ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο δημοκρατικός πατριωτισμός και οι αντίπαλοί του – Μια απάντηση στον Δ. Κωνσταντακόπουλο
Tuesday
22/09/2020
10:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Καραμπελιάς Πατριωτισμός
0

Σχόλιο GMR: Χρήσιμη πληροφόρηση σπο τον Γ.Καραμπελιά, για πολιτικοεπιστημονικά προϊόντα τύπου Βαθιώτη (αν είναι δυνατόν), ο οποίος λέει ΩΜΑ (ναζιστικά) αυτά που δεν θέλουν να πουν οι λίγοι ιατροί και αρκετοί πολιτευόμενοι που πουλούν εγωαντίσταση κατά συγκεκριμένων μέτρων προστασίας (μάσκα-αποστάσεις-μένουμε σπίτι για πρόληψη κορύφωσης) από τον κορονοϊό.

Όμως, ο Γ. Καραμπελιάς του “Δημοκρατικού Πατριωτισμού”, διατρανώνει ΩΜΑ την λόγω “tina” προσκόλληση αυτού, Ναι αυτού του Δημοκρατικού Πατριωτισμού, σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΥΡΩ και οπωσδήποτε σε Ισραήλ (καλά να είναι ο φίλος Ισραηλινός λαός), στο ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑ/ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, Ισραήλ.

ΕΠΕΙΔΗ όμως, ο κατά Γ. Καραμπελιά Δημοκρατικός Πατριωτισμός ουδέποτε κατέθεσε ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ…), εκφράζει όμως και θεωρητικά και πρακτικά τις προαναφερθείσες ΕΠΙΛΟΓΕΣ, και επειδή μπορεί να μπερδέψουμε την κίνηση των 84 (και αυτή κίνηση άνευ δεδηλωμένων αρχών) με την (ειλικρινέστατη ως προς τις συνολικότερες, πέραν των προβλημάτων με τη Τουρκία, επιλογές της) κίνηση Γ.Καραμπελιά, αναμένουμε από τους 84 να μας εκφράσουν και αυτοί τις συνολικότερες επιλογές τους (πχ περί ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ) και ει δυνατόν και αρχές τους.

._

 

 

 

 

Γ. Καραμπελιάς, 20 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι πολλαπλές προκλήσεις και κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με κυριότερες, σήμερα, την κρίση του κορωνοϊού, την οικονομική συρρίκνωση που τη συνοδεύει, την έξαρση του μεταναστευτικού με αποκορύφωμα τον εμπρησμό της Μόριας και κατεξοχήν την πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση, που μας οδήγησε στα πρόθυρα της στρατιωτικής σύγκρουσης, αποκάλυψε για μια ακόμα φορά την πραγματική φύση των πολιτικών και ιδεολογικών ρευμάτων.

Ο αποκαλούμενος πατριωτικός χώρος περιλαμβάνει τρεις πτέρυγες, μία αριστερά, μία δεξιά και μια κεντρική πτέρυγα υπέρβασης της Αριστεράς και της Δεξιάς, την οποία αποκαλούμε πτέρυγα του δημοκρατικού πατριωτισμού. Εξάλλου τόσο η “πατριωτική Δεξιά” όσο και η “πατριωτική Αριστερά” είναι κατά βάθος βαθύτατα αντιδημοκρατικές.

Μόνο η ενίσχυση του δημοκρατικού πατριωτισμού μπορεί να απαντήσει και στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας με τη συγκρότηση ενός αληθινά αντιπολιτευτικού πόλου απέναντι στο σημερινό μονοπολικό –ιδεολογικά και πολιτικά– σύστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ αντιπροσωπεύουν παραπληρωματικές εκφράσεις του πόλου που συγκροτεί η συμμαχία Δεξιάς και σημιτικής Κεντροαριστεράς, την οποία εκφράζει ο Μητσοτάκης.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Ψευτοανθρωπισμός, γκέτο και δολάρια -Αλληλεγγύη στους κατοίκους.
Saturday
18/07/2020
14:27 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΡΔΗΝ Γ. Καραμπελιάς
0

Σχόλιο GMR: Το βιογραφικό του Γιώργου Καραμπελιά από την Βικαιπαίδεια είναι ακριβέστατα αποκαλυπτικό του είδους του πατριωτισμού της ομάδας του Άρδην. Γι αυτό και περιλαμβάνουμε το άρθρο (από μόνο του, χωρίς την γενικότερη πολιτική στάση της ομάδας η οποια προσκρούει και στις αρχές και στις “επί του συγκεκριμένου” λύσεις που αναφέρονται στο ταγκ “θα θέλαμε τον Γ.Κοντογιώργη..), στο ταγκ “Σύγκληση πατριωτικών…, ως μιας από τις υποομάδες καπηλείας πατριωτισμού και, Ω της συμπτώσεως με Δ. Καζάκη, αριστεροσύνης.

 

 

 

Κίνημα “ΑΡΔΗΝ” , 15 Ιουλίου 2020

 

 

 

Στην πλατεία Βικτωρίας, και στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και της Κυψέλης κάθε πρόσχημα έχει πλέον καταρρεύσει. Ένα σύστημα ΜΚΟ, διακινητών και επαγγελματιών της «αλληλεγγύης» έχει θέσει ως στόχο τη μεταβολή όλου του κέντρου σε γκέτο μέσα από την εκδίωξη κάθε ενεργού στοιχείου, κατοίκων και επαγγελματιών.

Η «βιομηχανία της αλληλεγγύης», κράτος εν κράτει με τις διαχρονικές ευλογίες του Δήμου Αθηναίων από την εποχή Καμίνη,  καθώς και των ελληνικών κυβερνήσεων, έχει αποφασίσει ότι αυτές οι περιοχές θα πρέπει να αποεθνικοποιηθούν. Εδώ και πάνω από μια δεκαετία εξελίσσεται η επέκταση των δομών ΜΚΟ και, η επιδοτούμενη εγκατάσταση πληθυσμών.

Αδιαφορούν αν η τοπική κοινωνία πλήττεται θανάσιμα, επειδή αυτό που περιγράφουν τα πολυτελή φυλλάδια τους ως ‘πολυπολιτισμό’ είναι ένα γκέτο ανομίας, μια θερμοκοιτίδα για πολυεθνικές μαφίες, το φονταμενταλιστικό Ισλάμ, μια μεγάλη κερδοσκοπία γύρω από τα ακίνητα της περιοχής. Και βέβαια πάνω από όλα οι μη κυβερνητικές business, των ΜΚΟ.

Και μάλιστα σε συνθήκες που το μεταναστευτικό χρησιμοποιείται από την Τουρκία ως ένα ακόμα όπλο του Ερντογάν εναντίον της χώρας μας.

Αυτό είναι το πρόσωπο της «διεθνοποίησης» που ευαγγελίζονται όλες οι συνιστώσες της παγκοσμιοποίησης. Ο  Κώστας Μπακογιάννης, ο Νάσος Ηλιόπουλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου, οι νεοφιλελεύθεροι και οι δικαιωματιστές, το Solidarity Now του Σόρος και οι ψευδοεπαναστάτες τρόφιμοι των ΜΚΟ, πηγαίνουν χέρι-χέρι παρά τις επιμέρους διαφορές τους.

Παράλληλα με κάθε μέσο επιχειρούν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους πολίτες της Αθήνας βαφτίζοντας τους φασίστες και απαγορεύοντάς τους να διαμαρτυρηθούν. Ποιοι; Κάποιοι φασιστοειδείς αρχιτραμπούκοι.

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και το δίδυμο αδερφάκι τους οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν είναι πια ισχυρός μπαμπούλας για να παίζουν το προβοκατόρικο δίδυμο «φασίστες-αντιφασίστες» που τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ και οι ΜΚΟ του Σόρος.

Ο Ελληνικός λαός αφυπνίζεται και όπως συρρίκνωσε τη Χρυσή Αυγή θα σαρώσει και τα έμμισθα τσιράκια των ΜΚΟ, οικοδομώντας έναν υγιή και δημοκρατικό πατριωτισμό.

Να μπει φραγμός στο παρακράτος των ΜΚΟ που μεταβάλει την Αθήνα σε γκέτο

Εδώ και τώρα πλαφόν στον αριθμό των ξένων κατοίκων στο κέντρο της πόλης

Οι «ανθρωπιστές» ας τους δεχθούν στα βόρεια προάστεια που κατοικοεδρεύουν

Εθνική– δημοτική πολιτική για την μετανάστευση ελεγχόμενη από τους πολίτες

Πρόγραμμα έργων και επενδύσεων για την αστική αναζωογόνηση της περιοχής, την  αναβάθμιση της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής της

Να πάψει η γκετοποίηση του κέντρου με μέτρα επιστροφής των Ελλήνων κατοίκων – Κίνητρα για επανεγκατάσταση νέων, βιοτεχνιών και καταστημάτων

ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ,  Δημοτική Κίνηση «ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

15 Ιουλίου 2020

 

Επισημείωση

Το άρθρο μας έστειλε ο φίλος Π.Κ. ο οποίος υπήρξε δραστήριο και καλό στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, συνεργάστηκε με την ομάδα Λαφαζάνη και τώρα στηρίζοντας το Άρδην ολοκληρώνει μέχρι νεωτέρας, έναν κύκλο πατριωτικών  προσπαθειών, αγωνιστικών μεν, στερούμενων δε ΑΡΧΩΝ (τύπου “δ.ά.δ.α.” Δημοκρατία-Ανιδιοτέλεια-Δικαιοσύνη-Αλληλεγγύη) ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ εκ μέρους των εκάστοτε συνεργασιών του.