ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Όρθια Ελλάδα» ο νέος πολιτικός φορέας από Μητρόπουλο – Ρωμανιά
Saturday
09/03/2019
11:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Αλέξ. Μητρόπουλος Γιώρ. Ρωμανιάς
0

Σχόλιο G-M-R :  Εμείς θα καταγγέλλουμε, θα μηνύουμε, θα αντιστεκόμαστε, θα τρώμε ξύλο, χημικά, πλαστικές σφαίρες, αποκλεισμό από δημόσιες θέσεις, θα χάνουμε τα σπίτια μας, την σύνταξη μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα υποφέρουν, η πατρίδα θα είναι δέσμια (δούλη) της παγκοσμιοποιημΕΕνης-ΝΑΤΟδεσμευμένης διακυβέρνησης. Ταυτόχρονα, μερικοί δήθεν αντιμνημονιακοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, που το λεξιλόγιο τους έχει διαγράψει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (οι υποτιθέμενοι έγκριτοι νομικοί-οικονομολόγοι), ζητούν από τους πολίτες να ενισχύσουν, και τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό και τις εν καιρώ Κατοχής πολιτικές τους φιλοδοξίες (με το αζημίωτο σε βουλή-ευρωβουλή) και την ενότητα ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, με την ελπίδα η ΥΠΟΤΑΓΗ να συγκινήσει την ΑΡΠΑΓΗ.

Ζητείστε ψήφο από τον κο Παπαδάκη, από τον κο Αυτιά με τους οποίους καθημερινά δουλεύετε την Ελληνική Κοινωνία πονηροί πολιτευτές.

Και κάτι τελευταίο πονηροί πολιτευόμενοι: Μην έχετε ακουστά περί άρθρου 120Σ;

Υ.Γ.: τι έεεεελεγαν οι πονηροι πολιτευόμενοι για μνημονιακά εγκλήματα και εθνικό νόμισμα εδώ και εδώ αντίστοιχα.

 

G-M-R, 6 Μαρ. 2019

 

Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές – Στη δημοσιότητα η ιδρυτική του διακήρυξη

Έτοιμο το νέο κόμμα που είχαν προαναγγείλει ο δικηγόρος- οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς και ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Και το όνομα αυτού «Όρθια Ελλάδα».

Στη νέα πολιτική κίνηση συμμετέχουν οι Διονύσης Χιόνης, η Μαρία Ναυροζίδου, Αντωνιάδης Ιωάννης, Γαβριήλ Γεώργιος, Λιαροκάπης Βελισσάριος, Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, Οικονομίδης Σπυρίδων, Πολυμένης Βασίλειος και Στρογγύλης Κομνηνός.

 Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές.

Η ανακοίνωση της ΕΝΥΠΕΚΚ

«Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών της ΕΝΥΠΕΚΚ.

(more…)