ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Δένδιας παραδίδει τον Άδωνη στη χλεύη
Thursday
19/11/2020
23:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αδωνις Γεωργιάδης
0

Σχόλιο GMR: Ο εσωτερικός κόσμος φωτογραφίζει τον εξωτερικό.

._

 

 

 

 

documentonews, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Η φωτογραφία με τον Άδωνη, να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Αμπού Ντάμπι, αποτελεί από χθες ένα χάρμα οφθαλμών στο διαδίκτυο.

 

Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολουθεί με προσήλωση τη συζήτηση και ανάμεσά τους, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ξαπλωμένος σχεδόν ανάσκελα στην πολυθρόνα, φωτογραφίζει τα φωτιστικά.

Το τι γράφτηκε στα social media για τον Υπουργό των πολυελαίων, ήταν χωρίς έλεος. Καλά να μην έχει αρμοδιότητες ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά να το δηλώνει ο ίδιος παίζοντας με το κινητό την ώρα της επίσημης επίσκεψη πάει πολύ.

Κάτω ωστόσο από το γελοίο του πράγματος (και του Αδώνιδος) υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια. Δηλαδή το επιτελείο του Νίκου Δένδια, είναι αυτό που μοίρασε τις φωτογραφίες με τον Άδωνη τουρίστα την ώρα των επίσημων συνομιλιών και τον παρέδωσε στη χλεύη του κόσμου.

Να το έκανε πάνω στη φούρια της δουλειάς; Ή ήταν ένα ατύχημα που πέτυχε. Γιατί όπως λένε, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και οι λέξεις που γράφτηκαν για τον Υπουργό Ανάπτυξης από χθες είναι πολλές: «γελοίος», «παραλίας», «τουρίστας», «καραγκιόζης που κάνει τον υπουργό», «ντροπή της χώρας» και άλλα πολλά. Μπράβο στον κύριο Δένδια. Δεκάδες αρθρογράφοι να έγραφαν, δεν θα έφταναν την ευγλωττία που επέδειξε.

ΥΓ Βέβαια για την περαιτέρω γελοιοποίηση πάλεψε και ο Άδωνης αυτοπροσώπως. Ως απάντηση στο φωτογραφικό ενσταντανέ, έγραψε πως δεν ήταν επίσημη συνάντηση αλλά η αίθουσα vip του αεροδρομίου. Πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες ως λαός που δεν έριξε και κανέναν υπνάκο. 

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

Τι απαντά η Ελένη Τουλουπάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη
Sunday
05/07/2020
11:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Α.Π. Αδωνις Γεωργιάδης Ελ. Τουλουπάκη
0

Σχόλιο GMR: Θέτουμε το εξής ζήτημα.

Η Ηγεσία του Αρείου Πάγου, είναι αμέτοχη απέναντι στο ΟΛΟΝ πρόβλημα που εγείρει η Εισαγγελέας κυρία Τουλουπάκη;

Η G-M-R διαθέτει στοιχεία, που αποδεικνύουν πως στο παρελθόν, ο Άρειος Πάγος, κάλυψε μεν παρανομίες, φρόντισε δε ΕΓΓΡΑΦΩΣ, να προστατεύσει τους καταγγέλλοντας αυτές τις παρανομίες (κάτι ήταν και αυτό, κάτι σημαντικό, διότι οι παρανομίες αφορούσαν μεγαλοεργοδοτικά ποινικά αδικήματα σε βάρος εργαζομένων/εργασίας και η αριστερή κομματοσυνδικαλιστική ιδιοτέλεια/ “να τα ‘χουμε καλά με το σύστημα”, άφηνε τους καταγγέλλοντες στα δόντια των εργοδοτών).

ΣΗΜΕΡΑ, ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της Εισαγγελέως κύριας Τουλουπάκη, εφ’ όσον πράττει σύμφωνα με τον νόμο;   ‘Η,  εν πάσει περιπτώσει, θα ασχοληθούν με κάτι άλλο (παράνομο) ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, εκτός από τα χαχανοχαμόγελα όταν φωτογραφίζονται με υπαίτιους και συνυπαίτιους της εθελοεκχώρησης Εθνικής κυριαρχίας ( βλέπετε φώτο με κα Καtina Σακελλαροπούλου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας και λοιπές “δημοκρατικές επαφές” όπως ενδεικτικά “Το τσογλάνι, βασικά ένοχο εσχάτης προδοσίας”)

 ._

 

 

 

 

Ελ. Τουλουπάκη, 24 Ιουνίου 2020

 

 

 

 

Για κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών, χωρίς προηγούμενο, κάνει λόγο η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη με αφορμή τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα» για την δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Έχω θεσμική υποχρέωση να σταθώ όρθια σε αυτό το χωρίς προηγούμενο κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών» αναφέρει σε δήλωση της η κ. Τουλουπάκη εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι πλέον «η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της ΕΣΔΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

«Το ζήτημα είναι θεσμικό και αφορά στα θεμέλια του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας αυτής καθαυτής. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθούν επίσημα πια όλοι οι αρμόδιοι θεσμοί τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το τι συμβαίνει στη χώρα μας» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η εισαγγελική λειτουργός η οποία σημειώνει πως «με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη (περί φυλάκισης μου κλπ.) αποδεικνύεται ότι αγνοείται προκλητικά η νομοθεσία της χώρας ,οι θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου καθώς και η πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, αρχές ωστόσο που η Εισαγγελία Διαφθοράς σέβεται και τηρεί ως κόρην οφθαλμού για κάθε πρόσωπο που τυχόν ερευνάται μεταξύ των οποίων και ο κ. Υπουργός».

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Με το νόμο 4596/2019 που ενσωμάτωσε την ευρωπαϊκή οδηγία 2016/343/ ΕΕ και σε συμμόρφωση προς πλήθος αποφάσεων του ΕΔΔΑ (ενδεικτικά Αllenet de Ribemont κατά Γαλλίας 1995, CASE OF G.C.P. v. ROMANIA ) θεσμοθετείται πλέον η απαγόρευση οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς δημόσιου λειτουργού η κυβερνητικού αξιωματούχου σε εκκρεμή ποινική διαδικασία και τούτο γιατί προσβάλλεται κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας. Με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη (περί φυλάκισης μου κλπ) αποδεικνύεται οτι αγνοείται προκλητικά η νομοθεσία της χώρας ,οι θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου καθώς και η πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, αρχές ωστόσο που η Εισαγγελία Διαφθοράς σέβεται και τηρεί ως κόρην οφθαλμού για κάθε πρόσωπο που τυχόν ερευνάται μεταξύ των οποίων και ο κ. Υπουργός. Η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της ΕΣΔΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Το ζήτημα είναι θεσμικό και αφορά στα θεμέλια του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας αυτής καθαυτής. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθούν επίσημα πια όλοι οι αρμόδιοι θεσμοί τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το τι συμβαίνει στη χώρα μας. Έχω θεσμική υποχρέωση να σταθώ όρθια σε αυτό το χωρίς προηγούμενο κύμα ανθρωποφαγίας εισαγγελικών λειτουργών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Όταν ο Καρατζαφέρης «κάρφωνε» τον Άδωνη: Έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο (Video)
Wednesday
26/02/2020
15:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αδωνις Γεωργιάδης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Σε αυτή την ανάρτηση περιγράφεται η μια πλευρά του “τι κι αν είναι Κατοχή” (*) αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

Στα σχόλια των αναρτήσεων της G-M-R, περιγράφεται τόσο η ευθεία δημοσιογραφική εθελοϋποστήριξη της κατοχικής αντιπροσωποκοινοβουλευτικής κανονικότητας (προτάσεις προς το “θεσμικά σεβαστό” κατοχικό πολιτικό σύστημα), όσο και η έμμεση, συστηματικά καθημερινή όμως, υποστήριξη του κατοχικού αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού από τους αντιμνημονιακούς δημοσιολογούντες. Οι τελευταίοι, “βλέπουν” με μάτια ορθάνοιχτα το “μετά” (μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κατοχικού αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού;), όμως ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα μάτια, (ενίοτε κλείνουν το ένα μάτι), στην κατοχική κανονικότητα”, δηλαδή την εθελοεκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας/σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας/εσχάτη προδοσία και τις προσωποποιημένες υπαιτιότητες-συνυπαιτιότητες.

(*) Το ωραίο είναι πως οι κατοχικές δυνάμεις έβλεπαν και βλέπουν διαφθορά στον ελληνικό λαό. Τους δοσίλογους τους θεωρούν μέρος της δικής τους κάστας. Οι αντιμνημονιακοί υπεράνω λαού δημοσιολογούντες εξελίσσονται ως μια ΙΔΙΟΤΥΠΗ περίπτωση κονφορμιστικού ναρκισσισμού όσο εδραιώνεται η κανονικότητα (έγνοια για τον λαό-τουπέ μεγαλοαστικό), βλέπουν τον λαό ως εν δυνάμει όχημα ανάδειξης τους στα μεταμνημονιακά αξιώματα και όχι ως ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ.

._

 

Documentonews.gr, 25 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Εκτός από τον «Μάξιμο Σαράφη» σήμερα, και ο πολιτικός πατέρας του Άδωνη Γεωργιάδη, Γιώργος Καρατζαφέρης τον είχε κατηγορήσει πριν χρόνια ότι… «εκατομμυριάκια» σε ΜΜΕ στα οποία γινόταν πρωτοσέλιδο!

Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis τοποθέτησε για ακόμη μια φορά τον Άδωνη Γεωργιάδη στο κάδρο του ζοφερού σκανδάλου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ.

Δείτε επίσης: «Σαράφης»: Η Novartis πλήρωνε τα «Παραπολιτικά» για να στηρίζουν τον Αδωνη

Σύμφωνα με τις “βόμβες” λοιπόν που φέρεται να εξαπέλυσε μεταξύ άλλων ο προστατευόμενος μάρτυρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Φρουζή να πληρώνει ΜΜΕ για να τον στηρίζουν, κάτι το οποίο γινόταν για επικοινωνιακή εξυπηρέτηση του βουλευτή της ΝΔ. Μεταξύ άλλων ΜΜΕ που κατονόμασε, όπως το «Πρώτο Θέμα» και το «zougla.gr» συγκαταλέγεται και η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μια εφημερίδα που διαχρονικά εμφανίζεται να στηρίζει με νύχια και με δόντια τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ με αναρίθμητα θετικά δημοσιεύματα.

(more…)

Χασκογελώντας ο Αδωνης ξεστόμισε: “Με 200 ευρώ το μήνα μπορείς να επιβιώσεις”! (Video)
Sunday
05/01/2020
17:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αδωνις Γεωργιάδης
0

Σχόλιο GMR: Στα υπ’ όψιν όσων εργάζονται για τριπλοσυνδυασμένη (αγωνιστικά/δικαιϊκά/πολιτικά) απελευθερωτική συνέργεια.

 

 

Άδωνις Γεωργιάδης, 4 Ιανουαρίου 2020

 

 

“Αν δίνεις σε κάποιον 200 ευρώ το μήνα εισόδημα μπορεί να επιβιώνει…” Αυτό είπε ανερυθρίαστα ο υπουργός Ανάπτυξης της… φτώχειας Άδωνης Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, αναφερόμενος γενικώς σε μια “μελέτη” που έβγαλε αυτό το ποσό για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης!

Eίναι εξευτελιστικό για την ανθρώπινη ύπαρξη, άνθρωπος εν έτει 2020 και μάλιστα υπουργός, να ισχυρίζεται δημοσίως ότι με 200 ευρώ μπορεί κάποιος να… επιβιώνει. 

Θα θέλαμε να δούμε τον κύριο Άδωνη με την οικογένειά του να προσπαθήσει να βγάλει έναν μήνα έχοντας στην τσέπη μόλις 200 ευρώ. Πόσες… ώρες θα έβγαζε;

 

 

 

Πηγή: documentonews.gr