toy-ypoyrgeioy-ygeias-gia-ta-dikaiomata-ton-loatki/ ) .

Υπενθυμίζουμε τα λόγια του ηθοποιού Χρ. Σιμαρδάνη :

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες »είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»  Από το “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος”: Τα συγκλονιστικά λόγια του αείμνηστου Χρήστου Σιμαρδάνη ανήμερα του Gay Pride! – LGBT News – Athens magazine

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 15 Μαίου 2022

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Special Report – Καπουτζίδης: Ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει, δεν τον στηρίζει η Πολιτεία
Saturday
30/04/2022
22:44 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ “ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ!

Σχετικότατο και το Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» .

[Τα παρακάτω ισχύουν αναλόγως-περί μαμά και μπαμπά, για κάθε ομοφυλόφιλο άτομο με απαιτήσεις του κάθε κυρίου(;), κυρίας(;), “πολίτη”(;),”άλλο”(;) ΑΠΘ: Για πρώτη φορά παρέχει δυνατότητα επιλογής «τρίτου» φύλου, Καπουτζίδη].

Ένας ομοφυλόφιλος πολίτης δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει ή να κληρονομήσει,…Ψέμα, διότι αυτό ρυθμίζεται με το σύμφωνο συμβίωσης KOUVARIS & PARTNERS : Σύμφωνο Συμβίωσης . Και να παντρευτεί (γυναίκα) μπορεί και να κάνει παιδιά μαζί της και να κληροδοτήσει όπου θέλει ότι θέλει, σύμφωνα με τον νόμο.

Αν όμως θέλει, ο “ομοφυλόφιλος πολίτης” ( “πολίτης”, λες και αμφισβητήθηκε αυτή η ιδιότητα στους ομοφυλόφιλους, γιατί όχι αυτοϋιοθέτηση του “ομοφυλόφιλος”, ή “άλλο”, η σκέτο όνομα-επίθετο, αντί κύριος-κυρία;), να κάνει παιδί με γυναίκα, ή να υιοθετήσει ανήλικο παιδί, τότε το παιδί της πρώτης η και της δεύτερης περίπτωσης, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ, παρά τα εκ της φύσεως (βιολογίας) προβλεπόμενα, να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για μαμά, έστω θετή, έναν άντρα για μπαμπά μια γυναίκα. Θα υφίσταται το να ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ως μέλος μιας ομοφυλοφιλικής “οικογένειας” (βλέπε σχέσης πρωτευόντως, σεξουαλικής, βιολογικά ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ προς την οικο-γένεια[1]), τότε μιλάμε για έναν, παρά φύσει εξαναγκασμό, που καθόλου δεν είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να αποδεχθεί.

Επίσης, να μην ξεχνάμε το ελάχιστο αδίκημα μέσω του οποίου επιτυγχάνεται στις πλείστες των περιπτώσεων ιδιαίτερα όταν ο έχων την πρωτοβουλία ειναι μεγαλύτερος, ομοφυλοφιλική σχέση.  πρόκειται για μεσω χειριστικών μεθόδων (βλέπετε την υπόθεση Λιγνάδη) επίτευξη του σκοπού. Λιγνάδης χειριστικος . όπου ξαναλέμε και το βλέπουμε όσοι δεν θέλουμε να κλείνουμε τα μάτια, οι ποικιλες χειριστικες/παρανομες μεθοδοι, απευθύνονται κυρίως, ως γνωστόν και κατά το πλείστον, αλλα “pride ενεκα& πανσεξουαλισμού κάνουμε πως δεν το βλέπουμε”, απο ενήλικα άτομα σε ανήλικα άτομα (με “ευλογοτερη” επιτυχία) και οχι σε ενήλικα που έχουν σταθερά διαμορφωμένη την σεξουαλική τους ζωή.

 

 

 

 

Βεβαίως, μια στρατιά ψυχολόγων υπηρετούν στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε επι της κοινωνίας, την συγκεκριμένη απαίτηση, χωρίς να τους ενδιαφέρει η γνώμη του αγέννητου ή ανήλικου παιδιού.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡ’ΟΤΙ ΕΤΥΓΧΑΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΗ ΜΑΜΑ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ “παραγγελίες” ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΕΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ wikipedia.org/wiki/Παρένθετη_μητέρα   και     μέθοδοι-τεχνικές/παρένθετη-μητρότητα-μητέρα .

Στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αυτές οι “παραγγελίες” ισοδυναμούν με”παραγγελιές” για την “εξύψωση” και ισοαντιστοίχιση της ομοφυλοφυλικής σεξουαλικής καψούρας (όλες οι καψούρες είναι σεβαστές αν δεν ενοχλούν), στο ιερό (ηθικά-επιστημονικά) επίπεδο της ανθρώπινης αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Όχι  “πολίτη” Καπουτζίδη, δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα μέσω της ψήφου σου προς τους αγαπητικούς του διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας.

Ασχολήσου με την διαφήμιση της “υπεροχής” της ομοφυλοφιλοφυλικής κοινότητας, ενθυμούμενος πως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ.

Πρόκειται τελικά, για ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ενός διακριτού/ξέχωρου από την βιολογία, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ( wikipedia.org/wiki/Φύλο ), «εάν είναι απλά να αλλάξουμε τον τίτλο του Συμφώνου Συμβίωσης και να το κάνουμε πολιτικό γάμο χωρίς να αναγνωρίσουμε δικαίωμα γονεϊκότητας, είναι δώρον άδωρον»

 

 

Και το ΖΟΥΜΙ της υπόθεσης:

Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

 

(1) από wiktionary.org/wiki/οικογένεια οικογένεια θηλυκό

  1. (οικογένεια) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πολύ στενό συγγενικό δεσμό (πατέρας, μητέρα και παιδιά)
  2. (κατ’ επέκταση) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με συγγενικούς δεσμούςστους γάμους μαζευόμαστε όλη η οικογένεια
  3. (μεταφορικά) σύνολο μελών που έχουν πολύ στενή σχέση ή παρόμοια χαρακτηριστικά. Συμπληρώνει δε η G-M-R για συγγενικό δεσμό: wikipedia.org/wiki/Συγγένεια

Υστερόγραφο:

Λάκης Γαβαλάς: Είναι Αυτός που Είναι και δεν χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση του Είναι του και καμιά προστασία, διαφορετικά από τους άλλους πολίτες! Επί πλέον, διαθέτει Ηθος!

Μπράβο του!

Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ

 

Σχετικά και τα επόμενα λινκ,  Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»

Το καρφί του Παπανικολάου για τον Καπουτζίδη – Η «καλή αδερφή» και η ένσταση για τους αυτοπροσδιορισμούς (newpost.gr)

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 29 Απρ. 2022

 

 

 

 

Εχουν όλες οι οικογένειες τα ίδια δικαιώματα στην Ελλάδα; Και κατά πόσο προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών; Η εκπομπή Special Report με τον Τάσο Τέλλογλου ήταν το βράδυ της Παρασκευής (29/4) αφιερωμένη στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και στις «αόρατες οικογένειες», όπως τις ονόμασε χαρακτηριστικά η δικηγόρος Κατερίνα Τρίμμη, η οποία δήλωσε για την ακρίβεια: «Μία οικογένεια που ζει μαζί, υπό την ελλιπή προστασία που προσφέρει ένα σύμφωνο συμβίωσης καθώς δεν έχει δικαίωμα στον γάμο, θα πρέπει εάν θέλει να αποκτήσει νέο μέλος, να κόψει κάθε επίσημο δεσμό και να γίνει προσωρινά “αόρατη”» και πρόθεσε: «Είναι γνωστό ή θα έπρεπε να είναι γνωστό ότι στη χώρα μας γίνεται μια σημαντικότατη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να συνάψουν γάμο, δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως γονείς».

Στην εκπομπή μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες όπως η δική του, καθώς πατέρας από το 2013 μέσω παρένθετης μητέρας και εξέφρασε τους φόβους του για τα νομικά κενά που υπάρχουν όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με το παιδί του στην περίπτωση που ο ίδιος πάθει κάτι. Μιλώντας δε, για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο γνωστός παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων πως «Δεν με αφορά να συμφωνούν όλοι με αυτό που είμαι. Αυτό που με αφορά είναι οι Αρχές να με θεωρούν ίσο».

«Όλα τα επιχειρήματα από την άλλη πλευρά είναι σχεδόν σαχλά. Η βέλγικη οικογένεια έπαθε κάτι; Η φινλανδέζικη έβγαλε και πρωθυπουργό»

Στο Special Report, όμως, μίλησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, του οποίου η σειρά «Σέρρες» έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το θάρρος που πραγματεύεται τη ζωή ενός gay άνδρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με προκαταλήψεις. Οι παγιωμένες αντιλήψεις για το τι συνιστά οικογένεια – αντιλήψεις που προέρχονται και από τον εκκλησιαστικό χώρο – έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την τελευταία τηλεοπτική δημιουργία του.

(more…)