ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Όταν ο Καρατζαφέρης «κάρφωνε» τον Άδωνη: Έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο (Video)
Wednesday
26/02/2020
15:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αδωνις Γεωργιάδης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Σε αυτή την ανάρτηση περιγράφεται η μια πλευρά του “τι κι αν είναι Κατοχή” (*) αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

Στα σχόλια των αναρτήσεων της G-M-R, περιγράφεται τόσο η ευθεία δημοσιογραφική εθελοϋποστήριξη της κατοχικής αντιπροσωποκοινοβουλευτικής κανονικότητας (προτάσεις προς το “θεσμικά σεβαστό” κατοχικό πολιτικό σύστημα), όσο και η έμμεση, συστηματικά καθημερινή όμως, υποστήριξη του κατοχικού αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού από τους αντιμνημονιακούς δημοσιολογούντες. Οι τελευταίοι, “βλέπουν” με μάτια ορθάνοιχτα το “μετά” (μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κατοχικού αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού;), όμως ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα μάτια, (ενίοτε κλείνουν το ένα μάτι), στην κατοχική κανονικότητα”, δηλαδή την εθελοεκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας/σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας/εσχάτη προδοσία και τις προσωποποιημένες υπαιτιότητες-συνυπαιτιότητες.

(*) Το ωραίο είναι πως οι κατοχικές δυνάμεις έβλεπαν και βλέπουν διαφθορά στον ελληνικό λαό. Τους δοσίλογους τους θεωρούν μέρος της δικής τους κάστας. Οι αντιμνημονιακοί υπεράνω λαού δημοσιολογούντες εξελίσσονται ως μια ΙΔΙΟΤΥΠΗ περίπτωση κονφορμιστικού ναρκισσισμού όσο εδραιώνεται η κανονικότητα (έγνοια για τον λαό-τουπέ μεγαλοαστικό), βλέπουν τον λαό ως εν δυνάμει όχημα ανάδειξης τους στα μεταμνημονιακά αξιώματα και όχι ως ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ.

._

 

Documentonews.gr, 25 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Εκτός από τον «Μάξιμο Σαράφη» σήμερα, και ο πολιτικός πατέρας του Άδωνη Γεωργιάδη, Γιώργος Καρατζαφέρης τον είχε κατηγορήσει πριν χρόνια ότι… «εκατομμυριάκια» σε ΜΜΕ στα οποία γινόταν πρωτοσέλιδο!

Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis τοποθέτησε για ακόμη μια φορά τον Άδωνη Γεωργιάδη στο κάδρο του ζοφερού σκανδάλου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ.

Δείτε επίσης: «Σαράφης»: Η Novartis πλήρωνε τα «Παραπολιτικά» για να στηρίζουν τον Αδωνη

Σύμφωνα με τις “βόμβες” λοιπόν που φέρεται να εξαπέλυσε μεταξύ άλλων ο προστατευόμενος μάρτυρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Φρουζή να πληρώνει ΜΜΕ για να τον στηρίζουν, κάτι το οποίο γινόταν για επικοινωνιακή εξυπηρέτηση του βουλευτή της ΝΔ. Μεταξύ άλλων ΜΜΕ που κατονόμασε, όπως το «Πρώτο Θέμα» και το «zougla.gr» συγκαταλέγεται και η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μια εφημερίδα που διαχρονικά εμφανίζεται να στηρίζει με νύχια και με δόντια τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ με αναρίθμητα θετικά δημοσιεύματα.

Ο Σαράφης κατέδειξε ένα ολόκληρο σύστημα στρατευμένων ΜΜΕ που δρούσε υπέρ των συμφερόντων της Novartis και κατ’ επέκταση, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του μάρτυρα, λειτουργούσε χτίζοντας και το προφίλ του υπουργού.

Η εξαιρετική σχέση “Παραπολιτικών” και Άδωνη φαίνεται να κρατά μέχρι και σήμερα πάρα πολύ καλά. Αφενός τα δημοσιεύματα που τύπου “για καλό σεφτέ καλέστε τον γουρλή Άδωνη” πάνε και έρχονται και αφετέρου τα τιτιβίσματα από τον υπουργό αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Για χρόνια, και φυσικά και επί υπουργίας στο Υγείας του Άδωνη Γεωργιάδη, τα «Παραπολιτικά FM», αποτελούσαν φιλόξενη… γωνιά.

Όταν ο Καρατζαφέρης «κάρφωνε» Άδωνη

Πολλά χρόνια πριν τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, ο άνθρωπος που έδωσε την “ευκαιρία” στον ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη να εισέλθει στην πολιτική, ο Γιώργος Καρατζαφέρης “κάρφωνε” το “πουλέν” του για το ίδιο θέμα που σήμερα, κατέθεσε ο «Μάξιμος Σαράφης».

Μιλώντας για το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ στην τηλεοπτική εκπομπή του στο κανάλι του το ΑΡΤ, ο Καρατζαφέρης δηλώνει: “Όταν όμως κύριε Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο, είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις”.

Συνεχίζει: “Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις, αυτό είναι θέμα. Αυτά είναι θέματα. Πώς δόθηκαν τα λεφτά;”.

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν το πληρώνεις εσύ όμως, το πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», καταλήγει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στην πηγή θα δείτε video και πολλές σχετικές φωτογραφίας

 

Πηγή: documentonews.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.