ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Έγινε με δική του πρωτοβουλία»
Wednesday
03/01/2024
20:18 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Γιώρ. Καπουτζίδης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ! Εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους!!!

(Τελειωμένα πράγματα: ΔημήτρηςΤσιόδρας: Γάμος ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία πάνε μαζί – Newsbeast ).

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει(1) τον κο Καπουτζίδη (πρώτα βεβαίως-βεβαίως παίρνει τη αμερόληπτη και βαθιά φιλοσοφημένη γνώμη του κου Καπουτζίδη …) για την εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους .

Για τους υπόλοιπους μη σεξουαλικά ομόφυλους πολίτες, ( μην μας πλασσάρουν καμιά δημόσια διαβούλευση και γελούν και οι ετερόφυλες κότες), ισχύει πως μπορούν να έχουν γνώμη που θα ληφθεί υπ’όψιν, όσοι βέβαια θέλουν να μπορούν να πολιτεύονται με την Νέα Δημοκρατία και συμφωνούν με την δεδηλωμένη πρωθυπουργική θέληση.

Ισως γίνουν κάνα δυό εξαιρέσεις τύπου κκ Πλεύρη-Βορίδη, έτσι για ξεκάρφωμα.

Κατά τα λοιπά, η έννοιες και η λειτουργίες των βιολογικών φύλων, οι έννοιες του γάμου και της οικογένειας η ετυμολογία τους και η πολιτισμική τους διαδρομή, θα διαγραφούν από τα λεξικά αφού πρώτα δολίως ανασκολοπιστούν, στον κάλαθο του επανακαθορισμού σύμφωνα με “θέλω” και δικαιωματισμό στην υπηρεσία του “διαίρει και βασίλευε”.

Θα αναβαθμίσω τα θέλω σας σε επίπεδο ιερών και οσίων, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων σας, το ομοφυλοφιλικό σεξ και παιδιά κάνει” μοιάζει να αναφωνεί ο πρωθυπούργος(2).”Γιατί να κάνετε μόνο οι ετερόφυλοι παιδιά” εξάπτεται ο πρωθυπούργος.

Με κάτι τέτοιες πρωθυπούργικες ευαισθησίες, [ Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» ], [Οι ευχές του Αλέξη Πατέλη για καλή χρονιά μαζί με τον σύντροφό του – Newsbeast ], η Ελλάδα γίνεται πρωτοπορία σε δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Είναι κάτι φορές, που μου αρέσει όμως αυτή η εξωστρεφέστατη κάργα φιλοαμφισεξουαλική δημοκρατικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λέω, ρε μπας μ’ αυτά και μ’ αυτά ξυπνήσει η, κοιμώμενη γράφουσα, διανόηση!

 

————————————-

(1) – αφού πρώτα ο Καπουτζίδης ως εξεχουσα προσωπικότητα του πολιτισμού προειδοποίησε: Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνίααπό https://greek-market-research.com/clink/kapoytzidis-enas-omofylofilos-den-mporei-na-pantreytei-na-kanei-paidia-den-ton-stirizei-i-politeia/ .

(2)διαχρονικής αξίας η ποιητική ανάδειξη του κακού πολιτικού από τον καλλιτέχνη συνθέτη-ποιητή Αλέξανδρο Χάχαλη (υπούργος όπως κακούργος) από το βιβλίο του https://www.politeianet.gr/books/9786185590451-chachalis-alexandros-infognomon-ta-proeklogika-353581. Ειδικότερα: Η λέξη «έργον» συντιθέμενη με ένα συνθετικό αποδίδει ιδιότητα δημιουργώντας την κατάληξη «-ουργός». Και εδώ έρχεται το μεγαλείο τής Ελληνικής, η οποία προστάζει: Εάν το έργο είναι για το καλό των ανθρώπων, τότε η λέξη τονίζεται στην λήγουσα, και παίρνει οξεία, όπως “μελισσουργός”, “σιδηρουργός”, “χειρουργός”, “μουσουργός”, “ιερουργός”, κ.λπ.

Όταν όμως το έργο ήταν προς βλάβη τού ανθρώπου, τότε σιγά σιγά ο τόνος μετεφέρθη από την λήγουσα στην παραλήγουσα, και από οξεία έγινε περισπωμένη. Π.χ. “κακούργος”, “πανούργος”, “ραδιούργος” [ραδιούργον μηχανάς κατασκευάζοντα (Σχολιαστής Σοφοκλέους)]. Οπότε μιλάμε, για τέλεση κακουργημάτων από κακούργους-υπούργους-πρωθυπούργους, “επ’ ευκαιρία” της εκτέλεσης υπουργικών, πρωθυπουργικών καθηκοντων. Φυσικά, προηγούνται από υπούργους-πρωθυπούργους, δόλια παραπλάνηση-απειλές-εκβιασμοί-εξαγορές/αντοπαροχές (μμε-εισαγγελέων-δικαστών βλέπετε μνημονιακό δημοσιογράφο να γίνεται διευθυντής ΚΥΠ κ Κυριτσάκη, κα Θάνου κλπ) και έπονται αντίποινα-καταστολή.

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 3 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για το νομοσχέδιο που αναμένεται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Έχω αφήσει την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και την έχω αφήσει ηθελημένα. Το τελευταίο διάστημα έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει τις οικογένειες Ουράνιο Τόξο και να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, να ανταλλάσσουμε γνώμες κι απόψεις για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, το πώς να κινηθούμε, πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε παραπάνω και να εντείνουμε την προσπάθεια. Έχω μάθει πολλά από αυτούς τους ανθρώπους.

Κάποιοι άνθρωποι μάλιστα μού ασκούν κριτική γιατί δεν γράφω και μιλάω μόνο γι’ αυτό. Είναι πολύ ηθελημένη η απόφασή μου να αφήσω την καριέρα μου σε δεύτερο πλάνο, δεν με απασχολεί η καριέρα μου αυτή τη στιγμή γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει στη χώρα μας».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέχεια ανέφερε για τη συζήτηση που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μία πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον;»

«Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου»

Ο γνωστός δημιουργός είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του και απάντησε για τις μεγάλες σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή του.

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.