ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έλενα Ακρίτα σε Τάκη Χατζή: Συμβαίνουν τα τέρατα – Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω
Saturday
07/11/2020
14:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ελ. Ακρίτα
0

Σχόλιο GMR: Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δεν γνωρίζει ούτε οικονομικά (Δεν είδε-δεν άκουσε-δεν διάβασε εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και εθνικής κυριαρχίας), ούτε εκχώρηση κυριαρχίας υπέρ Ιταλίας, Αιγύπτου, Τουρκίας. Όμως στηρίζει κριτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως η “ξέραμε αλλά δεν λέγαμε” Μαρία Σπυράκη που έγινε από ψάρι ψαράς. Η Έλενα Ακρίτα, παραμένει ψάρι της γυάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

._

 

 

 

newsbeast, 5 Νοεμβρίου 2020

 

 

Καλεσμένη του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Direct» του Alpha βρέθηκε η Έλενα Ακρίτα το βράδυ της Τετάρτης. Σε μια εφ’ όλης συζήτηση, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην «ιδιάζουσα», όπως την χαρακτήρισε, σχέση που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019. Μάλιστα πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από κει και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή την δυστοπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή την μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, “ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ”, συγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Συμβαίνουν τα τέρατα» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Ακρίτα.

«Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω» τόνισε στον Τάκη Χατζή.

Δείτε και το σχετικό video

 

Πηγή: newsbeast.gr